Discurs cununie civila

Discurs cununie civila | Autor: Iubika

Link direct la acest mesaj

Are cineva idee de unde pot sa fac rost de discursul care se tine mirilor la cununia civila?

O prietena a fost solicitata sa fie translator la un asemenea eveniment si ar avea nevoie de text (de genul "familia e celula/nucleul societatii" etc) sa se pregateasca un pic inainte.

Isi aduce cineva aminte cat mai clar? Sau stiti daca se poate gasi pe undeva pe net?

Multumiri anticipate!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Iubika, eu am gasit asta: www.dsclex.ro/coduri/c_fam.htm" target="_blank">http://www.dsclex.ro/coduri/c_fam.htm, este codul familiei din care citeaza ofiterul de stare civila. Sper sa-ti fie de ajutor. Trebuie insa sa citesti cam tot ca sa gasesti exact frazele cu pricina.
Pupici.

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Cred ca cel mai pragmatic este sa faca o vizita chiar la "ofiterul" cu pricina, sa ii spuna care-i problema si in mod cert i se va da textul cu pricina. Mai ales ca pe langa textul oficial si obligatoriu, multi dintre ei(aia mai inimosi) mai adauga la sfarsit si cate ceva de la ei.

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Multumesc mult de raspunsuri!

Off topic: E ultimul sub-forum in care m`as fi gandit vreodata ca o sa ajunga subiectele mele...

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput