Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Hey, nu am mai intrat de mult pe DC si nu stiam daca mai exista subiecuul...si ...surpriza !!!! Sunteti aici si vad ca aveti rezultate bune bune !!!!

Brava voua !

Eu am avut neste probleme....si mai am inca asa ca va rog nu ma certati. listuta este veche.....eu am disparut....da' SPER sa intru acum ceva mai des decat inainte !

O sa sterg listuta de inceput si daca vrea cineva sa se bage la "prima pagina" sa imi spuna !!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Miria Cristina, multumesc de grija !!!!!! Incerc sa ma echilibrez si sa ma adun !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,

As vrea si eu sa ma inscriu la acest subiect. In ultima vreme am tot cautat o dieta care sa dea rezultate si mi se pare ca aceasta nu este chiar asa de greu de tinut si pare a avea succes. In urma cu ceva ani am dat jos vreo 10 kg cu un regim recomanadat de un doctor, nu m-am mai ingrasat dupa aceea, pana acum vreo 6 luni, cand am observat ca s-au depus vreo 4 kg. Acum am 55 (am avut 54 insa kilogramul pe care l-am dat jos in 2 saptamani a revenit) si as vrea sa ajung la 52. De maine voi urma regimul vostru. Sper sa dea rezultate.

Moira

Mergi la inceput

Buna fetelor,

As avea nevoie de niste lamuriri, ca de maine sa ma apuc de treaba in cunostinta de cauza. Salata de ton poate fi facuta cu ton din cutie? Dar somonul? Poate fi somon afumat?
Pot sa beau jumatate de litru pe zi de suc de portocale stors proaspat, fara nimic adaugat?
Si inca o intrebare: se poate schimba masa de pranz cu cea de seara sau trebuie totul respectat intocmai?

Merci mult pentru ajutor,

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Bine ai revenit Briana!!!!![bis] Sper sa iti rezolvi cu bine toate problemele (am citit despre ele la un alt subiect).

Moira, eu nu am schimbat nimic. Nu am baut nici un suc, nici macar natural, dar am masurat mereu peste 2 litri de apa si daca esti atenta, scrie ca se accepta sa nu mananci un aliment, dar nu sa il inlocuiesti. Deci mesele nu se pot schimba. Tonul poate fi din cutie. Eu mi-am luat in apa, nu in ulei. Somon nu am mancat, dar cred ca poate fi si afumat.

Succes!!!!

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

Merci Eva03. Azi e prima zi de regim si sper sa ma tin de el.

O saptamana buna.

Moira

Mergi la inceput

Moira ce faci? Merge?

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

Deocamdata eu zic ca merge. Cred ca e mai mult o incalzire inaintea programului complet. Imi e greu ca in anumite zile sa nu mananc la pranz decat salata de fructe. Apoi la serviciu sunt cam lesinata. Asa ca intr-o zi am mancat ceva pentru ca nu ma putea tine pe picioare. O sa vad la cantar duminica dimineata.
Voi cum stati?

O zi buna,
Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

De luni am reinceput dieta. Am plecat de la 73 de kg. La sfarsit de spatamana dau raportul. Succes.

Eu mananc ton din conserva.Nu se poate inlocui nimic. Cu toate ca in cartea cu regimul scarsdale exista retetele pentru cunoscatori si acolo, de ex. , este o reteta cu meniul de joi si care arata cam asa: pranz- ou si ficat de pasare a la peysanne. In dieta prezentata aici se spune ca la pranzul de joi se mananca 2 oua si branza de vaci. Acum nu stiu cum sa fac , ca mai degraba ma tenteaza oualele a la peysanne.Briana , tu ce zici?

Mergi la inceput

Moira si pe mine ma terorizau zilele cu fructe. Acum incerc sa ma mentin, dar vad ca ma zbat intre 58 si 59 aici in mentinere. Uf, dar e grea si mentinerea asta! Noroc cu apa ca sting 4 litri pe zi.

Laura, te rog spune-mi a la paysanne inseamna omleta sau cum?
Multumesc

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput