FIV - 84
Raspunsuri - Pagina 30
aniast72 spune:
antosit, eu ma gandesc ca mie nu mi-ar mai cere si histeroscopia din moment ce histerosalpingografia e buna...in sensul asta puneam intrebarea. Stiu ca noi am mai vorbit despre asta dar am preferat sa gandesc ca nu mai e nevoie...acum as vrea sa stiu sigur. 

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
crinuta71 spune:
Fetelor, Va multumesc de urari si gandurile bune. Va doresc succes la toate fetele care urmeaza sa faceti FIV! Va pup pe toate

poze
delfi spune:
aniast72 si eu am avut histerosalpingografia buna si tot mi-au cerut si histeroscopia, la HSG se vad trompele bine, la histero se vede cavitatea uterina
KITTA spune:
Aniast72si eu mi-am facut intrarea la FIV Giulesti luna asta si deoarece umblu pe acolo de vreun an (dupa laparo) si ma stie toata lumea deja nu mi s-a cerut si histeroscopie! Vad ca depinde de la caz la caz!
Lianopai de aia nu imi raspinsesi fato? Iti era frica ca daca sunt in Craiova de ziua ta sa nu vin pe la tine? Uite ca te ratai si eram asa de aproape de tine ca in seara asta ma intorsei! LA MULTI ANI CU INTARZIERE dar nu se pune, nuuu?
Andrada.P spune:
Aniast72 mie nu mi-a cerut histeroscopia pt dosarul de FIV 
Sheri nu mai spui nimic? spune-ne cand faci punctia ca sa-ti tin pumnii! 
toate FIV-oasele!!
Andrada
Kariris spune:
fetele care fac acum fiv, cu toate ca "lucrati sub acoperire" iar noi nu prea stim cand sunt punctiile, ET, etc, o sa va tinem pumnii pana cand veti aparea cu vestea bomba ca ati reusit!
si... pe acelasi principiu, nu va mai spun nici eu nimic, decat ca pe 9 oct. merg la prima eco (ziua 25 de CM)
...si o sa va mai scriu dupa ce oi avea rez. la beta hcg![]()
Victoria spune:
Fetelor,
Azi am fost la "Giuly"( cum ii spunea o fata pe aici
) si am invatat sa-mi fac singura Diphe.Am strans din dinti si mi-am infipt acu' in burta, solemana ca aia care-si fac seppuku
, m-a admirat si asistenta, ca cica-s curajoasa
(Sheri, pupici pentru sfaturi, le-am urmat intocmai
)
Pe 9 octombrie dimineata sunt si eu programata la eco, Lachi poate ne intalnim pe acolo 
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
antosit spune:
...mama da ce liniste este pe aici!Si eu am fost astazi la Giulesti la eco si ....tot inainte cu speranta!
Sheri,Cami, Avalon...si toate fetele in tratament care nu scriu dar eu le stiu sigur dupa perdea multa bafta!
Victoria sa fie intr-un ceas bun, esti tare daca ti le faci singura,felicitari!
Pupici tuturor!
Anto
Victoria spune:
Fetelor, s-a "ingrasat" mult sobektu' asta, hai sa deschid unu nou si cu noroc, rog un moderator sa-l inchida pe asta...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu