CIRESE de MAI -IUNIE 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Buna dimineatza!

Angelica multam ptr vorbele tale. Io sa sti ca nu incetez sa ma minunez ca poti sa te descurci atat de bine cu cei trei ingerasi ai tai, job, casa etc. Iar povestea ta m-a lasat fara grai! Cu riscul de a ma repeta, imi mai manifest inca o data admiratzia fata de tine.

Ella tu o hranesti pe Ana la cerere sau are program fix de masa? Ma gandesc ca poate ar fi bine s-o lasi sa ceara ea papa si poate atunci mananca cu mai multa pofta. Eu m-am relaxat in privintza asta si daca adoarme dupa 50 ml stiu ca o sa aiba un somn de 10-15 minute dupa care se trezeste singurica si-si continua masa. Inainte ma tot chinuiam sa o trezesc sa-i indes biberonul in guritza etc. si ma stresam inutil si io si copilul si tot nu obtineam mare lucru. Ideea este ca ei cer pana la urma cat au nevoie si e bine sa fim relaxatzi pe cat posibil ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Shori...adik tu zici ca 2 sapt dupa vaccin nu mai schimb nimik in alimentatzie....pai io de maine ii dau supa cu morcov pasat...si incet incet voiam sa ajung mai departe ...la alte leguminoase,carnitza,etc...ce naiba sa fac...o tin 2 sapt doar pe morcovi...hmmm...ceva e in neregula.Am sa intreb si io doc sa vedem ce zice...chiar sunt curioasa

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Am ochii in lacrimi....Sa-l ajutam pe Seby!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83949

www.horatius.ro

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Vivighe ce-i drept si mie mi se pare cam aiurea sa ii dai 2 sapt morcovi dar io iti spun ce mi-a spus mie dr la vaccinul de la 2 luni cand vroiam sa-i schimb laptele praf. Mi-a spus clar ca 2 sapt sa nu-i schimb nimic in alimentatie. Oricum, cel mai bun lucru este sa vorbesti cu dr ta sa vezi ce zice ... Inteleg ca joi avem amandoua zi de vaccin ... bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

iar au inceput regurgitarile astea urate, revin la debridat, fir-ar sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Viviana, clar 2 saptamani dupa vaccin nu trebuie schimbat nimik in alimentatie altfel ajungi ca mine cu bebe: diaree la greu si in final lapte fara lactoza. La vaccinul de 2 luni el a facut diaree, iar eu voiam sa-i schimb laptele. Nu m-a anuntat nimeni atunci sa am rabdare, sa-si refaca bebe mucoasa stomacala afectata de vaccin si dupa aia sa efectuez modificari in alimentatie. Asa ca i-am schimbat laptele si am produs un mare rau.

De ce se spune ca si inainte de vaccin cu 2 saptamani si nu numai dupa, din aceiasi cauza in care tu te afli acum: ramai blocata la un aliment 2 saptamani. Asa ca daca inainte de vaccin vrei sa-i introduci un aliment nou trebuie sa o faci din timp, ca stomacul lui sa aiba timp sa se obisnuiasca.
Sa luam exemplul tau: peste 3 zile faci vaccinul de 4 luni dar tu azi ii bagi morcov in mancare, pe care trebuie sa-l testezi vreao 2 zile ca sa vezi ca bebe il tolereaza, pe urma alt aliment si te afli chiar in pragul vaccinului, ce te faci? Poti sa risti, of course si sa speri ca nu o sa se intample nimik. dar eu zic , de ce sa nu invatam din greselile altora?
Asa ca pana in vaccin nu mai baga nimik. Ramai la alimentatia la care esti acum. Esti pe lapte? Nu-i nici o problema. Si noi tot pe lapte suntem, ba chiar pe asta fara lactoza. Asa ca la mine va dura si mai mult pana la diversificare, ca mai intai va trebui sa fac trecerea la lapte cu lactoza, sa vad toleranta si pe urma o sa-i bag altceva, in cazul nostru cereale.

Ella, multumesc . O sa-ti trimit adresa mea pe PM si cand mai ajungi la Billa sa cumperi 2-3 cutii, vezi si tu, cati bani ai .
Si eu sunt stresata ca il fortez pe Mihnea sa manance si imi este teama sa nu-i dezvolt vreao adversiune fata de mancare. Dar nu il pot lasa la cheremul lui ca altfel imi moare de foame. Am tot felul de trucuri ca sa-l fac sa mai bea macar 10 ml. Cea mai buna metoda, atunci cand incepe sa planga dar nu accepta decat suzeta sau in brate, il iau in brate ii dau susezta, el motzaie, incet incet ii scot suzeta si-i bag bibe, suge cu okii inchisi, iar cand termina de baut se trezeste. Se pare ca asa ii place lui si eu nu am ce sa-i fac.
, iti dai seama in ce situatie ne aflam, i se face lui Mihnea foame si ce-si zice:"Aoleu ce foame imi e. Ia hai sa trag un pui de somn ca sa mananc ."
Asta e.

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Hello mamicutelor,

am intrat sa va spun ca am o pompa Nuk de vanzare ... mie nu mi-a trebuit decat cateva zile ... si am decis sa o vand. Are biberon cu capac si inel, iar tetina am cumparat-o eu, e noua, sigilata. M-am gandit ca poate are cineva nevoie de ea ... cine e interesat sa trimita un PM.

Pupam bebeii si mamicile,

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

vand pompa Nuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

carmina, exact asa fac si eu cu ilinca cand nu vrea sa manance, ori ii pun suzeta sau bibe cu ceai in gurita, pe care le accepta intotdeauna cu maare placaere, si pe urma, cand vad eu ca trage bine din ele, pac, ii scot suzeta si ii introduc rapid sanul in gura si saluti, mananca ff bine chiar. cine mai are probleme de acest fel poate sa incerce, chiar sunt curioasa daca merge si la altcineva solutia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ralucis, m-am distrat grozav citind cum o pacalesti pe bebelina sa suga
Carmina, se pare ca am noroc cu diversificarea, nu ca Vivi, pai eu cand ajung la vaccin cu Alec i-am introdus deja cele trei sucuri, morcov, mar si portocala si trec la suc cu pulpa, adica morcov si mar, deci, nu schimb alimentul
Anileda, ce leagan are Cristian, vream si noi! Sa-ti traiasca puiuletul scump!
Shori, pupam pe Ana, ne place freza ei, pentru ca noi suntem cheliuta
Luana, un pupic pentru Hora
De maine o sa cam lipsim din pricina de plecat la munte
Ne intoarcem la sf. saptamanii.

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Aha...acush m-am laurit si eu ce si cum cu saptamanile alea...Noi acum mancam deja piersica(de joi) si ne place mult de tot(la varsta asta-4 luni si un pic-puteti sari linistite peste faza cu sucul si sa-i dati fructele sub forma de piure.La un moment dat am nimerit o piersica ceva mai coapta si a iesit o zeama mai lunga ca de obicei...sa vedetzi ce a scos-o afara rapid si s-a morfolit ca un purcel.Cand e un pic mai gros papa chiar frumos).In concluzie m-am hotarat sa continui cu cereale pana la trecerea perioadei critice de dupa vaccin.Adik le bagam la ora 17-18,si asa o sa ramanem cu ele.O sa iau d-alea pt constipatzi pt ca milumil 2 vad ca o constipa(are mult fier)...azi am vazut si io cum face bebe un kk uscat si tare.Deci va avea fructe(piersica-n-o mai schim nici p-asta) dimineatza la 10,cereale dupa-amiaza,si supa o bag la pranz dupa 2 sapt de la vaccin,la 6 dim si 10 seara laptic...si gata...bebe o sa pape 3 mese de papa si 2 de laptic.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput