CIRESE de MAI -IUNIE 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 28
a_daniela spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Ca o mamica incepatoare, n-am stiut cum e cu diversificarea asta, desi jur ca am citit o groaza, dar tot in ceata sunt
. De fapt dr. chiar imi scrisese ca dupa 1 sapt sa introduc supa, dar se pare ca sunt dusa rau. Noi avem 4 luni si jumatate, dar chiar daca incepem diversificarea tot o sa papam laptic. Daca o sa vrea dupa ce incep serviciul, o sa-i dau dimeneata si seara, in nici un caz nu o sa scot lapticul definitiv. Cel putin Bia e o mancacioasa si e moarta dupa titi. Sotul cand o vede cum mananca cica nici la 2 ani nu o sa scap de ea. Si eu as fi vrut sa o las pana la 6 luni, ca mi-ar fi fost mai usor, dar nu vreau sa plec si sa nu stiu cum se comporta la alimente.
Inco odata multumim si pupici.
poze cu Bia[url]
luc2 spune:
buna fetelor!
n-am scris demult si tare mi-e dor de voi!
noi am avut calculatorul defect si am fost si 5 zile la mare!
acum ne-am intors si vrem sa ne socializam, cand e Expo?
Ioana imi pare rau ca nu am reusit saau wrap-ul, il vreau totusi ptr. o prietena care tocmai a nascut.Iti trimit numarul meu si poate ma sunu sa-mi spui cum sa ne vedem.
Raportam BB Petru bla 3 luni 7 kg, acu cred ca are 8, m-a spart...
Referitor la plimbatul cu masina: eu il tin cu scoica in fata cu airbag-ul anulat, ptr. ca nu-i place neam in masina, urla continuu mai ales daca ma opresc la stop.Ironia soarytei, pe primul BB il scotem 2 ture de bloc cu masina cand nu vroia sa adoarma.Petru mai are o ciudatenie, nu adoarme afara, trebuie sa-l bag in casa sa doarma, poate din cauza ca-i place sa doarma la tata sau mai trist, in brate..
Ca ii bdau natural, 2 ml pe zi si e foarte gustos, il bea f. bine, probleme am cu vitamina C.
luc2 si Petru 4 iunie 2006
carminabulina spune:
Luc, dr. mea de familie a zis ca nu-mi recomanda calciu natural ca nu ar fi recomandat pt. bebei. Acum vad ca exista mai multe forme de Ca, dulce care sa fie acceptat de bebe. Cred ca pana la urma am sa iau Ca natural sau din celalalt spus de viviana.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Diana79 spune:
Roxana si Nastad va multumesc mult pt rasunsuri. Pupici la bebei.
L-am trimis pe sotul meu sa-mi ia storcator si peste o sapt incep sa-i dau si eu suc de morcov.
Luc2 bine ai revenit.
La toata lumea.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
doroti_5 spune:
Fetelor straduitiva sa umpleti pagina repede sa deschid capitol nou, ca plec acasa degraba.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
mai_iun2006 spune:
Miine incerc sa schimb listuta si va rog mult sa nu schimbati fara sa preintimpinati, sincer mie mii foarte greu sa ma orientez la ea, eu mai stiu numele fetelor si copiilor(nu la toti ca nu sa restabilit inca memoria), si inteleg ca ne uitam si la asta, dar eu mai mult(si cred ca si alte fete) ma uit la Date, si compar copii, mai ales cei care sunt nascuti cu greutatea aproximativ egala cu a fetitei mele.Acum mii foarte greu sa descifrez.Si imi pare nespus de bine ca nu Steluta a schimbat lista ca prinsesem un drag de ea si nu vroiam sa ma supar pe ea.
SA FIE CLAR NU MAM SUPARAT PE FETELE DE PE FORUMUL NOSTRU DRAG CI PE ACEA FATA(BAIAT, MAI STII) CARE SIA BATUT JOC DE MUNCA MEA, AM IN VEDERE CA EU PUSESEM ZILELE DE NASTERE IN 2 RINDURI.
Va
.
P.S. Nu am intrat pina acum ca in we nu am acces siplu la net si azi am avut de lucru mai multisor.
Edit: doroti_5
virgi spune:
Salutare!!!
Angelica 
Noi ne chinuim cu vaccinarile..de vineri si pana astazi am facut 5 vaccinuri..si mai avem unul miercuri. Ca mai este inca unul..n-ar fi asa o problema, dar eu sunt tare stresata ca joi dimineata la ora 4 plecam spre romania...si mi-e teama sa nu aibe vreo reactie.
In rest toate bune..fac de zor bagaje si ma tot gandesc cum o sa-mi fie mie 2 zile pe drum cu un copil de 4 luni...
Nu am inceput inca diversificarea..asa ca tot laptic papam. Am cumparat pentru drum lapte la pliculete..sa-mi fie mai usor.
Dar sunt tare fericita ca ajung acasa si mananc
....deja ma gandesc..la un cas de oaie....la un ficat de pasare...la strugurii aia buni de la noi de acasa, n-am uitat ca le e sezonul...la paine
...mama mama cate vreau sa mamanc eu intr-un timp asa de scut..
O sa-mi fie dor de voi....dar timpul va trece repede...si ne vom intoarce acasa.
Abia astept sa vad poze cu bebeii nostri la 5 luni.
papadie spune:
n-am apucat sa citesc decat ultima pagina asa ca voi fi scurta![]()
aaa first pupici speciali pt puiudana si andrei
asa... alti pupici pt doroti ca munceste ca o furnicuta la listuta
diana pupe ca nu te vazui de mult!
Pescu ia vigantoletten pastile...atunci cand nu uit sa io dau. si Ferosanol...da asta pe bune ca i-am dat numa de vreo 4 ori. am io asa o opsesie sa nu-i dau fier. bazata pe nimik da...cand imi amintesc ii mai scap si niste picaturi de fier. azi a baut zeama de legume si carne. buna da' nu se innebuneste:) am fost la doc ca nu a luat bine in greutate de fapt cantarul meu de acasa imi arata ca a luat 0 grame si la cm mi s-a parut la fel. in email dr mi-a zis ca daca papa bine, doarme, e vesela etc asta e n-a luat si gata!
ceea ce ma si obisnuisem cu ideea. dar daca tot am fost s-o caute pe Catrina de bube (care btw nu erau varsat si nici bube dulci -astea cica ies intai pe talpi si palme-ci urticarie , blande de la ciupituri de tzantzar) a cantarit-o si pe a mika. 5.339 kg si 60 de cm. lunguta si zambacioasa mereu. aaaaaahhh si ies dintii:(((((((((( suparata issssssssssssssssss. ofof. imi place bebelusul meu cu gura cheala. cum ii ies dintii gata trece la stadiul de iepurash. offf ma apuca nostalgiile dupa baloseniile ei. Catrina cand o vede asa baloasa (Catrina n-a balit neam) cica "Maaaaaaaaamaaaaaaa, Macu poaieeee". cica face Macu ploaie:)))
VIRGI orice reactie ar avea la vaccin mai mult de supozitor cu paracetamol NU ai ce sa-i faci. Asa ca drum bun si burta plina :))) sa bagi la ghiozdan niste sorici pt mine:)))
mai viu ca nu-mi aduc aminte neam ce vream sa mai zic!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Lya spune:
Doroty,uite si de la mine un
si o
ca te ostenesti cu listuta noastra.Io propun sa stergem lista cu sarbatoriti si sa lasam doar sarbatoritii lunii in curs si eventual a lunii viitoare.Astept sa fie mai citibila listuta .
Cu diversificarea la bebei nu vreau sa supar pe nimeni,nici sa atac pe nimeni(imi cer scuze daca cineva a inteles asa) dar eu si daca i-as da lapte praf nu i-as da mai repede de 5 luni nica din considerentele date de Raluca.
Papadie,esti mortala cu iepurasul tau.Ne bucuram ca bubitele sunt doar urticarie si nu e ceva mai grav.
dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
&Erikutz