Copilasi martie-aprilie 2004(81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Salutare!
Laura - felicitari pentru prima zi de gradi! Ce simpatica trebuie sa fi fost cum cerea la familia ei. E bine ca are o fetita prietena acolo, astfel ii va fi usor. Mult succes in continuare!
Codruta - ati mai ajuns la dr? nu i-ai dat Petrei nimic de tuse? Ce sa zic, si pe aici bate un suflu mai modern, adica alimentatia la cerere, imbracat lejer, fara picioare strans infasurate etc. Insa pentru baie completa a ramas permisiune doar dupa ce ii cade buricul. In ceea ce priveste deplasarea, v-as incuraja sa mergeti, cu conditia ca cei mici sa fie sanatosi, ca sa nu alergati pe acolo dupa vreun dr, Doamne fereste.
Lavi - ce ma bucur ca ai asa o fetita cuminte, care va lasa sa chefuiti in voie. Uite asa l-as vrea si eu pe bb2: sanatos, voios, mancacios si linistit.
Mickyyy - mi-a placut faza cu anuntul. Te-ai convins inca o data ca nu merita sa-ti para rau dupa o asemenea persoana. Ce nazdravanii mai fac fetele?

Am ajuns si eu aseara la dr, totul e bine, l-am vazut pe samburel la eco, sta cuminte acolo, la adapost.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Salutare!
Mercic de incurajari legat de plecatul la drum, inca nu e nimic decis, Petra tuseste in continuare si acum s-a apucat si Tudor. Oare cat o sa isi mai dea tusea asta de la unu la altul? In rest Petra e vesela si nemancacioasa ca de obicei. Azi am cantarit-o din nou si stam foarte prost cu luatul in greutate, a luat doar 20gr in 10 zile, nu stiu ce sa ma fac cu ea, ii dau si noaptea, dar mananca putin.
Ela, ce minunat trebuie sa te simti ca ti-ai vazut samburelul, wow ce dor mi-e de momentele alea, bucura-te din plin de ele. Noi mergem maine la medic a vedem ce ne spune, dar nu ne asteptam la prea multe ca aici medicii sunt destul de expeditivi. De tuse nu ne-a dat nimic ca pana la 6 luni nu e recomandat sa ia nici un sirop de tuse, nu stiu de ce. Daca o tine tot asa nu va putea sa faca nici vaccinul de 4 luni.
Laura, felicitari, cum a fost pana la sfarsitul zilei? Ce frumos vorbeste! Acum ca ai fetita mare poti sa te gandesti si tu la fratiori.
Mickyy cum e noua bona?
Simona, esti super draguta ca vrei sa ne intalnim, si mie mi-ar placea sa va cunosc, deocamdata nu stiu nici daca mergem, iar daca vom merge nu stiu ce vom face, precis cumnata-mea va vrea sa stea cat mai mult cu copilasii, ea e topita dupa Tudor, pe Petra o stie mai putin, a cunoscut-o acum la botez.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

La Multi Ani tuturor celor ce poarta numele de Mihai/Mihaela si Gabriel/ Gabriela!

Ps: As sta toata ziua cu voi dar de vreo 2 saptamani am enorm de mult de lucru, am enorm de multe de facut la bloc si n-apuc, sunt super super stresata, etc. Va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

LA MULTI ANI !

Sa va fie viata lina si plina de impliniri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Multumim de urari, La multi ani si din partea noastra celor ce poarta numele de Mihai/Mihaela si Gabriel/ Gabriela!!
si un La multi ani special dragei noastre Ela si sarcina usoara in continuare .

Legat de noua bona, eu sunt din ce in ce mai incantata de ea, sper s-o tina tot asa. Ieri a facut mancare la fete, azi le-a cumparat plastelina (m-a auzit pe mine acum 2 zile cand ii spuneam malinei ca am aruncat plasetlina veche la gunoi ca s-a uscat, dar ii cumpara mama alta cat poate de repede), ba mai mult, m-am trezit si eu cu un buchet de flori de dimineata (a vazut acum cateva zile o chitanta pe numele meu intreg ) de la multi ani.
se implica, si-mi place de ea.

Hai ca am fugit...mai povestim. o zi buna tuturor.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI si de la noi sarbatoritilor de azi, multa sanatate si bucurii cu carul!

Ela 9+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Am blocat cumva subiectul?

Ela 9+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Toata lumea e ocupata?
Noi nu mai mergem la NY ca acum si Tudor tuseste destul de urat si mi-e frica sa nu faca febra pe acolo. Poate ar trebui sa fiu mai curajoasa mai ales la cat de plimbareata am fost, dar s-au dus zilele in care nu aveam alte griji decat cum sa punem rucsacul mai repede si la drum.
Va pupam.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ela cum sa blochezi subiectul ?
Codruta imi pare tare rau ca Tudor tuseste si ca ati renuntat la plimbare....Eu una nu-s chiar plimbareata, dar imi inchipui ca tie iti lipseste...

Eu m-am luptat cu niste virusi...inca ma lupt cu ei. Mi-am virusat calculatorul...De fapt cred ca stiti (ati primit si voi mesaje virusate cum ca ar fi de la mine). In rest suntem bine: la gradi lucrurile decurg in standarde (nu mancam bine, plangem putin, ieri a pictat dar cu degetele), ni s-a infundat putin nasucul (sper sa-i treaca pana luni si sa nu fie semn de raceala).

Va pup. Wekend placut daca nu reusesc sa intru din nou, dar oricum maine sunt la serviciu asa ca ne auzim cu siguranta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Fetele revin in forta....iaca tre sa inchid la 4, numai e nimeni, am zis gata pixul jos si scriu la fete, ca de citit citesc in fiecare seara,

Sa o i-au pe rand

LAVI felicitari pt cocolina, e o dulcica vazut poze, esti tare norocoasa cu 2 cocoline asa cuminti si frumoase si binenteles un sincer si calduros LA MULTI ANI. Sa ai parte numai de bucuri din partea cocolinelor si sa-tzi umple viata cu dragoste

Laura deci dauriutza merge la gradi felicitari, sper sa-i placa, Stephie mai nou plange ca de ce o i-au acasa

Mickyy am citit si eu povestea bonei ma bucur ca cea noua face fata si sper sa fie de lunga durata, nu te tenteaza totusi gradinita, macar pt Malina? cu comunicarea cum stati? ce zice de noua bona?

La Multi ani de ziua numelui

Clau repejor,bafta la impachetat despachetat, e frumoasa zona? aveti parcuri si magazine aproape? asteptam poze din casa noua si cu Raulica
. Mai stii ceva de Roxana?

Ela draga de tine, fii tare pt BBlina, si incearca sa te odihnesti, o sa te ajute sa te tzii mai in forma...eu am luat 40 kg cu Stephie, ai grija cu mancarea sa nu ajungi o balenutza cum eram eu, ca abea ma miscam. Pupici la Cristinutza nerabdatoare sa-si vada surioara...si daca e fratior nu e incantata, vrea musai surioara?La Multi ani de ziua numelui si pupici la Cristinutza

Simo ma bucur ca Lucas e mai bine, sper si sint convinsa ca o sa-si revina cat mai curand posibil, a reinceput sa si vorbeasca? se poate exprima? Mia ce mai zice? cred ca are tare grija de fratiorul ei...of doamne ca suntem ca un fulg, la un virus mai puternic ne intoarcem pe dos si dureaza pana ne revenim...Tu mai rezisti? Un pupic si flori de la noi pt voi

Codruta tot cu tusea se lupta, eu am luat de la Jean Coutu ulei de brad, sapino e tare bun, Stephie bea in fiecare dim cinci ml si de cand am inceput cura nu mai are mucisori, nu mai tuseste, aveau la oferta saptamana asta si difuzor pt casa cu ulei de sapino, costa 30 $, eu nu mi-am luat ca mai am ceva asemanator de la vick`s, si care nu-l prea folosesc....si crema mentolata de la wicks e tare buna pt pus pe piept sau cea de la Jonsons, numai nu prea o vad prea des prin magazine...ai incercat totusi cu biberonul la petra? poate ca nu are suficienta forta sa bea de la tzitzi...eu am avut o fetitza mancacioasa, asa ca nu stiu cum este treaba cu balerinele

o sa incerc si eu sa scriu mai des, dar sunt tare prinsa, incerc sa-mi fac timp pt toate dar nu prea reusesc

Stephie e bine, vinerea mergem la inot unde e tare incantata, sambata la dans si duminica am inceput sa mergem la biserica, comunitatea romana a gasit o educatoare romanca care se ocupa de copii in timpul slujbei, ii invata colinde, se joaca, deseneaja, jucam batistuta, podul e tare placuta atmosfera si plina pt copii, care nu stiu cum e la scoala in Romania, dar au facut uni caminul acolo si-si aduc aminte, asa ca Stephie e super incantata

ne mai luptam cu crizele, speram intr-o zi sa terminam si cu ele, dar toate parca se misca cu viteza gandului sau melcului, oricum se intampla multe around si parca de fapt parca timpul sta...vreau o schimbare asa ca o sa i-au initiativa...m-am saturat de la rutina

Va pup, wk placut tuturor si fara virusi, nasucuri infundate, tuse....

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput