picioare umflate
eu sunt in 7 luni si 3 sapt.pana acum nu am avut probleme cu picioarele sau ceva complicatii.acum picioarele mi se umfal.crede-ti ca este ceva grav?
Raspunsuri
raly spune:
Vreau sa iti spun ca si sora mea care va naste la sf lui iulie are aceeasi problema:picioarele i s-au umflat de abia se mai poate incalta,deci nu ai numai tu aceasta pb,cred ca e vorba de o mai mare retentie de apa.Ea nu a avut pb pana acu 2,3 saptamani.
Numai bine
parpalak spune:
E foarte grav:) Termenul medical se cheama : gravida! :) Vezi de scoate verigheta si inelele (daca porti) cit mai ai timp!
maryam spune:
EI , NU STIU DACA E CHIAR ASA DE GRAV , EU M-AM UMFLAT LA PICIOARE , DAR DR. MI-A SPUS CA IN LIMITELE NORMALE , DESI EU ARATAM...ASTA INSEAMNA CA RETII APA , MAI TARZIU POT EXISTA COMPLICATII , DAR CEL MAI BINE E SA TE VADA DR. CARE TE SUPRAVEGEAZA PE PARCURSUL SARCINII , UITE ITI SPUN CUM FACEA EU SI NU MAI ERA CHIAR ASA DE RAU: MA ASEZAM PE CANAPEAUA DE LANGA PERETE SI-MI RIDICAM PICIOARELE PE PERETE CAT DE SUS PUTEAM (IN POZ. "LUMANARE"), UNEORI REZISTAM MAI MULT , ALTEORI MAI PUTIN , ORICUM DC SIMTEAM CEVA DISCOMFORT...GATA!DPE URMA MA SIMTEAM MULT MAI BINE.
Maryam
Anny spune:
Eu sunt abia in saptamana 24 si deja au inceput sa mi se umfle picioarele. Nici nu vreau sa ma gandesc ce va urma.....sper sa nu ajung la performanta de a nu mai putea sa ma incalt cu nimic.
Problema este ca se umfla gleznelele si trebuie sa-mi iau cat mai curand o alta pereche de papuci cu 1-2 numere mai mari
Se pare ca in afara de odihna, stat cu picioarele in sus si cat mai putin sare.....nu exista remediu.
oricum, daca stie vreuna dintre voi ceva naturist......asteptam ideile cu nerabdare. Nu de alta, da` vine vara si o sa fim ca elefantii
Corina spune:
Dragele mele,va doresc rabdare multa!Si eu am fost la fel anul trecut pina am nascut.Aveam impresia ca imi crapa pielea atit eram de umflata.Aveti grija,faceti analize de urina pentru albumina,asta nu e buna.In rest ,rabdare ca nu prea e leac,dar dupa nastere o sa va mirati ce picioare subtiri aveti!!!
Pupici,Corina si Anna
Quand il sent l'heure venue, le guerrier de la lumière abandonne
tout et
part pour l'aventure dont il a tant rêvé .
( Paolo Coelho)
korinna spune:
Eu sunt in 37 saptamani si cam de 3-4 zile au inceput sa mi se umfle picioarele rau de tot...parca am pernute la glezne..analizele sunt ok...dar asta e...mai am cateva sapt pana nasc..si o sa scap..nu prea avem ce face fetelor...decat sa asteptam sa treaca....
dac albumina e ok....asta...e foarte indicat sa bem cat mai multe lichide..si daca organismul le retine...asta e....
KORINA & BB STEFAN
adi69 spune:
In ultimele doua luni de sarcina purtam papuci ci un numar mai mare.Acum cand ma incalt cu ei ii pierd din picioare.
Aveti grija si nu stati prea mult in picioare,odihniti-va cat de des puteti . Pe mine m-a ajutat mult un scaunel moale care era un pic mai inalt decat canapeaua si pe care imi urcam picioarele cand stateam jos. Incercati sa mancati mai putin sarat.
Adriana mamicul Catalinei
bebi spune:
Eu am nascut in septembrie si am prins ultimul trimestru vara. Si mie mi s-au umflat picioarele si bratele, dar am renuntat in totalitate la sare si mi-a ajutat mult. In plus nu am purtat decat incaltaminte usoara si doar putzin toc si am baut multa apa plata.
Dupa ce am nascut, mi-am revenit surprinzator de repede.
Ultime saptamani cat mai placute!
Pupici
catalina ( 8 luni in 17 mai) si o mamica fericita
Love is all around
pisi_ella spune:
Calina draga, luna a 8-a e cea mai ciudata luna de sarcina, cea mai cu probleme, printre care retentia apei...Doctorul mi-a zis sa elimin sarea din alimentatie, incepand cu luna a 8-a A fost tare greu, insa rezultatele s-au vazut...Nu te gandi ca nu m-am umflat deloc, nici vorba, caci oricum te umfli, insa mult mai putin...Ma pot lauda ca arat chiar bine, fata de altele ...Deci incearca sa nu mai mananci nimic sarat, sau, ma rog, cat mai putina sare(eu numai fara sare am gatit de 2 luni incoace). Alt sfat: stai cat mai mult cu picioarele in sus, in pat, pe scaun...chiar mai sus decat restul corpului, daca poti...Mie asa mi-a recomandat doctorul si pot spune ca a fost bine.
Acum parca nu mai sunt asa umflata...Maine sper sa nasc, cu cezariana...Sa vad ce zice doctorul...Bafta multa si tie, hai ca mai ai putin!!! O sa fie tare rau cu caldurile, dar...o sa treaca!