CIRESE de MAI -IUNIE 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 26
adib spune:
quote:
Originally posted by EllaX
.... va consider tare norocoase pe cele care inca alaptati! .......
Normal ca nu are sens sa diversificati, daca aveti asa mancare buna pt bebei!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos
asa e
subscriem si noi.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by EllaX
Si noua ne place mult in masina (a altora, noi inca nu avem), dar cel mai frumos si mai frumos este in tramvai, care ne zgaltaie bine de tot. In Cluj, tramvaiul ne da de toti peretii, e cel mai zgaltzaitor din toate tramvaiele cu care am mers, in diverse orase. Si e un zgomoot!... Inca nu mi-am dat seama daca Ana tace ca-i place sau ca-i e frica...
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

, important e ca tace, mititica. Si la noi mai merge faza cu zgaltzaitul funduletului. Il legan si accepta biberonul. Ce copii si cata personalitate manca-i-ar mama pe ei de draguti
.daniela in nici un caz in aceiasi zi, doamne fereste. Astepti o saptamana intre timp ii cresti cantitatea de suc. Pofta bune bebe
!!!!
[poze carminawww.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Acum ca ati pomenit de debridat, i-am dat si eu cateva zile dar nu-i placea...desi pare ca are gust bun, era un chin sa il dau. Acum ii dau bonisan dar nu are nici un efect in afara d faptul ca pare ca-i face pofta de mancare. ieri am zis sa nu-i mai dau bonisan si pana la ora 19.00 mancae 300 ml i-am dat si intr- o ora i s-a fact foame a mancat 200 ml si pe la 10.00 a mai baut 110 ml.
Nu i-am mai dat calciu. Nu stiu cat rau am facut ca am intrerupt dar eu nu puteam de buna voie sa supun copilul la un asemenea chin. Am gustat si eu si mi-a venit sa vomit, iar el bietul, oricum il dadea tot afara, se stramba si-i dadeau lacrimile dar fara sa scoata multe sunete. Am incercat cu linguritza pe care a trebuit sa o umplu de 5 ori, si mihnea mititelul de fiecare data deschidea guritza si mi-am spus : gata. Pana nu gasesc o metoda mai buna fara sa chinui copilul nu-i mai dau. Dar daca stit ca-i fac mai mult rau decat bine ca i-am intrerupt administrarea calciului, sa-mi spuneti, va rog.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
,,,si un banc:
Intra o tipa goala pusca īntr-un bar si comanda un whisky.
Vine barmanul, o priveste de jos pāna sus. Tipa īl vede si īl īntreaba:
- Nu ai mai vazut niciodata o femeie goala? La care barmanul:
- Nu e asta, ma īntreb de unde o sa scoti banii pentru bautura...
[poze carmina
uite cum cresc
adib spune:
Carmina
trecind peste banc

cu calciu ai incercat sa-l bagi in ceai?
noi asa am reusit si merge.
Varsta Raluca
Poze
adib spune:
O tānara se plānge la doctor de o slabiciune permanenta resimtita de un
an īncoace.
- Serviciul va solicita prea mult? īntreaba medicul.
- Nu, am un serviciu usor.
- Atunci va obosesc copiii?
- Nu, n-am copii.
- Hmm... Cāt de des faceti sex?
- De trei ori pe zi.
- Atunci acesta-i motivul oboselii dv. permanente.
Va sfatuiesc ca macar duminica sa luati o pauza.
- Nu pot domnule doctor. Duminica vine acasa sotul meu.
Varsta Raluca
Poze
carminabulina spune:

Adi in ceai nu am incercat pt. ca nu bea ceai. Sau daca il bea pana la urma isi scade de la portia de lapte si mie nu pre imi convine asta. Dar am sa incerc. Pana la urma nu o fi copilul meu cel mai rau dintre toti
...doamne, daca ati stii ce pui de om am!!! Super Super cuminte si vesel...of dar cu mancatul asta ma imbatraneste
.
[poze carmina
uite cum cresc
adib spune:
carminabulina
i-or fi placind fetele. nici eu nu-s un gurmand![]()
Varsta Raluca
Poze
carminabulina spune:
, buna logica nu am ce zice. Pai sa-i dau sa "manance" niste fete? Nu-i prea devreme? Ca in ca nu au trecut 2 saptamani de la vaccin
.
[poze carmina
uite cum cresc
adib spune:
sa nu faci o obsesie din mincare.
se pare ca acum 5 zile Mihnea era bine sanatos. (sau n-am vazut eu bine data ultimului film?) poate n-are omul chef sa manince.
mama mea, Dumnezeu s-o ierte, in fiecare zi ma suna sa ma intrebe daca am mincat. cind mergeam pe acasa imi facea si o cafea, dar inainte trebuia sa maninc ceva. mi-a spus si povesti din maternitate, cind se pare ca Mihnea e cuminte fata de mine. deci sa nu cazi pe panta obsesiei.
Varsta Raluca
Poze