Fetita mea a fost tare agitata noaptea trecuta. S-a trezit la 2.00 si, dupa ce i-am dat lapte, nu a mai vrut sa doarma deloc. Criza de plans ( cred ca am trezit toti vecinii) a durat pana la 5.30. In zadar am incercar s-o linistesc ca nu mai mergea nimic.
Intr-un final i-am dat o lingurita de Peritol si s-a mai linistit. Dimineata avea fata umflata si in jurul ochilor. Nu ma mai lasa sa-i palpez gingiile, desi zilele trecute cand m-am uitat avea doua umflaturi in partea de jos.
Voi ati avut probleme cu asta?
Love is all around
Ai mei au fost la fel de agitati in perioada eruptiilor dentare.
Lui Andreiut, saptamana trecuta, i-au iesit 4 dinti intr-o zi. Am observat si eu fata umflata in jurul ochilor, dar am pus-o pe seama plansului.
Nu cred ca ai motive sa te ingrijorezi. Asa este cand ies dintii. Si eu i-am dat lui Andrei putin ROMERGAN sa-l calmez. Andreei nu i-am dat ca, parca, ea a reactionat mai bine. Insa nu exagera cu PERITOL-ul. Bine, stiu ca nu i-ai dat mult, i-ai dat tocmai cat a trebuit. Mie pediatra mi-a zis sa-i dau seara la culcare un calmant, sa nu mai planga. Doar 2 nopti i-am dat, pentru ca nu a mai fost nevoie...
Angi si gemenii