Bebelusi de ianuarie - februarie (90)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

SAlutare,
Si eu cred ca Moni a glumit.
Acuma LA MULTZI ANI pt Tibi, David si Ioana Catalina!
Pupicei si mergem la nani.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Neatza! (foarte, se pare, ca vad ca-s prima)

In primul rand, LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri si de azi!

Bun venit acasa fetelor care au fost plecate in vacanta!

Vazut poze. Emma vorbareatza si speedy gonzales, delfinii (fantastic), Giova in Antalya (super), Marco cu urme de tutun la gura (my favorite), Nicolas cu palmier in cap (l-as manca; dupa cum se vede nu numai noua ne intra parul in ochi; am luat aminte, ii fac si eu), Jasmine in premergator (n-am mai vazut uh bb sa se deplaseze atat de sigur), Matei in premergator (se distreaza f. tare, si el si tati), Diana in rochita de printesa (haioasa, ca de obicei, dar not her style, dupa cum au mai spus si alte fete). Astept poze din Grecia.

Aseara am vazut ca v-ati aruncat intr-un subiect care s-a dovedit a fi periculos. Bad, bad, bad, ca sa zic asa. Eu la caracterizari nu ma bag.

Aseara unul dintre dintisori se simtea deja la pipait, dar inca nu se vedea. I-am dat Calgel si Nurofen si a dormit toata noaptea, aproape neintors (oi fi sedat copilul?). Abia astept sa se trezeasca, sa vad ce mai are prin gura. Poate se vede si-i iau cadou. Oricum ii iau ceva, ca mergem la Tinimtex (pt. cine nu stie, este un targ de toale si incaltari - si pt. oameni mari de data asta). Sper sa avem noroc, ca la Kids Expo am dat kix.

V-am pupat si ne mai citim diseara.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

scutece 91

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput