De ce ne-am casatorit?.....

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

io m-am casatorit pentru ca linga el pot sa fiu eu insami in orice secunda si pentru ca nu pot sa-l prostesc. in secunda in care am pacalit pe cineva ... s-a dus amorul.
si fiindca are simtul umorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pentru ca ne iubim si am vrut sa fim uniti in fata lui Dumnezeu. Casatoria civila ma lasa rece.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

As putea sa incep foarte frumos cu una din declaratiile de dragoste pe care mi le face sotul meu - fie ca sunt poezii scrise, fie ca sunt fapte, sau cite un buchet de flori, sau prajitura preferata pe care mi-o aduce dimineata la pat, felul in care imi suride in fiecare zi...

Dar la fel de bine as putea sa spun ca ne-am casatorit pentru ca ne iubim, pentru ca suntem suficienti de uniti pentru a forma o familie, pentru ca gindim la fel - si de multe ori ne íntelegem doar din priviri, fara sa ma fie nevoie sa rostim vreun cuvint. Am semnat certificatul si am facut nunta pentru ca era cel mai firesc lucru pentru noi, era urmatorul pas natural. Suntem casatoriti de 2 ani si impreuna de 5.

Sunt mindra de el, de felul in care ma face sa ma simt implinita. Sunt mindra sa-l numesc "sotul meu"!

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Ca sa se linisteasca neamurile ca treaba e serioasa.
Noi eram de mult convinsi.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kores spune:

...pt ca neexperimentata,influentabila si hartzuita de mama mea (o faceam de ras in oras si "o sa vad eu ca nu ma mai ia nimeni" , dupa un esec sentimental si sufletesc "cu cine nu trebuia",)am tinut mortis de primul care m-a bagat in seama, ma simteam singura , respinsa si mereu jignita de maica-mea, el f atent, dragutz si indragostit, am inchis ochii chiar daca e mult inferior ca pregatire si statut social; am facut o mezalinata , dar inca rezistam de 7 ani casatoriti; totusi cu el ma simt protejata, iubita,ajutata,
Ma mai gandesc uneori ca poate mi s-ar fi potrivit altcineva, mai ...altfel, desi sincer il iubesc asa cum e... si mai e si taticul celor 2 copii ai nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

quote:
Originally posted by kores

...pt ca neexperimentata,influentabila si hartzuita de mama mea am tinut mortis de primul care m-a bagat in seama, ma simteam singura , respinsa si mereu jignita de maica-mea,

Si eu la fel. Iar in cazul meu pot spune cu mana pe inima " De proasta"...
Dar nu imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

pentru ca nu s-ar fi putut altfel

Zenobia (Raluca)
-------------------
Noi
-----------------------
Love, think, help, read

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Pentru ca ne-am iubit din prima clipa!
Pentru ca nu am fi putut trai unul fara celalalt!
Pentru ca asa trebuia sa fie!
Pentru ca ne iubim si acum dupa 24 ani, si iubirea ne-a tinut uniti, ne da puterea de a invinge necazuri, suferinte!Pentru ca unul fara calalalt am fi fost pierduti!
Pentru ca asa a vrut Dumnezeu!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Ne-am casatorit ca ne impiedicam amindoi la fiecare pas( e o zicala in romania ca daca te impiedici te mariti si sincer in fiecare zi parca ne iesea ceva in fatza si daca nu era sa ne sprijinim unul pe altul cred ca ajungeam tare des la spital, parca eram cu capul in nori ,ca ne vedeam pe strada chipul in alte persoane si pt ca nu puteam trai unul fara altul!
Imi amintesc ca eram impotriva casatoriei si ma gandeam dece trebuie o femeie sa stea toata viatza cu un barbat ,as fi vrut casatoria sa fie asa ca un contract de munca pe 5 ani daca vrei il prelungesti daca nu asta e schimbi. Acum suntem la al patrulea contract si vad ca inca merge.
Aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marutz spune:

Il iubesc pe al meu sot scump si drept urmare m-am casatorit cu el deoarece:
- am fost si sunt prima femeie din viata lui, iar el primul meu barbat
- din prima clipa a parut f serios, vorbind despre noi la ~viitor~
- din primele iesiri mi-a spus ca nu ma vrea pentru o zi ci pentru toata viata
- nu a facut avansuri absolut deloc, ba chiar m-a respectat si a asteptat 3 luni un sarut
- mereu a avut nume gingase pentru mine rareori folosind numele meu real [Mara]
- si acum dupa ani de casatorie ma alinta; de au inceput ai mei sa ma strige -as
- ma ajuta cu facultatea ori de cate ori am nevoie, ma sprijina in toate
- ajuta pe toata lumea, lasandu-si treaba lui ajutand pe ceilalti din jur
- are un suflet mare si curat; par negru carliontat, inalt si ochelarist asa cum mi-am dorit la un barbat
- a facut mari sacrificii pentru mine, ba chiar si-a pus viata in pericol pentru relatia si viitorul nostru
- impartasim aceleasi idealuri si avem firi relativ apropiate (zodii de pamant)
- ma ia in brate seara la culcare, si adoarme abia dupa ce am adormit eu
- danseaza haios, mananca ori, nu bea, nu fumeaza, nu sforaie
- e "femeie" in casa: spala vase, haine, sterge prafu, da cu aspiratoru
- mai nou isi cere scuze cand are gaze si nu se sinchiseste sa le elimine - asta dupa ce l-am apostrofat bine de tot si i-am interizs.. desi pentru el este complet nomal si sanatos ("ce vrei, sunt bolnav..")[in relatia noastra mai intai a venit partul, apoi "te iubesc" = mare greseala..hehe]
- m-a cerut de sotie de la parinti, in schimb pe mine m-a cam neglijat..inca astept cererea in casatorie
- mi-a promis o luna de miere in care voi veni de la scoala/serviciu si voi gasi bagajele la usa nestiind unde vom merge - inca mai visez la ziua aia
- etc

Mergi la inceput