Capilare sparte sub piele(sau cum s-or fi numit!!!

Capilare sparte sub piele(sau cum s-or fi numit!!! | Autor: VASIA

Link direct la acest mesaj

Sper sa stie cineva despre ce e vorba.Adica:pe picioare am vase de sange puscate sub piele,care arata f.urat si care s-au extins dupa nastere(desi m-am ingrasat 15 kg,deci nu f.mult).Ma deranjeaza f.tare desi nu sunt dureroase;dar spuneti voi cum sa mai port eu mini;si tocmai e moda....
Ideea e ca am auzit ca se opereaza dar nu stiu cum si daca e adevarat...Stie careva?Din cate stiu n u sunt varice.Sunt in partea de sus a piciorului.

Poate are careva idee daca se opereaza in Baia Mare,unde si cam cat costa.Sau in CLUJ(care e mai aproape de mine)

Multumesc si astept cu nerabdare un raspuns
Cristina si Rares(5 LUNI)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

am patit si eu acelasi lucru si nu numai pe picioare ci si pe fata. Si nu e din cauza kg. luate, eu nu am luat decat 7! Cred ca exista un tratament cu laser, dar mai multe nu stiu. M-ar interesa si pe mine!

bubi

SANATATE MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Acestea se numesc stelute vasculare si apar datorita presiunii prea mari in vasele de sange datorita edemelor si greutatii.
Trebuie evitat statul mult in picioare.
Daca exista un tratament eficient sunt si eu tare curioasa ca si eu am "amintiri" din astea.
Multa sanatate!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Si eu sufar de aceeasi problema.Am inteles ca VITAMINA C "repara fragilitatea vaselor sangvine" si e bine sa consumam fructe bogate in vitamina C sau pastilute pentru a preveni alte fisuri!!!Cristina

PS Varicele stiu ca se opereaza,dar de capilarele sparte nu am auzit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Si eu am avut capilare sparte pe fata. L-am scos cu laser acum vreo 7 ani la LaserMed. Stiu ca era foarte scump.De atunci nu mai mi-au aparut pe fata ci pe picioare (mai ales dupa ce am nascut).Eu as vrea sa tratez cauza in primul rind. Poate stiti vreun tratament.
Daca vreti sa le scoateti cu ajutorul laserului ar fi bine sa o faceti primavara sau toamna fiindca nu ai voie sa expui locul la soare(se coloreaza mai puternic ).Eu am fost multumita fiindca aveam 4 "stelute" pe fata,destul de mari.
Va pup
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Si eu am aceeasi problema. Chiar am foarte multe, mai ales pe solduri. Ma tem de o eventuala operatie, cred ca am sa iau vitamina C si ma gandesc ca se vor mai diminua cu Hepatrombil (dar e foarte scump - peste 100000 lei tubul).

Alina si Andra

www.bebelus.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Incercati cu lipitori!
Eu am väzut la TV, cä se folosesc cu succes impotriva varicelui si de ce nu si impotriva vaselor capilare mai fine???
Operatie!!!!! mi se face groazä cind aud!!! singura pe care am avut-o, a fost cea de cezarianä, dar nu am avut incotro!
Stiu cä sint scirboase, dar eu gäsesc cä o astfel de solutie este mai pläcutä, mai eficace si mai ieftinä decit o operatie.
Intrebati dacä se poate face, iar dacä da, dupä ce sinteti din nou frumoase, luati vitamina C pentru flexibilitatea capilarelor!

Mult succes, vä doreste Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VASIA spune:

Lipitori?????Eu ma ingrozesc numai cand ma gandesc.Imi imaginez ca nu le mai pot lua jos.
Ei,in alta ordine de idei,marturisesc ca sunt extrem de surprinsa ca sunt atatea femei ca aceeasi problema ca si mine.Nu ca m-as simti mai bine...
Oricum azi am intrebat-o pe doamna care imi face masaj(ma respect nu???)daca nu stie ea ceva;si,intamplator ea are o ruda care s-a operat de asa ceva.Si tot "intamplator" ii face masaj doctorului care a operat-o,si il va intreba pe acesta.Se pare ca i-a injectat un ser in locurile cu probleme,un ser pe care l-a adus din Austria.
Voi reveni cu amanunte joia viitoare(sper sa nu uite).

Va pup
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetelor nu stiu daca va ajuta cu ceva parerea mea dar..iata ce am sa va spun..cand eram acum 2 ani in spital pt o operatie,,a venit la mine in salon o fata care abia nascuse si tot asa avea picioarele pline de dungulite albastrii sau rosii..nu mai stiu exact si operatia cica era simpla si foloseau un fel de croset cu care ii agatau vasele astea..nu stiu cum a decurs,eu am plecat intre timp.
Nu pot da mai multe detalii dar cineva poate stie mai bine despre ce vorbesc:)
multa,multa bafta si sanatate.
ps..treaba asta se intampla in Iasi dar cu siguranta se practica si in cluj

Mergi la inceput