Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139
Raspunsuri - Pagina 5
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by noela_carmen
[br
saraca angelique, la cat sunt de nebuna, cred ca-i trageam cu ceva in cap doctoritei, si-i ceream si despagubiri morale!!!
_
si maine e o zi...
Asa este, in mod normal as fi indemnat si eu pe oricine sa faca asta. Dar oricum nu m-ar fi ajutat cu nimic. Singurul lucru care m-ar fi putut alina în momentul acela ar fi fost sa mor, în rest putea sa se intample orice. Eu sunt de felul meu o fire practica, daca e sa obțin un rezultat concret fac ceva, daca nu, nu imi bat capul. Ori indiferent ce i-as fi facut doctoritei atunci, nu as fi rezolvat nimik Oricum umorul este cel care m-a readus pe linia de plutire, altfel, cum spuneai tu, as fi ajuns sigur la glumetzi.
Oricum hai sa va mai povestesc ceva. O sa deschid un capitol separat "Aventurile mele cu doctorii" Un alt doctor din multii pe care i+am consultat m+a trimis sa imi fac analizele de prolactina, tiroida si chlamidia. Toate bune si frumoase, merg sa imi fac analizele si imi era asa o frica, mama, mama, ca sa vezi ca o sa imi iasa sau tiroida sau prolactina prost si ce ma fac.
Trec 2 sapt (ca deh, dureaza si mult pocinogurile astea, sau cel putin la Constantza). merg dupa reziltate si ce sa vezi: tiroida si prolactina perfecte si mi-a iesit o frumusete de chlamidia. Am innebunit. Nu mai e nevoie sa va spun ca chlamidia nu se ia decat pe cale sexuala or cum eu ma stiam ca nu am calcat stramb, ramanea sotzul. ori cum noi suntem de 9 ani impreuna, cadea si faza cu "stai, draga ca probabil am luat-o de la fosta".
M-am dus acasa. Nici nu va imaginati ce scandal am facut. Mi-am blestemat cele 2 prietene bune pe care le am pt ca una s-a mutat in Buc si alta era plecata din localitate ca altfel as fi plecat de acasa in aceeasi zi. Eu din poze par un ingeras de fata dar habar nu aveti ce scorpie sunt. Ei bine nici chiar sotzul nu si-a imaginat ce scorpie sunt in astfel de situatii desi v-am spus ca suntem de 9 ani zi de zi impreuna. Deci, scandal monstru, ii spuneam urland "Cum de ai putut sa fii asa de bou incat sa ma inseli FARA PREZERVATIV?" (v-am spus, sunt foarte practica)
El nu si nu, ca nu a facut nimic, ca numai eu exist pentru el. Dar il credea cineva? Nu stia ce sa mai faca. A doua zi se duce sa imi cumpere un inel de aur (sunt innebunita dupa bijuterii si odata ii spusesem la gluma ca daca ma supar si imi cumpara o bijuterie,sigur imi trece.) Cand am vazut inelul, m-am isterizat si mai tare, a zburat inelul direct in capul lui pt ca pentru mine a echivalat bineinteles cu o marturisire. Pana la urma, a venit la mine cu biblia si a jurat cu mana pe biblie pe mormantul mamei lui ca nu m-a inselat niciodata si m-a implorat sa mai fac odata analizele. Cand am auzit de mormantul mamei lui, m-am calmat brusc si am reconsiderat ideea cu refacerea analizelor. Pentru ca mama lui e SFANTA pentru el si pentru nimic in lume nu ar jura stramb pe mormantul ei.
Faza este ca am refacut analizele si au iesit negative. Dar acum ma gandeam ca daca mi le-au gresit aici si dincolo erau bune. Asa ca le-am mai facut si la un al treilea laborator si tot bune au iesit.
Asa ca eu m-am lamurit si cu doctorii. Orium eu am avut mare ghinion cu doctorii, dupa cum puteti vedea. Sper sa nu ma certe moderatorii ca m-am abatut de la subiect.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by akellaSunt suparata la culme!
Cum palaria mea se poate ca dupa 4 luni de tratament cu progesteron sa nu se vada nici un efect? Ce D-zeu sa mai fac? Luna asta am luat duphaston, au trecut 5 zile de cand l-am terminat si nu mi-a venit ciclul?
Pai daca tratamentul merge asa, in ritmul asta o sa mai fac un copil pe la 60 de ani!
"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.
http://community.webshots.com/user/miana_dragnea
Si eu am patit la fel in iulie. Dupa 3 luni de cand am inceput tratamentul cu duphaston nu mi-a venit ciclul. Bineinteles, nu era nici bebe. Doctorii au spus ca e imposibil sa nu vina ciclul dupa duphaston, dar eu a trebuit sa mai iau o repriza de 10 pilule ca sa imi vina... Ce vreti, mai fetelor, dereglate mai suntem...

Floarea de colt, o sa iti cer drepturi de autor pentru ca te-ai inspirat din modelul lumanarilor mele de nunta!

Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
bubuleana spune:
si totusi azi Z1 
nu e dereglare, a fost doar faza normala luteala dupa cea de-a doua ovulatie din Z20 ![]()
bubuleana
AngeliquedeS spune:
[quote]Originally posted by bubuleana
si totusi azi Z1 
nu e dereglare, a fost doar faza normala luteala dupa cea de-a doua ovulatie din Z20 ![]()
bubuleana
Pupici,
Angelique
pozele mele
luna de miere
Mishulina spune:
Buna seara dragelor! Nu am disparut dar nu am net de cateva zile,nici acasa ,nici la scarbici....
. Sper ca pana maine sa-l faca...
Bubule te
si eu,nu fi necajita,dupa ploaie vine soare si eu abia astept sa iasa soarele si pe "strada noastra",ok? ![]()
Va pup pe toate!
Ina
Haideti sa o ajutam pe Barbye! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Putem ,deci www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950&whichpage=1" target="_blank">trebuie sa o facem!
chivutamonica spune:
Dragile mele,revin dinou cu o intrebare pentru voi care va pricepeti mult mai bine.
Z5,... acum in preajma amiezii,m-am trezit cu un mucus gros si cantitativ{ end},ma mir si eu ce-ar mai fi si de ce asa de repede?Poate ma ajutati.
,MONI
chiquitita spune:
Am prestat si aseara, acu' nu ramane decat sa astept!
Chivutamonica, nu imi dau seama de ce il ai asa repede...
Bubule, o luna noua cu forte noi.
PS. si eu am savurat berea aseara, ca in fiecare luna ma gandeam, daca s-a prins...Dar aseara am facut exceptie.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
floarea de colt spune:
hehe...angeliques , ce drepturi de autor mama , io cred ca tre sa ma bati (la cat esti tu de practica si scorpie -te-am citat)...cand am sa iti spun ca am scos poza ta la imprimanta color si cu ea m=am dus la florarie...ca sa fiu sigura ca pricepe tanti ce vreu eu de la ea...
oricum io te pupic
si sper ca nu te-ai suparat pe mine..

acum revenind la lucruri mai serioase , ti-as da un mic sfat , pt ca esti atat de aproape de buc , io zic , ca , oricand mai ai nevoie de un medic , niste analize , cauta pe forum informatii , si mergi la bucuresti.chiar incep sa cred ca , medicii din provincie(cu excepia centrelor universitare) sunt , second hand....oricum f f rar gasesti cate un profesionist...
in alta ordine de idei...io n-am vesti , nici macar nu mai numar zilele ...luna asta e ratata , astept venirea menstrei si a sotului , sa pot sa o iau de la capat luna viitoare...
va doresc voua celor care ati prestat cu drag si spor , sa vedeti in scurt timp un test frumusel cu doua liniute...

akella spune:
Angelique, mercic de "incurajare" (adik nu sunt singura dereglata).
In alta ordine de idei, au patit-o si altii cu analizele... O prietena a facut chiar un "testament" video pentru fetita ei dupa ce medicul i-a dat foaia cu rezultate a altcuiva; pe foaie scria cancer... Dupa cateva saptamani de cosmar, luata pe sus de prieteni, a refacut analizele si au iesit cum trebuie... Dar zilele in care umbla innebunita de durere si disperare nu i le-a dat nimeni inapoi.
Chiqui, iti tin pumnii! Sa-ti dea bunul D-zeu doua liniute si apoi un bb frumos si sanatos!
"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by chivutamonica
Dragile mele,revin dinou cu o intrebare pentru voi care va pricepeti mult mai bine.
Z5,... acum in preajma amiezii,m-am trezit cu un mucus gros si cantitativ{ end},ma mir si eu ce-ar mai fi si de ce asa de repede?Poate ma ajutati.,MONI
chivuta
Luna asta si mie mi-a aparut mucusul in Z 7 , in Z 8 testul de ovulatie a fost pe jumate pozitiv , dupa care toate au fost negative pana in Z 14 cand a fost pozitiv.Asta la un ciclu de 27-28 zile cum il am eu.Si mucusul mi-a disparut pana prin jurul Z 13.
Acuma fiecare corp e diferit.
Poate altcineva poate sa-ti raspunda mai concret.

Noi 2 singurei