De ce se umilesc unele femei ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patou spune:

eu cred ca tine de ceea ce au trait in copilarie. adica parintii afirmau sus si tare ca le iubesc si in acelasi timp aveau un comportament care era tocmai invers fata de ceea ce afirmau... au
inteles ca asta inseamna dragostea. parintii m-au batut pentru ca meritam(ca doar fiind parinti e logic ca ma iubeau si imi vroiau binele), genereaza dupa parerea mea acelasi cliseu - sotul ma bate pentru ca ma iubeste (si merit sa fiu batuta ca doar asa au facut si parintii). Eu cred ca rezolvarea ar putea fi o eventuala puner sub semnul intrebarii a autoritatii parintilor

"il est plus facile de dissocier un atome, que de se débarrasser d'un préjugé"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

quote:
Originally posted by patou

eu cred ca tine de ceea ce au trait in copilarie. adica parintii afirmau sus si tare ca le iubesc si in acelasi timp aveau un comportament care era tocmai invers fata de ceea ce afirmau... au
inteles ca asta inseamna dragostea. parintii m-au batut pentru ca meritam(ca doar fiind parinti e logic ca ma iubeau si imi vroiau binele), genereaza dupa parerea mea acelasi cliseu - sotul ma bate pentru ca ma iubeste (si merit sa fiu batuta ca doar asa au facut si parintii). Eu cred ca rezolvarea ar putea fi o eventuala puner sub semnul intrebarii a autoritatii parintilor

"il est plus facile de dissocier un atome, que de se débarrasser d'un préjugé"

sunt de acord cu Patou.Cred ca majoritatea celor care se lasa folositi si abuzati provin la randul lor din relatii abuzive, din familii cu conceptii excesiv de rigide, au un defect fizic sau psihic din cauza caruia li s-a spus ca sunt inferiori. Mai ales cele, cei care se intorc. Se intorc pentru ca nu cred ca pot fi iubiti, ca acest partener le e pe potriva...
Nu toti/toate insa. Uneori o relatie abuziva incepe ca o relatie normala -doar ca unul dintre parteneri are un punct sensibil si se poate intampla ca ceva sa se rupa in el la un moment dat si totul sa o ia razna...si atunci cred ca odata scapata din infern nici o femeie nu se mai intoarce. Doar ca nu e asa usor sa pleci , sau sa admiti schimbarea...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any spune:

axia, inteleg ce vrei sa spui....
la intrebarea de ce...raspunsul meu este astfel...
pentru ca, noi romanii, suntem un popor ortodox, ingaduitor si tolerant, si orice femeie cred ca incearca sa salveze o casnicie, pentru ca asa este traditia, nu percep altfel....si pe mine ma mira, asa gandesc si eu, de ce nu fac altfel, dar e traditie, inca....sa sufere femeia!
este deja o deschidere a mentalitatii, o spune rata crescanda a divorturilor....
femeia este insa chiar in zilele noastre pusa la grele incercari, eu cred ca totul e spre bine, ce bine ar fi daca ar fi doar lupte corp la corp ptr. fiece intarziere acasa a sotului sau un pahar in plus...totul se iarta, se ia de la capat.
sper ca toate sa fie in favoarea femeii, aceasta problema nu e minora si are multe necunoscute si slabiciuni.
Asta este opinia mea....este normal.

any

cine are ochi sa auda, cine are urechi, sa vada...

Mergi la inceput