PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 21
dariana spune:
A fost cineva la baby expo? M-as duce si eu , dar ma gandesc, nu e prea mic bb la nici 8 saptamani?
Daca ati fost spuneti-mi si mie, e aglomeratie mare, merita sa pierzi timpul, au produse interesante? Eu vreau neaparat un leagan electric ca m-am saturat de leganatul pe picioare si vorba lui Angelli, parca nu l-as lasa sa planga de acum.De unde sa iau si eu un balansoar?
cornelia_laura spune:
Cristina_ioana, sa va traiasca baietelul si la cat mai multe luni
. Si voua la cati mai multi ani de casnicie! 

mada_mxm, sa-ti traiasca si tie fetita
. Parca azi face 1 luna!
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
POZE 
cornelia_laura spune:
angelli, si Eric deocamdata adoarme tot in brate de cele mai multe ori si apoi il pun in pat. Metoda cu lasatul putin sa planga e valabila dar un pic mai incolo. Iti spun asta din experienta cu Eduard. Adica metoda functioneaza dar eu am aplicat-o cam dupa 6 luni. Daca era dupa Eduard si acum la 2 ani adormea in brate. Asa ca mai ai putina rabdare, unii bebei renunta singuri la obiceiul asta pe masura ce cresc. Eu nu consider ca la varsta asta de acum se cheama "rasfat".
Cornelia, mamica lui
Eric(13.07.2006)
POZE 
cornelia_laura spune:
Fetelor am si eu nevoi de sugestii din partea voastra.
Sambata viitoare facem si noi botezul dar masa o facem acasa din lipsa de fonduri. Asa ca as avea mare nevoie de idei de meniu. Va rog! Adica eu nu ma gandesc la sarmale de exemplu. Ceva nu ff complicat si care sa si dea bine pe masa
. Daca mai sunt mamici care au facut/fac masa acasa le rog mult sa-mi spuna si mie cam ce pregatesc.
Cornelia, mamica lui
Eric(13.07.2006)
POZE 
Sabana spune:
Eu o adorm pe Alexandra la ea in patut. Ii dau suzeta in gura, daca e un pic maraita o legan un pic si gata.
Cristina sa iti traiasca bebe Luca.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
martta spune:
Cornelia Laura: eu cred ca poti face un aperitiv(de ex. rosii umplute cu vinete/branza, ardei gras cu pasta de branza, rulou sunca cu telina/salata de cruditati, chiftelute, ceva mezeluri- rulada piept pui, pastrama porc, salam taranesc,cascaval, masline etc), sarmalute romanesti cu mamaliga si ardei iute, friptura, cartofi,salata, tort. Te orientezi si tu in functie de buget si de efortul fizic! Petrecere frumoasa!
Noi nu-l vom face acasa, dar mi-am dat si eu cu parerea in speranta ca te voi ajuta putin!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
alina2006 spune:
buna, fetelor...va rog frumusel tare ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi despre..caca...bebelina mea pe nume iana are probleme cu caca, se screme de nu se poate si degeaba. are 2 luni si 4 zile si de cand am inceput alimentatia cu formula avem probleme. am incercat cu termometrul dar dr. a zis sa nu-i mai fac asta pt ca asa o sa fie pana la un an, i-am dat ceai de musetel cu un strop de miere degeaba, un pic de suc de portocale cu apa plata, acum incerc cu supozitoare cu glicerina dar mi-e cam frica sa nu fie rau... nu stiu ce sa fac sa nu o mai vad chinuindu-se atata...va rog, dati-mi si mie de veste cu noi retete, va multumesc tuturor si va pup,
alina
martta spune:
quote:
Originally posted by alina2006
i-am dat ceai de musetel cu un strop de miere
Alinaai mare grija cu mierea! Nu se da copiilor pana la un an!
Pericol de botulism!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
Consi spune:
crissa m-am gandit eu la un moment dat ca "daca e cumva barbat?", dar am vazut si pozele si mi-am zis ca "merg la risc, asta e."
bibi eu nu ti-am raspuns in legatura cu botezul pentru ca il fac la tm. meniul e de 950.000 lei/persoana (aperitiv, supa/ciorba, sarmale, friptura, salata de fructe/inghetata, bere, apa, cafea, suc) si eu mai trebuie sa iau bauturi si tort.
Consi si Luca meu
http://b1.lilypie.com/4mWVp3.png
http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos
crissa71 spune:
[b]Fetelo...help!![/b]
MI-a iesit pe sfarc o basica alba..pare plina...si ma doare sfarcul rau...am tot crezut ca o sa se sparga la supt...iar celalalt sfarc e rosu...bebele are limba alba...cand bea ceiut se curata si am crezut ca nu e nevoie sa-l mai sterg cu glicerina...Sa fie oare candida?si la el in gurita si pe sfarcul meu?
in cazul asta cu ce sa ma dau pe sfarc, dar pe el in gurita?
dar daca e altceva la mine pe sfarc...nu prea ar avea ce sa fie!Nu?
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1