Ma trezesc dimineata si primul lucru pe care il face e sa ma ia in brate si sa-mi spuna somnoros: SAGAPO!
Pleaca si la sarutul de ramas bun(pe care il iau ultima,altii au acum prioritate!!!) din nou SAGAPO!
Ma suna sa ma intrebe cite ceva si inainte sa inchida: SAGAPO!
Se termina ziua si in timp ce adun putin casa dupa gemeni,SAGAPO!
Intinsa pe canapea si adormita pe jumatate,ma mingiie si SAGAPO!
Cind ma trezesc de pe canapea si ma duc in dormitor,el fiind de obicei la computer,se incheie ziua cu SAGAPO!
KE EGO SAGAPO!
SI EU TE IUBESC!
P.S.
Mersic,Luiza!!! PpPpPpPp
O.K. Esti bestiala! Cautam peste tot,dar la titlu uitasem!!!
Theodora, Alexandros, Yannis
LOVE U ALL
Daca nu simti un fior general atunci cind o spui sau cind cel caruia i se adreseaza nu simte fiorul cu care ai spus-o e o irosire sau o stereotipie. SAGAPO sau TI AMO sau I LOVE YOU sau pur si romanesc TE IUBESC trebuie sa fie sustinut de mult mai mult. Sa vina dintr-o lume in care numai doi au acces si sa continue un fir numai de ei vazut.
Dupa atata suferinta, cand am citit ceea ce ai scris mi-au dat lacrimile. Multa bucurie si liniste trebuie sa ai in suflet. Sper sa ma ajute si pe mine Dumnezeu sa intalnesc un om ca sotul tau.
Multa fericire si toate gandurile cele mai bune.
IULIA
Se poate,dragutelor!Pt.fiecare din noi!Trebuie doar sa stim exact ce ne dorim si sa nu obosim cautand!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)
Esti fericita ca poti sa auzi aceasta melodie a sufletului in fiecare minut. Iti doresc sa se pastreze pina la sfirsitul vietii. Multa fericire si transmiteti mai departe acest sentiment!