Despre intarcat...
Fetelor, va rog mult, am si eu nevoie de un sfat.
Acum doua zile l-am intarcat pe Codrin si am inceput sa-i dau laptic praf.
Eu ii mai dadeam doua mese (dimineata si seara) dar ii mai completam cu praf ca eu nu mai avem suficient (de acum doua saptamani ii completam).
Sfaturile pe care le-am primit:
- prosop cu apa rece pe sani;
- sa ma mulg o data pe zi;
- sa mananc usturoi (asta nu am facut).
Cand ma mulg nu am decat vreo 70 de ml din ambii sani si am o intrebare: e bine sa ma mulg sau intretin secretia lactata?
Alte sfaturi astept cu nerabdare de la voi.
Multi pupicei!
Delia si Codrin
Raspunsuri
ymellda spune:
Eu zic sa te mulgi cate putin, ca sa nu ajungi la mastita, dar nu atat de mult ca si cum ar suge Codrin. Eu am intarcat-o pe Andra treptat, asa ca nu m-am muls niciodata. Cred ca mai bine te mulgi doar daca apare senzatia de stragere pe la ora la care sugea el. Daca nu apare nimic, nu te mulge.
Alina si Andra
www.bebelus.com
Delia spune:
Ymellda, cantitatea totala din ambii sini este 70 de ml, deci cam cat mai sugea si Codrin cred in ultimele zile pana sa-i dau completare.
Deci daca tot laptele este 70 sa ma mulg mai putin sau tot 70?
Scad treptat mulsul?
Daca acum ma mulg o data pe zi trec la doua zile mai tarziu, cand?
Scuze ca te bombardez cu intrebari.
Multumesc mult.
Delia si Codrin
Danza spune:
Eu m-am muls numai dupa ce l-am alaptat ultima data, apoi m-am legat cu o fasa lata. La a 3-a zi am facut bai cu aburi, pt ca il aveam umflat si impietrit, apoi m-am muls ca sa-mi treaca nodulii aparuti si iarasi m-am legat. Acum (dupa 12 zile) nu ma doare, nu ma inteapa, dar mi-a ramas la fel de mare ca atunci cand il alaptam (marimea sutienului 75D). Am baut ffff putine lichide, cred ca max. 100 ml/zi si alea cu pastile, am mancat mai putin si am umblat legata vreo 4 zile, mai ales noaptea.
Succes mult!
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599