Bucuria de a merge la Mc Donald`s
Cred ca este unul din lucrurile care ii plac la nebunie copilului meu. Noi l-am scos pe Sebi im multe locuri dragute dar dintre toate el prefera Mc Donald`s. Pentru ca am vazut ca-i place atat de mult ne-am folosit de iesitul la Mc ca o recompensa pentru el, de ex. daca esti cuminte mergem la Mc, daca nu-ti strangi jucariile nu mergem la Mc. Partea proasta este ca atunci camd iesim la plimbare tot timpul trecem pe langa Mc Donald`s si deja avem probleme pentru ca nu putem chiar toata ziua buna ziua la Mc Donald`s. Am hotarat (nu stiu daca vom reusi) sa mergem doar o data sau de doua ori pe saptamana la Mc Donald`s in weeck-end. Ce parere aveti despre mncarea de la Mc Donald`s, este buna pentru copii nostri sau ar fi mai bine sa o evitam.
Micaela si Sebi.
Raspunsuri
bubi spune:
vezi si aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103&SearchTerms=mc,donalds
bubi
SANATATE MULTA!
angi_gemeni spune:
Ar trebui sa eviti sa mergi acolo sa-i dai sa manance.
Dar, pentru bucuria copilului, nu cred ca este exagerat, de 2-3 ori pe luna sa mergeti. Nu cred ca se poate intampla ceva rau!
Ai mei sunt mici, dar cand vor mai creste, de ce sa nu-i duc? Bineinteles, nu voi face o regula si nu voi merge zilnic!
Angi si gemenii
Banti spune:
Pe fetita mea am dus-o de citeva ori ca ii place mult sa se joace in spatiul pt copii cu mingiile, dar o data a mincat niste McNuggets si a doua zi a vomat si a avut o indigestie, deci cind am mai mers am evitat sa-i mai dau altceva decit cartofiori prajiti (putini) si o duc mai mult sa se distreze. Mincarea gen fast-food nu e prea grozava nici pentru adulti, darmite pentru copiii mici.
Ioana
gabid spune:
Si eu zic sa nu mergem cu bb-ii la MC.Eu i-am dat Simonei(un an si jumatate)cartofi prajiti si i-a aparut o alergie pe tot spatele.Nu e alta boala sigur!Cum o dau cu crema contra alergiilor ,iritatiilor ii trece.Noi ne-am hotarat sa numai mergem la MC.
va pup,
Gabi.
danac spune:
Noi am fost de cateva ori,da n-am avut nimic.Si am ciugulit din meniul pt copii.Avem un an si 8 luni,si ne place la locul de joaca de acolo..mult!
bia spune:
Eu nu as face un obicei din mersul la Mc.Donald's;noi nu am mers decat la zile aniversare si aproape de fiecare data ceva s-a intamplat,o data a vomat la o ora dupa ce mancase acolo,alta data i-a aparut herpes la gura.Ideea este ca la unii copii,se poate sa nu apara nimic vizibil,dar e clar ca mancarea de acolo nu este buna,in special pentru copiii nostri.Intreaba si medicul si vei vedea ca nu va fi de acord,nici macar ocazional.Dar... cat mai rar daca se poate,asta e parerea mea.
micaela spune:
Noi am fost de multe ori la Mc si nu am patit nimic rau. Ce-drept nu mergem la Mc Donald`s pentru mancare ci pentru admosfera, pentru faptul ca copilasul este bagat in seama prin simplul fapt ca i se ofera un scaunel special in care el sta cu mare placere, i se ofera o jucarie( inclusa in pachetelul din care el nu mananca decat cartofii si castravetele din Mc puiut), un balon si probabil astea toate il incanta. Nu sunt multe locuri, cel putin in Bacau in care sa poti iesi cu copilul si unde el sa se simta asa bine. Nu mai spun de bucuria de a se da pe toogan. Astea sunt micile bucurii pe care i le ofer eu copilului meu la Mc Donald`s.
bia spune:
Gandeste-te putin la cartofii prajiti;in ce ulei se fac.Baia aceea de ulei in care se prajesc atatea zile,crezi cumva ca este schimbata in fiecare zi,ca sa nu mai spun de faptul,ca dupa o singura prajire,uleiul ar trebui aruncat,ci nu refolosit.Dar fiecare alege ce doreste pentru copilul lui.