Haideti sa discutam despre .... cealalta

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fetitie spune:

Copilul din prima casnicie a sotului meu sta de multa vreme alaturi de soacra mea, chiar daca parintii au divortat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pai se discuta despre cealalta, despre tatii care inseala. Eu daca divortez in conditiile astea copiii ramin la mine, fara discutie. Altii fac cum stiu.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Pai se discuta despre cealalta, despre tatii care inseala. Eu daca divortez in conditiile astea copiii ramin la mine, fara discutie. Altii fac cum stiu.

Am mari indoieli ca in ziua de azi mai poti spera ca ar ramine copiii linga tine. Nu in America si nici in Ro mai recent. Nu tu decizi unde stau copiii.
Amanta este o femeie extrem de fericita care va sfirsi extrem de nefericita in marea majoritate a cazurilor. La inceputul relatiei are avantaj in fata nevestei, dupa o vreme constata ca iubitul nu o lasa pe nevasta ca sa o ia pe ea si ajunge in dezavantaj fata de nevasta.
Dar merita experienta daca te retragi la timp, fara sa speri ca vei lua locul nevestei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Am citit cu atentie toate mesajele si sa-mi dau cu parerea. Nu cred ca ar trebui sa martirizam nevestele dar nici sa dam toata vina pe amante. Cred ca si unele si altele, in ideea in care o amanta e angajata intr-o relatie cu un tip insurat doar din dragoste, cum am vazut ca exista cazuri, sufera de pe urma acestei relatii. Nu trebuie scapat din vedere nici faptul ca intr-o relatie e nevoie de doi... Asa ca sa nu presupunem ca bietii nostri barbati au fost supusi la cine stie ce... ca sa accepte o relatie in afara casniciei. Eu raman la parerea ca un barbat insala doar daca are probleme acasa, exceptandu-i, of course, pe aceia care practica un sport din a cuceri cat mai multe femei. De ex, eu personal, cred ca cel care a tradat o data, va mai repeta figura. Cred ca e un fel de drog, cand ai dat de gustul relatiilor extra-conjugale ( trebuie sa aiba si astea ceva special ) nu te mai poti abtine. Daca as fi in situatia sa fiu inselata, dar sa am certitudinea ca ma insala, nu l-as ierta pe sotul meu. Consider ca atata vreme cat eu ii sunt fidela imi datoreaza macar acelasi lucru. Si mai sunt de acord cu cei care spun ca decat sa ramai intr-o relatie in care certurile se tin lant din cauza ca unul din sot insala, mai bine sa ai demnitatea sa te retragi ca sa nu le faci copiilor viata un chin.

Mamica lui Rares si gravidutza cu al doilea bb.

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

5 pagini si tot nu mi-ati spus unde gasesc si eu o amanta ....

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Originally posted by DARAEL[/i]

5 pagini si tot nu mi-ati spus unde gasesc si eu o amanta ....

pai au fost trase pe roata toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by buli
pai au fost trase pe roata toate

Asa imi pierd eu si ultima speranta ...... de la Mos Roata mi se trag toate – banuiam eu de mult asta......

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am mari indoieli ca in ziua de azi mai poti spera ca ar ramine copiii linga tine. Nu in America si nici in Ro mai recent. Nu tu decizi unde stau copiii.
Amanta este o femeie extrem de fericita care va sfirsi extrem de nefericita in marea majoritate a cazurilor. La inceputul relatiei are avantaj in fata nevestei, dupa o vreme constata ca iubitul nu o lasa pe nevasta ca sa o ia pe ea si ajunge in dezavantaj fata de nevasta.
Dar merita experienta daca te retragi la timp, fara sa speri ca vei lua locul nevestei.
[/quote]

Miau-Miau chiar n-am inteles nimic! De ce sa nu-mi ramina copiii? Pai ii ia amanta? Sa-l vad pe judecatorul ala care ii da ei copiii...
Dezavantajul nu stiu al cui ar fi, ca mie nu mi l-ar mai trebui. Asa ca locul ar ramine liber, sa-l ocupe cui ii place...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Miau-Miau chiar n-am inteles nimic! De ce sa nu-mi ramina copiii? Pai ii ia amanta? Sa-l vad pe judecatorul ala care ii da ei copiii...
Dezavantajul nu stiu al cui ar fi, ca mie nu mi l-ar mai trebui. Asa ca locul ar ramine liber, sa-l ocupe cui ii place...

Ceea ce vroiam sa spun este ca dupa divort copiii se impart intre mama si tata, indiferent de motivele divortului. Deci nu poti spune ca iti ramin tie copiii,ca pe vremuri. Din moment ce copiii petrec jumatate din timp cu mama, jumate cu tata, sau alte aramnjamente asemanatoare, nu poti spune ca ai tu copiii. Acum se poarta shared custody, atit juridica cit si fizica. Ashea ca, chiar daca mama (sau tata) a bagat divort fiindca a aparut o a treia persoana, copiii dupa divort oricum vor petrece timp in ambele case.
Judecatorul ii da lui si ei copiii sa ii imparta, iar el probabil ca va trai cu noua ea si cu copiii o mare parte din timp. Sau cu o alta ea. La fel probabil si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Am o vorba, intotdeauna vor exista Angeline Jolie in lumea asta, adica vreau sa zic ispite, cu tot ce au, mai tinere, mai frumoase, mai destepte, cu mai multi bani, e de datoria partenerului sa se abtina sa le vineze. Partenerul trebuie tras de urechi, cu el am treaba, ce ma intereseaza pe mine motivlele celeilalte, pe bune, oricit de ticaloasa ar fi, problema e partenerul.

Mergi la inceput