www.strawberrynet.com
Raspunsuri - Pagina 18
cybip spune:
Salutare tuturor,
Acum vreau sa fac comanda la ei pentru ca finally am gasit ce cautam, insa nu stiu ce adresa sa pun, cea de la un oficiu postal sau cea de acasa? (as pune adresa de la oficiul postal care este in incinta cladirii unde eu lucrez si am acces dela 8am la 5pm, pentru ca acasa nu este nimeni in cursul zilei si ma gandesc sa nu fie returnate produsele).
Voi cum ati facut?
Duminica frumoasa, pupi
madau spune:
Produsele vin la OP cu vama, din sectorul unde stai, deci acasa primesti doar aviz. NU are ce sa fie returnat ptr ca trebuie sa mergi tu personal sa ridici produsele.
Eu am o comanda din 25 sept, mai are cineva tot de atunci? A mea inca nu a sosit
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
manumanu spune:
Am facut si eu o comanda saptamana trecuta, mi-a venit acel e-mail in care mi se cerea sa confirm adresa si cardul, dupa care, dupa 2 zile mi-au scris ca "am anulat comanda conform indicatiilor dvs."! Bineinteles ca le-am scris ca n-am anulat nimic, dar inca n-am primti nici un raspuns! A mai patit careva la fel?
danamiha spune:
As vrea sa comand si eu doua parfumuri.Din ce am citit pe site-ul lor am inteles ca transportul nu mai este gratis pt parfumuri.
felicia74 spune:
unde ai citit? Ca nu am gasit. si am simulat o comanda si-mi face totalul la fel cu 0 lei transport.
cybip spune:
Buna ,
Merci madau pentru raspuns, am pus adresa mea si oficiul postal de unde apartin. Evident ca nu pot comanda ca trebuie sa deblochez cardul pentru suma respectiva de bani, sper sa nu dureze o vesnicie pana ajung produsele.
Cat despre parfumuri am citit pe site-ul lor ca e free shipping.
De ce-ar mai scrie daca nu e asa?
Pupi
danamiha spune:
Perfume/Fragrance/Cologne - Special Separate Delivery
Lancome - Tresor Eau De Parfum Spray 100ml/3.3oz (Women's)
76.00 76.00
Shipping Cost - 10% on sales amount for
Perfume/Fragrance/Cologne
(Max. USD 15.00
- Total charge per order)
7.60
Subtotal: 83.60
Net Total: 83.60
am simulat aceasta comanda ieri
danamiha spune:
Important Notice
Fragrance Shipping Upgrade
Fragrance has to be shipped and handled separately according to International Regulations.
Restraints due to alcohol content (inflammable) on EDP, Fragrance and Cologne mean these items must be shipped separately, and delivered 2-4 days after skincare, make up and body lines.
Our current method of supply, ex the U.S.A. is regrettably a different range, and takes too long in arriving at many destinations.
Due to supplying from the U.S.A., we have not been able to offer special prices available from our own warehouse.
Delighted to inform you that from 3rd October we have moved all dispatch to a different system that should make delivery far quicker, and in our traditional wrapping.
Tracking will be easier and we expect much faster delivery time.
Items marked with an asterisk * will be sent free of charge with Skincare and Make Up.
Regrettably it is necessary for now to impose a 10% shipping surcharge on all fragrance deliveries.
Maximum USD15.00.
There will be no shipping charge for Skincare and Make Up, Free Shipping continues.
We hope once volumes increase next year, we can abolish the surcharge.
On the plus side, there will be many many 50% Off Specials.
We will also have a far far bigger range of products for you.
Look out for the full relaunch of our service by end of October with hundreds more of 50% Off Specials.
zouzounaki spune:
de ce va complicati atit si comandati din USA?...Cred ca din EU ar fi mult mai usor si ieftin fara taxe vamale,si trimit peste tot in EU...de ex va dau un site:AICI
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
madau spune:
Sunt mai scumpe de pe situl dat de tine...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2