Inimioare de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

palmyrah2002
caterina71
Diana Mirela

Multumim

Acusor - ti-am botezat micutul scuze. Pupam pe frumosul Teo - STARUL INIMIOARELOR

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Ne-am adunat si noi de pe drumuri, mai precis, de la BabyExpo.
Din pacate, Teo n-a luat decat locul 3 ca s-a speriat de prea multa galagie si a inceput sa planga.
Dupa ce s-a potolit, se uita fascinat la clovn si de mine uitase. Nu mai vroia sa mearga.
A dormit o ora in parc, dupa care ne-am dus la premierea de la Baby Star.
Am apucat sa luam si niste ciorapi (saru'mana pt pont Diana) si body-uri.
Punem si niste poze mai tarziu.
Dania.nicol, am ajuns chiar la fix si n-am apucat sa ma uit dupa tine. Felicitari!
Am reusit sa ma intalnesc, in sfarsit, si cu Albinutzza. Poate mai dau o fuga maine, fara copil.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Nu-i problema, Dania.nicol .
Eu aveam impresia ca esti blonda. M-am uitat in trecere la pozele voastre de la mare, si am vazut o tipa blonda si la ea mi-a ramas gandul.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Wow, ce de invingatori !
Sa traiesti, Sebi, sa fii mereu primul!

Asa copii, sa tot avem!

Leii sunt niste invingatori prin natura lor!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

felicitari Sebi si Teo
sa va zic un pic de Oani:vorbeste f mult,nu tace sau/si nu sta o clipa.zice loarea la floare.si mie mi-a zis fata ieri Acaazi i-a zis unei jucarii Minnie-Nini si mi-o intindea sa mi-o dea mie.intelege si spune si cuvinte in engl,ca-cat,un fel de bye-bye,nou-no,louer la flower,baabi-baby
va pup,noapte buna.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Felicitari copilasi participanti si castigatori la concursuri!
Andre_ea sanatate tuturor,sa va faceti repede bine!Pupam pe Tudor cel curajos la medicamente!
Monica -Elena pupam pe Mihnea,poate si de la dinti sa fie sau sa se combine efectele.
Felicitam de asemenea toti vorbaretii,nu nominalizam sa nu uitam pe cineva.
Fetele,v-am citit,am scris "doua" randuri si fug la nani.Abia astept ziua de maine,merg la zana mea.Mi-e dor de ea de mor.Va pup,noapte buna!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Felicitari Sebi pentru locul 1!
Felicitari si lui Teo pentru locul 3! E un loc onorabil si noi l-am avut.

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Multumesc tuturor pentru urarile de sanatate!

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am si eu timp acum, inainte de somn sa intru in ritm cu voi, care ati fost tare harnicutze la scris azi

Diana am vazut pozele de la BabyExpo. Eu nu o mai vazusem pe Iulia de ceva timp. Maaaamaaaa, ce domnisorica cocheta si frumoasa aveti ! Sa va traiasca! Cand am vazut prima poza, am vrut sa-ti spun ca iti seamana, cand a aparut si tati in poze, vreau sa iti spun ca seamana cu amandoi. Ii doresc Iuliei ca aceasta frumoasa medalie sa fie prima dintr-un sir luuuuung de succese si locuri I. Pup si mamica suparata. Sper sa nu ai probleme mari si sa treci cu bine peste toate. Bucura-te de minunea de fetita pe care o ai si lasa necazurile pentru altii! Nu vreau sa ma bag, dar mie, ca persoana neutra, nu mi s-a parut nici o clipa ca brianamica ar fi contestat prezenta voastra la concurs. Sper sa iti treaca supararea.

Anca nu le-am facut inca ficat, ca dupa ce am trimis PM, le-am facut ficat fiert cu mai multe si diverse legume si l-au papat f. bine. Data urmatoare, folosesc reteta. Daca mai ai retete cu mancarici bune pt burtica lui Oani, mai baga! Ca sigur descopar ceva bun si pt burticile shtrumphilor

Andre_ea sanatate multa intregii familii! Mei, dar baiat cuminte si vorbaretz mai ai! Asta ca sa nu mai vorbim de cat de frumos e...! sa se faca repede bine, sa nu mai trebuiasca sa bage atatea medicamente in el. sa te pui si tu repede pe picioare.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Katink multumim pentru aprecieri si ca ai avut curiozitatea sa te uiti. Cum merge sarcina? Te simti bine?
Si Bianca mea (dar cred ca toate fetitele sunt asa) are o preferinta pentru tati. Poate in burtica se ascunde un baietel si atunci sigur o sa fii preferata lui!

Cristina si Rares al meu spune "teei" cand ia telefonul fix si apasa pe butoane (i-am tot arata "unu, doi, trei" ... el a retinut finalul ) si cand isi aminteste sa facem gimnastica . Adica ne punem in fund, fatza in fatza, eu dau din mani pe vericala si pe orizontala si numar pana la 4, ei dau haotic din maini, isi scot strungaretele la innaintare si Rares striga din cand in cand "teii, teei".

Monica-Elena ce face Mihnea? E mai bine? facem galerie sa ii iasa repede si fara durer maselutele.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput