Fata umflata

Fata umflata | Autor: bebi

Link direct la acest mesaj

Fetita mea a fost tare agitata noaptea trecuta. S-a trezit la 2.00 si, dupa ce i-am dat lapte, nu a mai vrut sa doarma deloc. Criza de plans ( cred ca am trezit toti vecinii) a durat pana la 5.30. In zadar am incercar s-o linistesc ca nu mai mergea nimic.

Intr-un final i-am dat o lingurita de Peritol si s-a mai linistit. Dimineata avea fata umflata si in jurul ochilor. Nu ma mai lasa sa-i palpez gingiile, desi zilele trecute cand m-am uitat avea doua umflaturi in partea de jos.

Voi ati avut probleme cu asta?

Love is all around

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Ai mei au fost la fel de agitati in perioada eruptiilor dentare.
Lui Andreiut, saptamana trecuta, i-au iesit 4 dinti intr-o zi. Am observat si eu fata umflata in jurul ochilor, dar am pus-o pe seama plansului.
Nu cred ca ai motive sa te ingrijorezi. Asa este cand ies dintii. Si eu i-am dat lui Andrei putin ROMERGAN sa-l calmez. Andreei nu i-am dat ca, parca, ea a reactionat mai bine. Insa nu exagera cu PERITOL-ul. Bine, stiu ca nu i-ai dat mult, i-ai dat tocmai cat a trebuit. Mie pediatra mi-a zis sa-i dau seara la culcare un calmant, sa nu mai planga. Doar 2 nopti i-am dat, pentru ca nu a mai fost nevoie...

Angi si gemenii

Mergi la inceput