www.strawberrynet.com

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am incercat sa intru, dar nu functioneaza, intr-un fel. In sensul ca ajung pe homepage, dar nu si mai departe. Trebuie sa fii inregistrat sau ceva ca sa mergi mai departe?

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

nu trebuie sa fii inregistrat. poate aveai probleme cu netul.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Cand sa ma pregatesc si eu sa comand,nu se mai trimit comenzi pe calea aerului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

si eu sint o clienta fidela a strawberrynetului, la inceput comandam creme de la clinique, pentru ca in europa sint mult mai scumpe decit in america, iar cei de pe strawberry le au la pret american.
Acum imi cumpar de la ei si produse de machiaj sau parfumuri. De fapt am ajuns sa nu mai cumpar produse cosmetice de la magazinele din elvetia, in afara de demachiante sau alte chestii mai micute. In rest, tot ce am mi-am comandat de la ei.
Si shippingul e intr-adevar gratis. Eu platesc cu cartea de credit.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by turturica

si eu sint o clienta fidela a strawberrynetului, la inceput comandam creme de la clinique, pentru ca in europa sint mult mai scumpe decit in america, iar cei de pe strawberry le au la pret american.
Acum imi cumpar de la ei si produse de machiaj sau parfumuri. De fapt am ajuns sa nu mai cumpar produse cosmetice de la magazinele din elvetia, in afara de demachiante sau alte chestii mai micute. In rest, tot ce am mi-am comandat de la ei.
Si shippingul e intr-adevar gratis. Eu platesc cu cartea de credit.

Uita-te pe site,sa vezi ca nu mai comercializeaza parfumuri!Si asta incepand de azi,poate totusi o sa rezolve situatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am intrat pe site si nu m-a dat pe spate deloc. Si am intrat pe magazinul lor de pe ebay. Au preturile doar cu citiva $ sub presupusul pret de magazin. Maaaare afacere! Sint site-uri cu preturi intr-adevar mai mici decit in magazine. Chiar si pe ebay am gasit parfumuri ka preturi mult mai bune. Si shippingul free.... Hmmmm.... cam dubios. Or fi originale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Si pe mine ma tenteaza sa fac ceva cumparaturi de sarbatori...
Ce ziceti, fetelor? Ne bagam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Fetelor, pt. a comanda de pe acest site, cartea de credit tr. sa fie pt. valuta.Daca este alimentata cu lei nu se poate?Are vreo importanta banca?As incerca si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu am comandat cu carte de credit Master de la Raiffeisen, in lei, cat si cu cea Master de la ABN AMRO, tot in lei. Conversia in $ o face banca, iar pentru asta iti percepe un comision, procent aplicat la suma pe care ai folosit-o. Sincer, in momentul de fata strawberrynet este o copie palida a ceea ce a fost: nu parfumuri, nu cadouri noi... Azi am primit de la ei un mail cu un extra bonus de
-11% din suma de plata, cumulabila cu cei -5% pentru 3 produse achizitionate. Daca gasesti ceva convenabil, nu ezita pentru ca sunt seriosi.

cristina d.

Mergi la inceput

Sa speram ca vor relua in curand trimiterile de parfumuri !

Mergi la inceput