Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

incerc al treilea mesaj care as vrea sa fie postat dupa mesajele dordiei cu privire la lapte si oua, adik cum e normal, nu inaintea lor!!!!
dordia, vezi ce am scris acum, dar s-a postat pe pagina 18

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, mustela are crema de bb, am luat io ieri.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza mamici@!!!

Hop si eu ca am un pic de timp!!!

Felicia gineri'tu mananca f. bine daca nu moare de somn la pranz ca mai nou adoarme mancand si...imi e mila sa il mai trezesc sa continuam masa asa ca.... considerand ca este destul de pufos...il las sa doarma linistit.
Cu raspunsul respectiv....nu m-am lamurit dar...deocamdata mai caut ceva programe sa pot face acest lucru. Pe mine ma intereseaza un program care sa imi vada camera fara sa am alte placi pe calc. Am intzeles ca se poate si exista un astfel de program dar...nu stiu care e.

Anda 1.900.000 ti se pare mult???? Pai du-te la Miniblue ca iti pica fatza. M-am dus eu spt trecuta ca auzisem ca au bagat lot nou de ghetutza si d-astea si o ghetutza care mi-ar fi placut era 2.300.000 iar un dre mai gros 699.000 si o pereche de sosete 399.000 sau cam asa ceva. Pai....eu nu as da atatia bani nici moarta. Poate daca m-ar chema Monica Gabor(Columbeanu)...desi nici atunci cred ca nu as da atatia bani pe un dres sau o pereche de sosete. Privind din acest unghi...cred ca gaseai lucruri ieftine la BE.

Despre protectie....Domnul Prezervativul sa traiasca ca de pilule...nu cred ca ma mai apuc. Sa se mai chinuie si ei ca....destui ani am luat eu pilule. Deci Traiasca Durex!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Steafanalex, si noi tot taras mergem, e cam batut in cap, se ridica in patru labe dar nu reuseste sa inaiteze, o ia in final tot tirindu-se!In picioare merge foarte bine, ii place tare mult, si e una din modalitatile de a-I distrage atenutia de la lucruri interzise!
Anda, cu forma asta de piciorus, o sa ne dam cu capetele de pereti, caci tare greu li se potrivesc!Mi-a spus cineva care are astfel de bolta si tare greu se mai incaltza!
Gindacelule, iti vine bine noul glow!Al meu e tare discret!
Ancaloredana, noi cum nu avem pe nimeni, singurul ajutor , vis-à-vis de copil, nu-mi este decit el!Il iubeste enorm pe bebelac, sta cu el ore intregi, in special simbata dupa amiaza cind mai reusesc si io sa ma recreez fie mergind prin magazine, fie la o cafea cu prietenele,fie la salon!Kiar am nevoie sa mai ies din casa fara bb, ca simt ca ma urc pe pereti!Si culmea, Simon il iubeste mai mult pe el, cind il vede se lumineaza tot…poate unde s-a saturat de moaca mea toata ziua, de fapt asa reactioneaza la orice persoana straina, iar tati, cum e foarte rar pe-acasa, Simon il considera musafir!Poate am deviat putin de la intrebarea ta!
Joy, m-am uitat la poze, si nu pare terrorist deloc, cred ca exagerezi tu!

A dormit fi'miu de la 15:30 pina acum ,18:45 ,m-am si speriat ,ca nu doarme niciodata atit ,il asteptam cu papica ,s-a si racit ..
Wowwww!

Ina , si lui Simon ii miroase guritza, am sesizat dupa ce i-am mirosit suzeta!Dar cred ca e normal, dupa rosul de cabluri,papuci, si ce mai prinde!N-am ce face, doar nu m-oi apuca sa fierb cablurile, si nici sa nu-l las sa zburde prin casa nu pot!

Noi ne protejam cu ovule Pharmatex,as vrea prez, dar nu vrea mr!Gabitaco, poate cind te simti mai bine ne spui si noua cu ce te protejeai, ca sa n-o patim si noi!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Anda ca bine zici!!! Eu cu laptele am scos-o. Am pe cineva care aduce lapte de vaca ....dar nu am vazut vaca si nici nu bag mana in foc ca laptele nu o fi si el un pic diluat cu apa dar....este muuult mai bun decat cel de la pungi sau cutii asa ca...o sa merg pe asta pana una alta. Oua imi mai aduce bunica de la tzara de la sora ei din curte deci...bag mana in foc pt ele. Numai ca nu merge asa des si ii mai dau si din cele de stat. Asta e! In rest ii dau iaurturi cu fructe fructe, nu din cele gen Danone. Si incerc pe cat posibil sa il feresc de Junkfood dar..pana la urma o sa ajunga si la pufuletzi, chipsuri si alte nebunii ca asta e si...tb sa stie si de astea. Poate ca o sa i le prezint intr-o forma naspa incat sa nu ii placa dar...sa vad daca mi-o iesi!!!

Cu intarziere uram si noi un lui Rachel si lui Krisztian si cate un si o pt mamicile aferente!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Anda, eu sunt mai tare decit tine, mi-a aparut mesajul anterior inaitea la 4 persoane care deja postasera!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hai ca mi-am baut si eu cafeaua si mi-am amintit de ce intrasem
Super ca ati iesit la plimbare si pe ploaie! Ieri ma uitam si eu cu jale la vremea de-afara si ma intrebam pana cand restrictia asta?? E drept ca am putea pati si noi ca Feli - cand e ploaia mai zdravana atunci sa se ceara (hehe, asta e un eufemism ) in brate...

Joy, cu sanul: 3-4 ml de chestie groasa si galbuie + san dureros spui? Nu cumva era puroi si tocmai ai facut o mastita? La mine asa s-a manifestat . Daca ai si ceva febra si zona dureroasa a sanului inrosita atunci ma tem ca asta ar fi diagnosticul. Cu antibiotice si muls se rezolva, dar e taaaare neplacuta

Altfel, tare nasol cu bebele nedormitor, cunoastem . N-am incercat Peritolul caci m-a speriat avertizarea din prospect (numia in cazuri exceptionale se da pana la 1 an), dar am ochit Calma Baby (ceva din plante) si am inteles ca exista si preparate homeopate...
Silvia, daca esti cumva prin zona, ce parere ai despre "solutiile" astea de adormit copilul? Nu le-as folosi a-la-longue dar oare cateva nopti linistite nu l-ar convinge si pe el ca e mai bine sa doarma ??

AMR o sapt. pana ma intorc la serviciu... Sotul e in concediu si cred ca va spuneam ca vrem sa lucram la o noua rutina de adormit copilul. Cu ce ne-am ales?? Acum nu mai adoarme la san, ci plimbat . Sper sa o tina pe bunica spatele, caci pe mine nu ma incanta deloc-deloc achizitia.

Ieri am dat si noi ture la cumparat tinute de toamna-iarna. Pe unde am ajuns n-am gasit nimic marimea noastra (80-86), doar prea mici sau prea mari. Mai trebuie sa umblam... I-am cumparat insa o gramada de bluzite, noi le murdarim & patam intr-un ritm incredibil.
Anda, de mult am ramas uimita de ce ziceai tu cu body-ul de 24 de ore. La noi s-a terminat povestea aia odata cu diversificarea, probabil e poetul un gentleman la masa .
Asa ca peste bluzita de casa ii dau intotdeauna "bluzica-murdarica" pe post de salopeta de lucru, peste care punem barbitza (e mare, cu bretele dupa brate), plus un prosop pe genunchi. La final sunt toate stropite de mancare, iar masuta unsa bine-bine.
Bluzica-murdarica sta in vanish de seara pana dimineata inainte s-o bag in masina de spalat si tot nu mai ies petele din ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Salutare!!

Am si eu 2 min libere ,fac ciorbica si puiu sta cu tati,..s-a trezit la 9:30 ,deci am avut o noapte super linistita si sintem tare odihniti!
Roxi,eu il spal de la nastere cu Nivea ,sampon&spuma de baie ,mi-a placut tare mult ,iar cremele de la Avene!
Madau ,stiam ca sinteti campioane ,v-am si felicitat ,probabil ca n-ai vazut dar nu stiam ca am s-o vaz pe site-ul BE ,la concurentii Baby Star !!Va felicit inca o data si va pupicesc!
Misto scaunul ,cat a costat?

Orlando bea numai apa plata ,Izvorul Alb ,cu ea ii fac si laptele ,doar o incalzesc!
Ghetute nu-i cumpar deocamdata ca nu le poate incalta ,abia vrea sa bage piciorul in pantofiori ,deci mai astept un pic ,tre sa gasesc un model cu deschidere forte mare ca are piciorul foarte bombat .Am vazut multe modele misto dar ca sa-i intre bine tre sa fie mult mai mari ,deci nu va putea merge bine cu ele!

Ma duc la ciorba ,revin mai tirziu !!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola si de la noi, suntem pe meleaguri frantuzesti si imi beau cafeaua la compu lu' socru meu. Deci, rapid

Am ramas tare in urma cu scrisul, cu felicitatul premiantilor si fotomodeleor! Ce mai, avem o gramada de vedete in grup!

Gabitaco, imi pare rau ca treci prin momente asa de delicate, sper ca pana la urma totul sa fie bine.

In rest am citit zilele astea in mare dar uite ca acuma nu mai stiu ce vroiam sa raspund!
Aha, Ina, tu fierbi apa de la robinet? Adica ii dai apa de la robinet? Ca sa raspund la intrebare, nu fierb apa ca ii dau plata ( pe care si scrie ca convine bebelusilor), iar de sterilizat biberoane nu o mai fac demult.

Gandacel, intrebai de lovitul cu capul, raspunsul este nu, desi incepem sa avem accese de furie, deoacamdata reusesc sa le controlez atragandu-i atentia imediat in alta parte, insa cum o evolua mai tarziu nu stiu.

Roxi, superbe ghetutele! Noi utilizam sampon/ sapun lichid Mustela.

Madau, of ce intamplare naspa, imi pare rau si asa ca o mica incurajare, sa stii ca se putea si mai rau, uite mie mi s-a furat geanta aici in Franta ( acum cativa ani) si aveam printre altele permisul de conducere romanesc pt care a trebuit sa ma intorc in Ro sa il refac . Sa nu mai spun ca aveam si cheile de la noul meu servici, si ca exact in seara dinainte patroana mea ( care locuia aproape de mine) a fost calcata de hoti...si pe undeva exista o suspiciune in aer vis a vis de mine...ca deh, eram romancuta angajata de curand care ramane fara chei iar hotii dau peste patroana in acelasi timp. Uf, cand imi amintesc...

Gata, cafeaua s-a terminat, va pup,

Alina si Amalia 17.11.2005

Botez Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Pun si io o intrebare off topic,dar prefer sa intreb in grupul nostru:Cum stati la capitolul" comunicare untre soti"!
Sotzul meu e tare , tare tacut!Abia scot vorbele de la el!Cind il intreb ceva imi raspunde scurt si la obiect!Am avut o lunga discutie despre asta,dar imi spune ca asa e felul lui, ca nu se poate skimba!
Eu, din fire, sunt tare sociabila, vorbareaza, turui toata ziua, bine nu astept asta de la un barbat!Cind avem musafiri, prieteni de-ai lui, tot eu sunt cea care vorbeste mai mult!
Sper sa nu deranjez moderatorii,cu off topicul asta.

Poze

Mergi la inceput