gulas

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Simt nevoia sa corectez putin: gulas nu este o tocanitza, este o supa foarte consistenta, cu carne de vita/vitel (asa mi-a spus si matusa mea care este unguroaica get beget, si alti prieteni de etnie maghiara). Tocanitza ungureasca se numeste papricash. Se poate face cu orice fel de carne. Calesti ceapa cu vegeta, adaugi bucatele de carne condimentate(pui, porc, vita sau in amestec), boia, apa sau zeama de carne, se fierbe la foc mic si cand e carnea facuta cam de jumatate, se pun cartofi cuburi, se mai pune apa ca sa aiba in ce se face si cartofii, dar nu prea multa ca sa nu iasa o supa si se lasa sa fiarba totul la foc mic. Cand e gata se pune patrunjel tocat.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput