De ce ne-am casatorit?.....

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by Elise

eu m-am casatorit pentru ca aveam impresia ca impreuna putem trece toti muntzii...si n-a fost asha... Pentru ca eram sigura ca, orice probleme pot sa apara pe parcurs, impreuna le putem depasi... si acum nu mai sint sigura....

Pentru ca fara el eram singura - am inceput sa fiu singura si cu el.
Am incercat ca din "el" si "eu" sa facem un "Noi" si probabil n-am reusit - sau poate acum sint doar in pasa proasta...

M-am casatorit din SPERANTZA.
Credeam intr-un vis.
Cam asta a fost motivul.

Elise

Elise mama da' unde tie optimismu' de care ai dat dovada mereu?NU lasa rutina sa te acapareze....doar de stiu fata isteata

Yo m-am casatorit pentru ca nu vroiam sa fiu departe de el...pentru ca am stiut ca voi fi fericita cu el,daia!

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Impresionant subiect mai ales ca vine din partea unui barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Ne-am casatorit ca sa prindem un loc la caminul de familisti din Regie!
Am fost prieteni 3 saptamani....si pe 11 septembrie am facut 15 ani de casnicie.Oare o fi fost mai mult decat o camera in Regie?

Sigur....

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

Pt ca am iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Falcute spune:

De ce ne-am casatorit?
- Pentru ca din momentul in care am hotarat sa fim impreuna, am stiut ca pentru fiecare exista o jumatate, si eu sunt o norocoasa ca am gasit-o;
- Ne iubim,ne iubeam si , Doamne Ajuta!, ne vom iubi mereu;
- pentru ca acum nu mai cred ca a merge impreuna pe strada de mana la 80 de ani e un vis imposibil;
- pentru ca e prietenul meu, confidentul meu, omul din spatele cortinei, fara de care spectacolul ar fi un esec;
- pentru ca nu pot sa respir dak nu stiu ca e bine, langa mine sau in orice parte a lumii;
- pentru ca e oaza mea de liniste si curaj, cand totul in jurul meu se prabuseste;
-pentru ca am ne-am daruit unul altuia trup si suflet;
.... in esenta: pentru ca e sotul meu, suntem impreuna de 9 ani si suntem casatoriti de 1 an jumatate si pentru ca viata pare mai frumoasa dak ai cu cine s-o imparti.
Numai bine si multa dragoste tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diego spune:

Draga Adrianai ....mai dar ce ai mai crescut tu de le intelegi pe toate si iti permiti aceste aere de superioritate!
Bravo! Daca te simti bine continua, daca nu, iubeste!
Probabil ca nu ai cunoscut insa iubirea....daca e asa, nu dispera ci ramai pura si deschisa la sufletel!
Poate dupa ce cobori pe pamant si pui nasucul mai jos, vei reusi sa intelegi ce inseamna CU ADEVARAT casatoria!

Nimic personal...era doar asa haz de necaz (nu al meu)!
Eu m-am casatorit din dragoste nu pentru a "poseda" ci pentru a da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Eu - pentru ca am crezut ca dragostea o sa imi dea putere toata viata sa rezist intr-o relatie nu tocmai ok. M-am inselat, am clacat dupa 13 ani. Prostia tineretii.

Ea - nu stiu de ce.

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanaaa spune:

Falcute deaia o sa ma marit si eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

noi ne-am casatorit pentru vom obtine mai usor credit de la banca. sa ne ajute DD sa va calcam pe urme. oricum suntem impreuna de 6 ani.

quote:
Originally posted by Mirunaa

Ne-am casatorit ca sa prindem un loc la caminul de familisti din Regie!
Am fost prieteni 3 saptamani....si pe 11 septembrie am facut 15 ani de casnicie.Oare o fi fost mai mult decat o camera in Regie?

Sigur....

Toate cele bune!

M.P

Poze noi noute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Pentru ca eram mult prea imatura si influentabila, iar el, viitorul sot, extrem de insistent. Aveam bagata in cap ideea ca dupa 1-2 ani de convietuire dragostea dispare oricum. Si nici nu am avut pe nimeni sa-mi deschida ochii la vremea respectiva ca nu fac bine ce fac (nu stiu daca in conditiile date as fi ascultat).

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput