Haideti sa discutam despre .... cealalta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinaczm spune:

Eu luli sunt o mare aparatoare a familiei, a casniciei. Intradevar ca nu sunt genul care fie ce-o casatorita fiind asa trebuie sa raman indifernt de conditii. Da cred si vreau o casnicie fericita, am luptat si lupt pentru asta zi de zi, chiar de aceea sunt foarte impotriva femeilor care vor ceea ce e a altora.
Sa pastrezi o relatie o casnicie presupune mult efort si sacrificu deci nu m-i se pare corect ca una care toata ziua nu face mare branza si daca face, sa vina sa naruie tot ce am construit eu o viata. Stiu ca din pacate sunt si femei care nu ar trebui sa se numeasca femei care daca s-au casatorit nu se mai ingrijesc nu mai au grija de cum se imbraca cum vorbesc, etc. Adevarul ca intr-o casnicie exista tot felul de probleme pe care cei doi pot sa le rezolve daca nu intervine a treia persoana aceasta poate fi amanta sau la fel de rau soacra. Astea doua sunt la fele de rele.
Eu am doi baieti deci sper sa fiu o soacra mai buna ca a mea. Pentru mine amanta e un subiect foarte sensibil, daca Doamne fereste candva s-ar interpune vreuna in calea mea chiar mi-ar place sa o bat.!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hello fetele!
Alynutza, cine a zis asa e un timpit. Pai nu sint sexy desu-urile pe sfoara? Ca sint unii care le fura...
Ideea asta de sexy variaza de la om la om si as zice de la zi la zi. Acum va fac o destainuire. De exemplu pentru mine sotul meu devine sexy si cind ma uit la copiii mei si ma gindesc ca el mi i-a daruit. Vreau sa zic ca totul e in mintea noastra. Pe mine ma enerveaza chestia cu nevasta nu e sexy. Nimeni nu e domnule sexy (hai ca am tot scris cuvintul asta...) 24 de ore din 24. Pentru cine are minte tocmai asta e sexy, sa poti fi si mama si gospodina si gata de "action" seara (sau ziua, cind o fi). Nici nu cred ca tine de frumusete, cum se scrie pe la alte subiecte.
Corina, eu n-as avea treaba cu cealalta. Daca ar fi sa bat pe cineva la el as sari! De fapt cred ca i-as arata usa si atit, ca nu-mi mai pierd timpul cu cineva care nu merita. Ce treaba am eu cu alte persoane? Problema e cu el. El stie ca e sot si tata. Poate ea e o inocenta...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Situatia in care, daca nu mai merge caruta, divortezi frumos si apoi pleci la vanatoare, este atat de ideala, incat o intalnesti rar. De obicei dureaza mult un divort, in acea perioada esti vulnerabil, ai nevoie de sprijin moral...si el apare. Bineinteles ca atunci esti atras de o persoana ce intruchipeaza exact opusul fiarei de-acasa, te si miri cum exista asa ceva si tu nu ai bagat de seama pana atunci. Si se produce.
Nu, nu aprob aparitia amantului/amantei. Va spun doar ca viata-i complexa, iar noi suntem doar bieti oameni. De multe ori foloseste mai mult sa te rogi la Dumnezeu sa nu-l lase pe ala cu coarne sa te duca-n ispita...decat sa crezi ca tie nu ti se va intampla niciodata.

Sa raspund si la intrebare: in majoritatea cazurilor, cred ca "ceilalti" sunt oameni normali, constienti ca viata-i una singura si increzatori in faptul ca iubitul/iubita, desi insurat/maritata, este perechea ideala. Nu uitati ca "cealalta" persoana apare si are succes pe fondul deteriorarii unei relatii, din indiferent a cui vina. Si, in afara de cazul in care amantul/amanta nu-l vrea pe cel casatorit decat ca un trofeu, fiecare crede in sansa sa.

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Bun am lamurit o problema noi adulti de bine de rau ne descurcam in situatia in care apare din diverse motive in relatia noastra cealalta, dar ce facem cu copii, care sunt repercusiunile actiunilor noastre asupra lor? care a parerea voastra? Trec ei la fel de usor sau reusesc vre-o data sa treaca cu adevarat peste divortul parintilor? Eu nu arat pe nimeni cu degetul va invit doar la o discutie! Ne spunem fiecare parerea si vedem ce iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

mdea.. o sa iaza de-un zeze mic... in cel mai fericit caz..

de parc-ar fi taraba cu surprize si sobectu asta.. cum poti evalua repercusiunile asupra celor mici/mari cand totul e complet subiectiv? Sau ... isi face cineva iluzii ca nu-i va afecta?
mi se pare mie? o dati in divort direct? dupa capcana titlului despre 'cealalta' ?

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

eu kity nu am inteles ce vrei sa spui, explica-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

pei nici io nu te-am inteles foarte din ultimul tau post.. Adica in 3 pagini schiopatand in obiectivism ati concluzionat (nu stiu ce anume) despre aceasta faimoasa 'cealalta' incat sa treceti la efectele asupra celor 'nematuri' in opozitie cu facilitatea cu care cei mari trec peste asemenea situatii (?!) ba! se pronunta 'divort' intr-o prea reverentioasa invitatie la dialog ... hmmm

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Mic exercitiu logic

Premise (extrase din idei mult vehiculate aici):

- daca o relatie nu merge mai bine o rupi si iti refaci viata, nu ramai doar pentru copii etc
- chiar si pentru copii este mai bine cu parintii despartiti decat nefericiti etc.
- amantul/amanta poate apare doar pe fondul unor probleme in cuplu

Concluzie logica:

Amantul/amanta este un element benefic, un salvator, catalizatorul unei schimbari necesare pentru binele tuturor.

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Situatia in care, daca nu mai merge caruta, divortezi frumos si apoi pleci la vanatoare, este atat de ideala, incat o intalnesti rar. De obicei dureaza mult un divort, in acea perioada esti vulnerabil, ai nevoie de sprijin moral...si el apare.

No stai, stai, Rufus, ca nu zice nimeni ca trebuie sa stai pe loc pana ai sentinta de divort in cutia postala. Ideea e ca trebuie sa inchei o relatie inainte de a incepe alta. Iar in momentul in care te decizi sa divortezi, aduci lucrul asta la cunostinta partenerului si nu mai locuiti impreuna, cred ca deja lucrurile sunt suficient de clare ca sa iti ingaduie o anumita libertate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Wrong ymcar, din proprie experienta stiu de la majoritatea celor casatoriti (acuma sa nu se inteleaga ca m-am incurcat cu toti de la care am ascultat opinii) ca cccu amantele treaba merge bine atunci cind si in familie e bine. Cind insa acasa apar probleme de cuplu, nici "la fete" nu te trage...

Anyway, banuiesc ca asta e in cazul barbatilor ce tin cu adevarat la familie, copii, etc, dar isi mai "permit" din cind in cind ceva "exotic" (numai sa nu-mi sara in cap nimeni). Cei slabi de fire - nici nu ma mir ca fug in bratele faimoasei "celeilalte" din moment ce dau de greutati acasa.

De... nu e padure fara uscaturi. Insa concluzia facuta aici precum ca amanta apare doar atunci cind in cuplu sunt probleme e total gresita, IMHO.

Mergi la inceput