Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Moaaaama, Marlena, ce gauri imense!!! Eu l-as strange de gat pe vecinul ala nesimtit!!!!
Alina, Anya e o dulce si o scumpa! Mor dupa ochii ei!

Mergi la inceput

Eu mor de ciuda, am dat un milion pe o jucarie de la V-tech, la Baby Expo...si azi i-am luat un mobil de plastic, cu Barbie, din piata, de 30 000 de lei...Credeti ca se joaca cu jucaria de la V-tech??? Naaaah, cu mobilul da, e numai cu el in gura, vorbeste la el, inchide clapeta, o deschide...Pai sa nu-mi fie ciuda???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Kidd, te rog s ama intrebi de pe acum ce jucarii vrei sa iei.. La fel am facut si noi acum 2-3 luni...tot cu mobilul de 30.000 lei

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

irina, de cand ma rog de barbate-miu sa puna niste filmulete pe net... si degeaba. am o gramada si unele haioase raaauu. dar, daca tehnica ma depaseste .
oricum, il bat la cap in continuare. si fara incetare.

ooo, pai de ce nu intrebi, kid?! iti recomandam mai de mult mobilul din piata . in continuare are un succes nebun.

dar sa va mai spun ceva: partea fff buna cu jucariile scumpe este ca sunt totusi folositoare, educative bla bla si se si pot revinde apoi. ele sunt de calitate, nu se strica, nu se uzeaza in mod evident, dupa ce se joaca cupilu' cat se satura, se pot f usor vinde. parerea mea. diferenta de cateva sute de mii cu care ramai in minus dupa operatiunea asta eu zic ca merita lunile de joaca ale copilului.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

kid ai grija cu mobilul,ca eu i-am gasit brianei 2 butonase ale aceluiasi mobil de 30mii lei in gura,dupa cateva minute de jucat

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Uff, mersi Catush...nu mi se pare nici mie prea de incredere dar...are clapeta si ii place (nu mai zic ca vazatoarea mi l-a vandut dor cu 2 baterii si lui ii trebuie 3 ca sa functioneze si sunt baterii din alea rotunde, ca de ceas, nu am prin casa asa ceva)...Dar ce sa fac? Ma pun cu copilul? Sa vezi ce face mobilului meu cand il prinde, il mozoleste tot, se vede saliva ei pe sub ecranul mobilului si pana nu se usuca nici nu mai pot vorbi la el, ca e difuzorul imbibat si nu aud bine interlocutorul, de ras, nu alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Kid, la mine merge cu 2 baterii ni alea rotunde, dar ii lipseste surubelul care sigileaza capacul, asa ca i-am tras un scotch deasupra. (noi nu prea mai bagam in gurita)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna seara fetelor,

Uite, in sfirsit am reusit sa pun pozele pe calculator si sa va arat in cele din urma, dupa lupte seculare, vestita caciulitza.
As vrea sa multumesc tuturor celor care ne spus la multi ani de ziua noastra. Am sarbatorit-o duminica de dupa-amiaza pina seara la 10 u prieteni apropiati.
A fost frumos, dar la urma am fost foarte obosite amindoua.
Acum suntem foarte mofturoase. Si Maia are gaze noaptea si plinge, si nu imi dau seama de la ce. Dar sper sa ii dam noi de capat.

Ma retrag, ca sunt asa de obosita ca abia mai tin ochi deschisi.
Am citit in diagonala si nu cred ca mai retin ceva.
Mifloricico, sa iti traiasca fata si sa fie sanatoasa si numai bine, sa va bucurati de ea.
Tuturor celor care au implinit anisorul le uram si noi Numai bine, sanatate, fericire si Dumnezeu sa fie cu voi. si cu familiile voastre.

Am 1an

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ioana examenul a fost final adika am sustinut lucrarea, multumim pentru urari !

Marlena am vazut pozele, cam asa pleata avea si Vladut al meu pana aseara cand l-a tuns tasu cu masina, ma rog i-a fakut o gaura ici, o pleata mai lunga colo, dupa cum a stat copilul, in seara asta l-am retusat vedem maine pe lumina ce am fakut de fapt.

Parul copilului pare mult mai spru ca acum e scurt, dar am zis ca pare, astept sa vad cum o creste......iar de tuns zero hehehe, daca il mai "ajustam" de doua ori ajungem si acolo noi l-am luat cu 5 in partea de sus si la spate si in parti cu 2-3 ....ma rog ce a iesit .... am zis, vedem maine pe lumina.

Azi ne-am plimbat toata ziua si i-am refakut baiatului parcul auto, ca aseara la petrecere varsu care e cu 5 luni mai mare l-a lasat fara 3 masini, din care una era abia primita si era foarte mishto, o macheta......asa ca azi i-am luat 3 masinute plus un set lego ...de care e foarte incantat.

Codruta multumim pentru urari ....gata suntem si noi baietei mari

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

a , sa vazic de ce sunt suparata, ca nu am poze de ieri de la petrecere, a luat un var aparatul sa faka, a fakut 5 poze si alea ba fara cap, ba de la spate :( nici macar cu tortul nu a fakut, norok ca i-am fakut eu la tort inainte, dar pe asta mik nu il am cu tortul lui....orikum i-am adus tortul inainte de friptura sa sufle in lumanare ca era foarte marait si obosit si nu mai rezista ....

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput