PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
anasia spune:
sarilla, ca ai adus vorba de vaccin, fetelor, cum este cu vaccinul asta? il faceti pe cel de la stat sau va luati singure din farmacii? mai faceti si alte vaccinuri? cele de la stat sunt ca cele din farmacii sau sunt vaccinuri diferite?
anasia mami de
Alessia Anca
pozici
bebe
mihaelagrosan spune:
Buna mamici si bebei!
Noi suntem bine, cam ocupate, dar fara probleme deosebite.Colicii ne mai dau putin de cap,dar avem noroc ca ne lasa in pace noaptea.Acum avem 5 saptamani si 4600 g( am avut 3100 la nastere).
Am si eu cateva intrebari:
- de cateva zile ii dau completare cu lapte praf sau macar incerc sa-i dau ca micuta mea face urat desi se vede ca ii e foame.Nu vrea biberonul, ea vrea doar san. Voi v-ati confruntat cu problema asta? Parca in ultimul timp s-a mai invatat dar tot sta mult cand mananca biberonul.Ai vostri in cat timp papa sa zic 100ml??
-i-au aparut pe frunte niste bubite mici,mici si nu stiu ce sa fac. sa o dau cu ceva sau ii trec de la sine?
-la un ochisor are o secretie de cateva zile, e asa ca dupa somn dar in cantitate mai mare.Nu stiti ce ar trebui sa-i pun?
Sper sa-mi raspundeti la intrebari ca nu prea stiu ce sa fac
Mihaela si
Elena Maria(9 august 2006)
romaniaau spune:
Buna seara piersicute si mamici,
Va scriu celor interesate de programul de alatare al bebeilor: aici ne spun asistentele sa le dam lapte la bebei de cite ori vor ei, chiar daca nu au trecut cele 3 ore.
Bebe al meu ia cite 400g pe saptamina, dar nu mai doarme asa bine noaptea. Vrea sa pape des, dar suge doar putin si adoarme. Iar dimineata cind el doarme, eu ma apuc de treaba prin asa si asa am ramas eu foarte in urma cu somnul. Va pup
Florina
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by mihaelagrosan
Buna mamici si bebei!
Noi suntem bine, cam ocupate, dar fara probleme deosebite.Colicii ne mai dau putin de cap,dar avem noroc ca ne lasa in pace noaptea.Acum avem 5 saptamani si 4600 g( am avut 3100 la nastere).
Am si eu cateva intrebari:
- de cateva zile ii dau completare cu lapte praf sau macar incerc sa-i dau ca micuta mea face urat desi se vede ca ii e foame.Nu vrea biberonul, ea vrea doar san. Voi v-ati confruntat cu problema asta? Parca in ultimul timp s-a mai invatat dar tot sta mult cand mananca biberonul.Ai vostri in cat timp papa sa zic 100ml??
-i-au aparut pe frunte niste bubite mici,mici si nu stiu ce sa fac. sa o dau cu ceva sau ii trec de la sine?
-la un ochisor are o secretie de cateva zile, e asa ca dupa somn dar in cantitate mai mare.Nu stiti ce ar trebui sa-i pun?
Sper sa-mi raspundeti la intrebari ca nu prea stiu ce sa fac
Mihaela siElena Maria(9 august 2006)
Nu iti face griji in privinta bubitelor,vor trece de la sine,majoritatea bebeilor au...poti sa speli cu musetel,daca vrei,eu asa am facut,si trecea mai repede.
Razvan mananca 90 de ml in cateva minute...foarte repede,atunci cand ii e foame...si lacom, de zici ca nu a mai mancat niciodata,si asta s-a intamplat chiar si dupa ce mancase din amandoi sanii...cam goi,ce-i drept...dar e normal sa manance mai repede din bibe,ca trag mai repede,le e mai usor..
Cu ochisorii nu ma bag,nu am avut probleme,stiu doar ca tre' sa cureti din ext spre int,iti zic fetele ce si cum...
SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_bacale/album?.dir=6ee1re2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;0;66;1;0/c/-12/t/-22/k/066d/weight.png
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by anasia
sarilla, ca ai adus vorba de vaccin, fetelor, cum este cu vaccinul asta? il faceti pe cel de la stat sau va luati singure din farmacii? mai faceti si alte vaccinuri? cele de la stat sunt ca cele din farmacii sau sunt vaccinuri diferite?
anasia mami deAlessia Anca
pozici
bebe
Se dau de la stat unele gratuite,dar mai sunt si unele pe care le poti cumpara,mai scumpe,ce-i drept,la vreo 2 mil -2 mil jumate,care cica nu au reactii adverse...
Intereseaza-te la medicul pediatru al Alessiei,si daca il vrei pe ala mai scump,cred ca face ea comanda...noi astazi l-am facut,se numeste Infanrix Hexa(asta de 2 luni) si...so far so good...
Pup
SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_bacale/album?.dir=6ee1re2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;0;66;1;0/c/-12/t/-22/k/066d/weight.png
map spune:
Fetelor am trecut sa va spun ca eu o sa lipsesc cam pana pe 6 octombrie ca avem musafiri. Azi au venit deja bunicii din partea tatalui (mama era deja aici), luni vine si sora mea cu familia ei si pe 6 octombrie pleaca toata lumea. Cata vreme stau pe la noi o sa incerc sa stau cat mai mult cu ei. Sumtem un alintat nevoie mare acum ![]()
avmaria culmea ii ca eu is olteanca get beget, mai iute asa
Dar sotul meu are origini ardelene, mama lui ii sasoaica din ardeal asa ca poate se arunca si Robert al meu in neamul sotului
Cat despre laptic eu is fericita acum ca bebe papa acum de vre-o trei ori pe zi laptic de la mine, asa muls cum o fi el. La an l-am mai pus mereu in ultimele zile dar aceeasi poveste, parca am somnifer pe sani ca dupa ce molfaie un pic adoarme ![]()
Fetelor Robert al meu nu accepta lapticul la temperatura camerei pentru ca la spital le incalzeau si laticul si apa cu glucoza pe care o primeau si s-a invatat asa. Si ceaiul il refuza daca nu-i caldut si asta ma enerveaza ca mereu trebuie sa stau cu incalzitul ceiutului. Adevarul este ca formula mie mi se pare ca nu se dizolva cum trebuie daca-i apa mai rece asa ca o incalzesc mai tare ca sa amestec bine si apoi racesc. Noi folosim o apa speciala pentru copii de la Milupa, care a fost deja fiarta. Daca as folosi apa plata eu una as fierbe-o inainte pentru siguranta mai mare. Am cumparat si apa de la Humana dar o folosesc acum numai la ceai pentru ca ramane ibricul alb asa ca-i clar ca are foarte mult calcar.
Va pupic pe toate si apar peste ceva timp cu poze de la botez pentru ca pe 1 octombrie intram si noi in randul lumii.
Monica si bebe Robert
map spune:
larisa_79 si eu am pregatit sa trimit acum bani pentru Sebi, zilele acestea adevarul este ca am mai fost pe forum dar am petrecut timpul pe la ajutor umanitar. Fetelor mergeti pe la ajutor umanitar, sunt atatia copilasi care au nevoie de ajutorul nostru. Nu-i putem ajuta pe toti copilasii din pacate
insa cate unul din ei il putem ajuta cu putin. Putin cate putin tot se aduna.
Pupicei,
Monica si bebe Robert
adas spune:
bine v-am regasit, mamici. de fapt v-am lasat burtici si va gasesc mamaici... nu stiu cum aveti voi timp sa intrati pe forum, ca eu abia imi gasesc timp sa mananc sau sa ma duc la baie...
si imi cam pare rau ca n-am mai intrat, ca vad ca aflu lucruri interesante.
ca de exemplu apa plata pt. formula ?? eu folosesc apa de la robinet fiarta 7-8 minute pt ca stiu ca cea plata are prea multe minerale si poate afecta rinichii. dar vad ca voi toate folositi asa. e si mult mai comod de altfel. hmmm... poate ma convingeti si pe mine
stefi al meu mai mananca doar trei mese pe zi de la san (de cele mai multe ori muls) si restul Nan1, pt. ca am pierdut lapticul. am luat antibiotice si ergomet dupa nastere, pt. ca am avut niste complicatii, si am pierdut bunatate de laptic. iar acum tot incerc sa-l aduc inapoi dar nimic...
ada + stefi(08.07.2006)
Cristina_Ioana spune:
Larisa iubita pai noi de la Nan ne-am constipat rau, Luca o luna nu a facut kk decat stimulat cu termometrul, era un kin, saracutzul ce dureri de burtik avea ![]()
Crisa, pai sa stii ca daca imi trecea prin cap ii dadeam de la inceput, dar nu am aflat de el decat de curand 
Eu ii pun 150 ml apa cu 5 cupe de lapte....e k? ....asa mi-a zis pediatra...adica 1 cupa la 30 ml apa
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png
Cristina_Ioana spune:
Anasia si Luca e atras de tv, sta in bouncer si se uita lung si sta atent si cuminte...![]()
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png