Tort fara lapte ,unt etc...???
Raspunsuri - Pagina 2
lena spune:
cristina daca nici lapte de soia nu folosesti, poate ti-e frica de vreo reactie, ce zici de laptele de cocos, e adevarat ca e un pic dulce, dar e vegetal si pentru prajitura e ideal...acuma e adevarat ca nu stiu sigur daca se gaseste in romania...dar poate te uiti dupa el la vreun supermarket.
Lena si t-rex Freya
zfcristina spune:
Stefana saru'mana pentru urare!
Suna bine ,dar fara finetti.Mi-e teama sa-l fac eu acasa sa nu-mi iasa cine stie ce tort pleostit.![]()
As incerca maine sa vad cum iese si daca e bunut si arata si bine il mai fac o data![]()
Lena n-am vazut pe la noi lapte de cocos,dar oricum eu daca nu ma intereseaza nu vad nimic.
Am sa ma uit data viitoare cand merg in hiper.Saru'mana mult de tot
1 ,2
3
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant
roxanaz spune:
lapte de cocos este in mega image, carrefour, etc, in doze de 400ml. la raionul de produse asiatice.
parerea mea este sa faci blat de pandispan si crema sa fie din frisca vegetala cu fructe. il ornezi cu fructe, scrii "la multi ani", pui lumanarica....e perfect!
Roxana
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
lapte de cocos este in mega image, carrefour, etc, in doze de 400ml. la raionul de produse asiatice.
parerea mea este sa faci blat de pandispan si crema sa fie din frisca vegetala cu fructe. il ornezi cu fructe, scrii "la multi ani", pui lumanarica....e perfect!
Roxana
Saru'mana!

Suna bine crema din frisca vegetala,dar nu se lasa frisca??Sa-i pun intaritor ceva?
1 ,2
3
roxanaz spune:
nu se lasa precis. o bati bine....si e super. ai grija sa scurgi bine de tot fructele de suc!
Roxana
zfcristina spune:
Din pacate nu am cum sa pun poze

pentru ca vara asta la mare, am reusit "sa scap" de aparat , la masinutze

1 ,2
3
zfcristina spune:
Am revenit sa va spun ca mi-a iesit tortul o bunatate

mi-ati fost de mare ajutor,va multumesc din suflet

Am imprumutat camera de la vecinica mea scumpa si draga si am facut si poze sa va arat.Le vedeti la semnatura.
Inca o data multumesc si sper sa mai pot apela si alta data la voi.
1 ,2
3
am implinit 2 anisori