PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna mamici cu experienta!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Sunt mamica de spt si ARMAND are o secretie galbena care ii lipeste ochiul! L-am tot sters cu ser fiziologic, ceai de galbenele dar nimic. Pediatra mea mi-a spus sa-i dau Tobradex, dar am citit ca e antibiotic si nu are rez sigure pe sugari! ARMAND are 12 zile. Daca a patit cineva ceva asemanator va rog sa-mi spuneti ce-ati facut!

Va multumesc anticipat pt promptitudine si raspunsuri!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

[quote]Originally posted by larissa_79

sarilla, asa cum a zis si amiss_zip e voie fructe...e chiar indicat. Eu mananc fructe inca de la inceput..si Alexia nu are nimic. Acum pap in fiecare zi 1 kg de struguri...piersici..mere de toate...
Am vazut si pozele...mi-a placut mult poza 5...tu esti cu pulover gros cu maneca lunga si fi'tu in maneca scurta
Eu am alta intrebare...am voie cafea decofenizata sau macar un capucino? Sa ma fac si eu ca beau ceva dimineata sa ma trezesc..

Bai cuscra,da' carcotasa mai esti...
Pai el e barbatel,mai,rezista,dar eu?O biata fata? Acum serios vorbind,ca nu imi dadusem nici eu seama pana sa imi zici tu,si ma miram de ce asa,mi-am adus aminte ca doar ce varsase pe mine,si fiind in Costinesti,unde mai era cat de cat lume "buna",zic sa nu se uite aia la mine ca la urs...mi-am pus pulovarul...
Dar...bun simt al observatiei,oricum...nu pier puncte la Alexia,nu?

Cat despre cafea decofeinizata,ai voie,capucino nu stiu,insa depinde si cum tolerezi tu cafeaua,ca eu am baut cand eram insarcinata un expresso decofeinizat,si parca mi-ar fi pus dublu cofeina,asa agitata am fost...asa ca...vezi si tu...eu nu beau cafea de fel,probabil de asta am reactionat atunci asa.
Pup

SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_bacale/album?.dir=6ee1re2

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;0;66;1;0/c/-12/t/-22/k/066d/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by mihatocae

Fetelor, Luca al meu are 2 luni si jumatate si avem 2 "probleme"...una ar fi ca toata ziua face baloane la gurita (si asta din prima luna) si tot scoate saliva la coltul gurii de toata ziua trebuie sa stam cu batista dupa el. Ai vostri copii fac asa? Sau fac asa des? Si a doua problema e mai mult a mea...ca bebe al meu papa tot mai mult, dar tot la 2 ore, inclusiv noaptea. Stiti vreo metoda cum sa-l fac sa pape mai rar, macar noaptea, ca ziua nu mi-e asa greu. Mentionez ca papa san in marea majoritate a zilei, numai cand iesim afara si dupa baie papa NAN 1. Si inca ceva cat dorm bebeii vostri pe zi? Al meu doarme afara peste zi vreo 3 ore si apoi de la 23.00 pana la 7-8 dimineata (cu papa din 2 in 2 ore). Nu doarme prea putin? El e de felulu lui mai agitat (da tot timpul din maini si picioare), dar ma gandesc ca seamana cu mine, asa, mai oltean, nu cu taica-su ardelean.

Nu iti face probleme despre balutze,ca e normal sa apara la varsta asta,si lui Razvan i-au aparut de ceva timp,si el are 2 luni,asa ca m-am interesat pe net si e ok.
Cat despre dormit,si al meu la fel ca al tau...doarme de la 10.30-11.00 la 1,30,2,apoi papa,apoi doarme pana la 4,papa,apoi...la 5.30 FIX incepe concertul,urla de scoala toti vecinii,apoi mai doarme pana pe la 7,8 si gata,mai doarme ziua cate putinel...Ciudat e ca se reglase intr-un timp cu somnul,chiar ma lauam pe net,dar...s-a terminat
CU papatul mai rar,si aici avem aceeasi problema,ca Razvan are zile in care mananca si mai des,la 1,5 ore...incearca sa il scoti afara,la aer,Razvan doarme mereu,sau sa ii distragi atentia,sau poate ar trebui sa vezi daca se satura din sani.
Daca nu,consoleaza-te cu gandul ca alimentatie la cerere asta inseamna:sa ii dai cand cere!

SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_bacale/album?.dir=6ee1re2

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;0;66;1;0/c/-12/t/-22/k/066d/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Am o intrebare pentru fetele care ati facut deja vaccinul de 2 luni!. Asta cumparat se numeste ceva gen Infanrix Hexa? si contine si antihepatita B sau ala se primeste separat? Cineva mi-a zis ca cel de 2 luni se numeste Pentaxim, pe forum am citit despre Hexa .. asa ca sunt cam derutata.

Va pup, mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Fetelor, asa papa si al meu, tot la 2 ore noaptea, sau cateodata la 3, ziua papa chiar mai des, la 1h 1/2, cred ca nu e nimic de speriat atata timp cat iau bine in greutate.

Pt secretia de la ochisor: am patit-o si noi rau de tot, i-am facut masaj la coltil interior al ochiului de 2 ori si i-a trecut, s-a desfundat canalul, asta era problema, cu toate ca si noua ne zisese dr sa luam tobrex; vezi daca plange cu lacrimi, daca nu, probabil canalul lacrimal e infundat, eu zic sa- dai tobrex doar daca nu merge cu madsaj, incearca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

SimonaU, eu i-am facut lui Alexia Pentaxim si Engerix- care e pentru hepatita B. Vezi ca este si pe forum un topic unde se discuta de vaccin dar nu mai stiu une e exact. Eu i-am facut la CMU ca acolo am asigurare...Alexia nu a avut nici o reactie negativa si se simte f bine. Din punctul de vedere al pediatrei mele Infarix hexa nu e de ajuns de testat...dar sunt si alte pareri. Oricum eu am gasit multe pareri pro pentaxim si engerix si am mers pe mana lor.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

DARIANA- multumesc mult Sa pun degetul intre nasuc si coltul ochiului si sa masez? Cat? De cate ori /zi? Secretia era galbena si lipea ochisorul? I-am pus 2 picaturi de Tobradex ca eram disperata!
Te rog raspunde-mi!
Multumesc inca o data!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Pup mamicile.Bebelusul meu vomita mult si ma gindeam sa il pun in scaunul de masina cind ii dau bibe dar mi se pare ca are unghiul prea ascutit, aproape sta in fundulet la doua luni nu mi se pare indicat.Mie o ciuda, am vazut la chicco scaune de masina sunt aproape intinse, pe al meu nu il pot folosi? De la ce virsta ii putem plimba cu scoica?
Si o intrebare de la un neuron ratacit, ce e formula? va referiti la laptele praf?(lala)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10732;0/st/20060728/n/Andreas/dt/7/k/2369/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Draga Ioana 81 si alte mamici care ati nascut la Euroclinic

Sunt o viitoare mamica si in decembrie intentionez sa nasc, prin cezariana, la Euroclinic. Din cate am citit pe aici am vazut ca si tu ai nascut acolo. Ma intereseaza, daca e posibil sa imi comunici, cat ai platit. EU am vorbit si cu Sabina=SABANA si ea a fost draguta si m-a incurajat, insa a fost internata cu insotitor si evident, factura mult mai mare. Eu as dori sa stiu daca pe langa cei 2065 euro trebuie sa mai pregstesc alti bani in plus. Evident ca, cateva milioane am sa am disponibili, insa una e o factura de 76 mil si alta de 90. Deci, as dori, aproximativ, sa stiu la ce sa ma astept ca sa imi pot face un buget.
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

codritu multumesc ptr raspuns.
am fost la dr, mi-a zis ca datotita intolerantei la fire am facut un granulom. l-a taiat nus' ce a mai facut. acum ma simt mai bine. sper sa fie bine pana la urma. mi-a spus chiar ca putem incepe , dar cu problemele pe care le-am avut din cauza epiziotomiei mai bine mai asteptam ... spre disperarea sotzului.

emilia la multi ani ptr bb alexandru, si tu ai baiat mare. trece timpul f repede parca ieri eram gravidutze nerabdatoare sa-i tinem pe bebei in brate.
eu si bb am racit, nu ne simtim prea bine si am uitat ca pe 16 baietelul tau a implinit o luna.

muuh multumesc mult ca ne-ai complettat si nou datele in lista de bebei. bb a avut 50 cm la nastere, nu 51. modifica tu te rog cand ai timp.

pupici la mamici si piersicutze

anagia si Amalia Cristina (6 august 2006)

Mergi la inceput