Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)
Raspunsuri - Pagina 25
mysweetest spune:
Aici sunt gaurile: 1
2
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite cat am crescut
mysweetest spune:
Irina eu nu l-am tuns O pe Alex ci de 1 cm
...el are parul destul de des si nu intentionez sa il las chel..nici eu nu am fost tunsa 0 cand eram mica si am parul destul de des. Si mie imi place mai mult tuns..parca are o figura mai de copil..avea niste plete...i le-am pastrat pe toate intr-o punguta cu fermoar
.
Asa-i statea cand dormea parul inainte de a fi tuns ciufulici .
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite cat am crescut
country girl spune:
Irina, nu-l tunde pe Vladutz zero, pliiz.
Nu tunsul face parul mai des, mai gros etc. Toate caracteristicile astea sunt genetice. Doar ca tunzandu-l foarte scurt, parul creste uniform si pare mai des la inceput. Oricum, abia peste cativa anisori, cam dupa 5 ani vom vedea adevarata calitate a firului de par al celor mici.
Eu mi-am facut azi nervi din cauza celor de la institutia mea. Am inscris-o pe Ilinca la cresa institutiei, cresa care ar fi trebuit sa se deschida la 1 septembrie. Au intarziat cu lucrarile si o deschid abia in noiembrie. Contractul meu temporar expira la 31 decembrie si desi se stie ca va fi prelungit sau definitivat la 1 ianuarie, pana la sfarsitul lui decembrie administratia nu face nimic. Dar ma someaza sa schimb cresa Ilincai, cu amenintarea ca daca nu n-o primesc nici anul viitor. Ori nu vreau sa plimb fata de la o cresa cunoscuta la alta doar pentru cateva luni. Mai ales ca cea la care merge in prezent e mult mai aproape de casa.
Cred ca am sa-mi asum riscul sa pierd locul la cersa si nu o mut acum. daca-i cazul, ma
eu cu ei vara viitoare!
si Ilinca (10 septembrie 2005)
Ioana75 spune:
Cristina, socrul meu a venit si sta cu Miruna.
Dr Alina, lamureste fetele cu tunsul 0
.
Marlena, foarte frumos balconul vostru! Edit: vin cu mielu' la pasti
.
Eu masaj nu i-am facut aproape niciodata. Cit am stat la Botosani i-a facut taica-miu, apoi dupa ce am avut bona, a prestat bona.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nanadana spune:
Irina da
numai ca el face bau si eu cucu
,cit despre tuns si eu sint indragostita de parul lui Antoine si nici nu cred ca o sa il tund 
Marlen este un dulce Alex iti seamana
,si balconu arata misto
.......dar gaurile sint niste opere rare ![]()
poze
Anya20 spune:
Am citit printre randuri despre tuns. Ina are dreptate. Nu exista nici o corelatie intre tunsul scut/zero si caliatea sau cantitatea ulterioara a parului. Asa ca stati linistite, fetelor. Este determinat genetic (din pacate pt unii si din fericire pt altii
)
kid2003 spune:
Irina, nu-l tunde pe Vladutz, e un mit chestia asta cu tunsul 0 ca face parul des...cred ca doar e o impresie, sigur e o chestie genetica, doar dupa tuns n-o sa apara mai multe radacini, nu? E cam la fel cu mitul ca daca te dai cu lama creste mai mult, nu creste mai mult, e mai aspru si mai gros firul (sau cel putin pare pentru ca e retezat si nu smuls), dar nu creste mai mult...
Da, cred ca e greu sa ii obisnuiti cu sac de dormit daca nu au dormit asa de cand erau mici...nu imi fac problemele cu rasucirile, alex se rasuceste tot timpul in pat, e cu capul in toate directiile, nu ar sta oricum patura pe ea daca o invelesc. Dar se rasuceste si ea si sacul de dormit
asa ca e ok, si nu deranjeaza in nici un fel, nu trebuie cumparat cu mult mai larg decat copilul, de fapt sunt marimi ca si la haine si ii vin f bine, tre sa aiba loc in schimb la picioruse, sa nu fie fest...alex se trezeste dimineata si tzusti in picioare, cu sac cu tot, nu e deranjeaza... ![]()
nanadana spune:
Ioana ce misto cu bunicul se ocupa de nepoata ,tinem pumnii cu cresa si cu bona,menajera 
Ina ca la nebuni cu cresele astea ,ei iti doresc "bon courage" 
poze