Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Aici sunt gaurile: 1
2

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Irina eu nu l-am tuns O pe Alex ci de 1 cm ...el are parul destul de des si nu intentionez sa il las chel..nici eu nu am fost tunsa 0 cand eram mica si am parul destul de des. Si mie imi place mai mult tuns..parca are o figura mai de copil..avea niste plete...i le-am pastrat pe toate intr-o punguta cu fermoar .
Asa-i statea cand dormea parul inainte de a fi tuns ciufulici .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

uite cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Irina, nu-l tunde pe Vladutz zero, pliiz.
Nu tunsul face parul mai des, mai gros etc. Toate caracteristicile astea sunt genetice. Doar ca tunzandu-l foarte scurt, parul creste uniform si pare mai des la inceput. Oricum, abia peste cativa anisori, cam dupa 5 ani vom vedea adevarata calitate a firului de par al celor mici.

Eu mi-am facut azi nervi din cauza celor de la institutia mea. Am inscris-o pe Ilinca la cresa institutiei, cresa care ar fi trebuit sa se deschida la 1 septembrie. Au intarziat cu lucrarile si o deschid abia in noiembrie. Contractul meu temporar expira la 31 decembrie si desi se stie ca va fi prelungit sau definitivat la 1 ianuarie, pana la sfarsitul lui decembrie administratia nu face nimic. Dar ma someaza sa schimb cresa Ilincai, cu amenintarea ca daca nu n-o primesc nici anul viitor. Ori nu vreau sa plimb fata de la o cresa cunoscuta la alta doar pentru cateva luni. Mai ales ca cea la care merge in prezent e mult mai aproape de casa.
Cred ca am sa-mi asum riscul sa pierd locul la cersa si nu o mut acum. daca-i cazul, ma eu cu ei vara viitoare!

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, socrul meu a venit si sta cu Miruna.
Dr Alina, lamureste fetele cu tunsul 0.
Marlena, foarte frumos balconul vostru! Edit: vin cu mielu' la pasti.

Eu masaj nu i-am facut aproape niciodata. Cit am stat la Botosani i-a facut taica-miu, apoi dupa ce am avut bona, a prestat bona.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Irina da numai ca el face bau si eu cucu,cit despre tuns si eu sint indragostita de parul lui Antoine si nici nu cred ca o sa il tund

Marlen este un dulce Alex iti seamana ,si balconu arata misto .......dar gaurile sint niste opere rare

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Am citit printre randuri despre tuns. Ina are dreptate. Nu exista nici o corelatie intre tunsul scut/zero si caliatea sau cantitatea ulterioara a parului. Asa ca stati linistite, fetelor. Este determinat genetic (din pacate pt unii si din fericire pt altii )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Am pus poze cu Anya pe adresa comuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Irina, nu-l tunde pe Vladutz, e un mit chestia asta cu tunsul 0 ca face parul des...cred ca doar e o impresie, sigur e o chestie genetica, doar dupa tuns n-o sa apara mai multe radacini, nu? E cam la fel cu mitul ca daca te dai cu lama creste mai mult, nu creste mai mult, e mai aspru si mai gros firul (sau cel putin pare pentru ca e retezat si nu smuls), dar nu creste mai mult...
Da, cred ca e greu sa ii obisnuiti cu sac de dormit daca nu au dormit asa de cand erau mici...nu imi fac problemele cu rasucirile, alex se rasuceste tot timpul in pat, e cu capul in toate directiile, nu ar sta oricum patura pe ea daca o invelesc. Dar se rasuceste si ea si sacul de dormit asa ca e ok, si nu deranjeaza in nici un fel, nu trebuie cumparat cu mult mai larg decat copilul, de fapt sunt marimi ca si la haine si ii vin f bine, tre sa aiba loc in schimb la picioruse, sa nu fie fest...alex se trezeste dimineata si tzusti in picioare, cu sac cu tot, nu e deranjeaza...

Mergi la inceput

Ioana ce misto cu bunicul se ocupa de nepoata ,tinem pumnii cu cresa si cu bona,menajera

Ina ca la nebuni cu cresele astea ,ei iti doresc "bon courage"

poze

Mergi la inceput

Anya ce dulce este Anya

poze

Mergi la inceput