Cum va place cafeaua?
Multe dintre noi...apeleaza dimineata la o ceasca de cafea....dar aceasta poate fi facuta in diverse moduri...cu/fara lapte, ibric, filtru, expresso, cu frisca, la nisip, cu ciocolata, etc....
Voi cum beti cafeaua? ...si de ce nu ...si cateva retete .....de preparare...
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Raspunsuri
roxanaz spune:
neagra. fara lapte, fara zahar. concentrata si.....cat mai multa (in perfuzie daca se poate - in unele diminetzi )
la restaurant sau bar espresso dublu cu lapte alaturi, fara zahar.
cateodata cafea arabeasca, cu hel....imi place aroma aceea speciala.
urasc cafeaua filtru asa ca nici nu o bag in seama.
Roxana
NinaR spune:
In fiecare dimineata beau o cana mare cu cafea la ibric imi place si cafeaua cu lapte dar mai rarut
Nina
cornelianeli spune:
la filtru,fara zahar cu lapte
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
gabitzam spune:
Filtru, un cub de zahar, mult lapte.
Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica
akella spune:
Cafea tonica
Ingrediente: 4 cani cafea tare, rece, 80 ml vodca, 4 lingurite zahar pudra, 500 ml apa tonica
Se amesteca bine cafeaua cu zaharul pudra si vodca. Se toarna amestecul in 4 pahare, care se completeaza apoi cu apa tonica. Se orneaza cu frunze de menta.
katty spune:
foarte tare. La serviciu imi fac dimineata expresso, din doua doze, la o ceasca normala de 200 ml, cu un pliculet de zahar!
Acasa, prefer ness-ul chiar daca stiu ca nu e f. sanatos! Mixat ca sa faca spuma, 2 lingurite ness si 1 jumate de zahar la o cescuta normala!
Mai imi place, ocazional, sa-mi fac ness cu cola!!!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
axia spune:
MAAAREEEE la filtru, o lingurita rasa de zahar si un dop de lapte.
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.
felicia74 spune:
Beau la ibric, cu zahar. Dar imi place de orice fel. Preferata mea e cea vieneza, , cu ciocolata
"1/2 ciocolata neagra
2 1/2 cesti cafea tare
1 1/2 ceasca frisca
2 lingurite zahar
un praf de chimen
ciocolata rasa sau ornamente de ciocolata
Pentru a prepara aceasta cafea, topiti ciocolata intr-un bol metalic, adaugati cafeaua, putin cate putin, si amestecati pana ce compozitia se omogeneaza. Adaugati jumatate din cantitatea de frisca si amestecati in continuare. Puneti zaharul in cesti (patru portii), iar apoi turnati cafeaua si amestecati. Ornati cu restul de frisca, chimen si ciocolata rasa."
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)