www.strawberrynet.com
Raspunsuri - Pagina 26
danamiha spune:
quote:
Originally posted by alia_roquote:
Originally posted by danamiha
Fetelor, as vrea sa comand ceva cosmeticale de pe strawberrynet si as vrea sa stiu daca la vama platesc si altceva in afara de TVA. Cele care ati comandat recent ati platit ceva in plus?
Dana, am comandat pe 25 martie un set parfum + body lotion Versace Crystal Noir, vreo 245 lei cu tot cu transport... a sosit cam dupa 2 saptamani. Am ridicat coletul de la OP 3 din Pantelimon, drept sa-ti zic am stat cu inima cat un purice ca am de plata TVA si taxe vamale, si surpriza... am platit doar 2 (doi) lei taxe postale... Deci se poate si fara alte taxe!
Acuma stau in dubiu daca parfumul e original sau nu... am acelasi parfum dar EDT la 30 ml, si pe capac este simbolul VERSACE, iar acesta - EDP, 90 ml - nu are pe capac nici un simbol... mirosul este identic, insa nu persista nici la EDT si nici la EDP...
Fetele care au VERSACE CRYSTAL NOIR (EAU DE PARFUM) - cum e cu simbolul Versace... este pe capac numai la EDT sau si la EDP???
Multumesc
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
La subiectul "Ce parfumuri va plac?" cap.4 cineva intreba despre simbolul de pe capac si am inteles ca trebuie sa fie acest simbol.
In legatura cu mirosul, cineva spunea ca are EDT, dar colegele nu simt parfumul.
De pe e bay ati cumparat cosmeticale?
alia_ro spune:
quote:
Originally posted by alina.a
alia_ro eu am edt crystal noir si e simbolul pe capac si persista nu gluma
da, stiu si eu ca in varianta EDT e simbolul pe capac... intrebarea e daca si EDP are simbolul pe capac???
Cat despre persistat, poate ma dau eu cu prea putin, 2 pufuri... zicea cineva ca se obisnuieste nasul cu mirosul si nu-l mai simti, dar ceilalti da!
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
felicia74 spune:
Misto, deci numai la OP 66 se percepe vama
Cat despre parfumuri, eu imi exprim indoiala fata de calitatea lor. Am observat clar diferenta cand am cumparat si de la alt magazin (unde sigur erau originale). Atat eu cat si o prietena am fost dezamagite de parfumurile luate de pe straw. Chiar nu tinea mirosul, nu era vorba ca ne obisnuisem noi cu ele.
Insa de cosmetice am fost multumita, calitatea e mai buna comparativ cu produsele de aceiasi marca din Ro.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Si eu tot de la OP 3 din Pantelimon ridic pachetele si v-am zis, nici vorba de vama. Cat despre parfumuri...eu am luat de la ei pana acum doar 2, unul pt mine si unul pt sot si vad ca miros foarte bine si persista. O fi vreo chichita...habar nu am, eu am avut noroc ca sa zic asa.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
CameliaBianca spune:
eu am inteles ca nu se plateste vama pentru ca e colet cu valoare nedeclarata, pe cand la victoria secret sau altele le declara valoarea. ati vazut ca nici factura din interior nu are valoarea trecuta.
eu le ridic de pe banu manta si n-am avut niciodata probleme.
iar parfumurile mi s-au parut ok ce am luat eu, adica identice cu ce luasem mai demult din duty-free. poate depinde de la caz la caz, le iau si ei de la discounteri, cine stie pe unde au fost depozitate sau de cand sunt fabricate si le-a afectat calitatea.
Cristina.C spune:
Am comandat si eu luni un parfum , este prima comanda. Nu mi s-au cerut detalii suplimentare, nici factura ( cum citisem ca li s-a intamplat unora la prima comanda ). Din ceea ce vad pe site, comanda a iesit din Hong Kong, si este in drum spre Romania. Abia astept sa ma intorc de la servici intr-una din zilele urmatoare, si sa gasesc in cutia postala avizul de a ma prezenta la Of.Postal. Sunt curioasa si de taxele de la posta ( am vazut ca fiecare ati avut experiente diferite cu taxele de achitat..uite taxa, nu e taxa...) Oricum merg pregatita cu bani.
Va tin la curent...
Oana_B spune:
Teodora, am facut un split la cateva mesaje de aici si am creat capitolul 2:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123337
de aceea subiectul incepe cu mesajul tau.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!