Inimioare de iulie-august 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 30
Simonaci79 spune:
Am mai revenit si eu putin!
Anis si Ema.nu.ela- pai noi ce sa va zicem? Va tinem pumnii sa fi ales numarul potrivit si sa poarte fetele cat mai mult cizmulitele!!! Si eu as vrea sa ii iau lui Mario ceva daca gasesc...
Diana- am vazut si eu aseara ca nu suntem in aceeasi serie. Cu invingatorii...multumim mult pt votul de incredere.... Despre David nu stiu, poate ca el va castiga si le doresc din suflet insa Mario, parca vad ca imi face figura si pleaca la plimbare pe unde vor muschii lui ca asa face el!!!! De speriat nu mi-e frica ca nu e genul sperios.... cum spuneam e chiar f prietenos si ii place aglomeratia... nu s-a speriat el la 7 luni dar acum! Cum ziceam, poate pleaca dupa vreo fetita pe acolo.... Va pupam si va anuntam noi maine ce am facut!!! Pupici si Iuliei, papusa frumusica si dragalasa!!!!
Cine mai merge maine la baby expo? Cu Vali ne vom intalni sigur, dar mai merge si altcineva? Sper sa o vad pe Vali de data asta, ca data trecuta am vazut-o numai pe Albinutzza...
Albinutzza- ca tot a venit vb de tine! Ce mai faci? Cum te mai simti? Cand mai faci eco sa ne spui si noua ce ascunzi in burtica? Va pupam!!!
Fug si eu acum la culcare ca maine ma asteapta o zi lunga..... Noapte buna tuturor!!!!!
Simonaci79 spune:
Andre_ea- pupici si voua, sa purtati sanatosi pantofiorii!!! Si pupici si vorbaretului!!!!!!
Gata, chiar ca fug acum! Pupici tuturor!!!
Monica-Elena spune:
I-am luat si eu lui Mihnea cizmulite imblanite 21. Eu zic ca max cu un nr trebuie sa fie mai mare ptr ca lor li se formeaza mersul acum si daca sunt mai mari nu e bine.
Simonaci pai la un an fix am facut Priorixul(adica ROR-ul), iar acum la un an si 3 luni am facut rapelul la vaccinul de 4 luni adica Infanrix-IPV+Hib adica antidifteric,antitetanic,antipertusi, antipolio si meningita. Acum ne mai vaccinam in primavara cu varilix si apoi la 2 ani jumate din nou cu Infanrix cu 3 valente cred atunci.
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Diana Mirela, chiar te rog sa ne mai dai idei de jucat cu copii, ca sunt in mare pana
. Poti sa-mi scri, te rog, si titlul exact al cartii, am dat cautare pe google dupa numele scriitoarei si titlu si nu am gasit-o, mi-a dat alt rezultat "Manualul parintilor..."
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
Dianami spune:
Mona, acela este titlul exact.
"JOCURI PENTRU COPII
de la o zi la sase ani"
E scrisa de Anne Bacus si a aparut la Teora in 2004.
Eu nu am gasit-o nicaieri pe internet sa o comand, nici macar la editura. Am vazut-o anul trecut la cineva si am intrebat in mai toate librariile de ea, nici vanzatorii nu auzisera, toti ziceau de "Cresterea copilului de la o zi la sase ani".
Asa ca standul Humanitas de la Baby Expo, cand am vazut-o, nu am stat sa ma gandesc
, e si ieftina, 10 ron. Vanzatorul nici nu stia ca o are pe raft, il intrebasem, am gasit-o intr-un teanc de catir ale lui Anne Bacus.
Eu o sa va mai scriu, mai ales ca nu sunt multe si sunt grupate pe varste (0-1 an, 1-2 ani, etc.).
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)