IUBIRE IMPOSIBILA?!
Raspunsuri - Pagina 9
enina34 spune:
Ok,ca sa terminam cu acest subiect.Pentru bunele mele prietene care mi-au raspuns ultima data. Nu v-a obligat nimeni sa stati aici si sa cititi subiectul postat de mine, asa cum nu v-am obligat sa-mi dati solutii,nu pt asta ma scris!E ca si cum as fi intrat intr-un cuib de viespi, desi, culmea, lumea vine aici si expune subiecte deosebit de intime si de delicate.Poate ca mi-am dat arama pe fata,dar nu mai mult decat voi, doamnelor, care va amuzati cu postarile pe care le faceti, schimbandu-va depozitiile de la o zi la alta.Sunteti ingrozitor de rele si lipsite de inteligenta.Nu v-ati gandit niciodata, desi cu o mare ipocrizie afirmati bunatatea, ca sunt oameni care au intr-adevar probleme..ca doar de acea este Cabinet Psi..si ca poate vorbele voastre au un efect mai mult decat dramatic pt ei? Aceasta este intelegerea voastra de femei care sunt si mame?
Oricum,am vazut si cu se "mananca" aceste site-uri si o sa ma retrag in mocirla mea..aici este inca o dovada a "marii umanitati"...dar inainte de asta o sa transmit si altora de pe aici ca sunt persoane care nu iau nimic in serios si chiar ii pot pune in pericol, caci tot ce vor este sa se amuze si sa acuze.
Ramona J spune:
Ti-ai expus problema si mi-am dat cu parerea. Nu te-am acuzat, am zis doar ca iti poti construi fericirea si altfel decit pe nenorocirea altora.
Pentru ca nu ti-a placut ce am avut de zis (cele care nu te-am aprobat) ne-ai facut inculte, extremiste religioase (eu chiar nu ma pricep la religie si merg la biserica poate o data pe an) si ne-ai trimis la cratita.
Ne-ai mai si explicat cit esti de frumoasa si desteapta. Pai cu atitia asi in mineca e clar ca nu ai nevoie de parerea noastra. Dar atunci cind scrii pe un forum "despre copii" o sa dai peste de-astea, ca noi.
Legat de adoptie... Ce te faci daca propriul copil pleaca de acasa si nu mai vrea sa stie de tine? Poate ajunge un drogat, poate are probleme de sanatate din start... Nu poti sa stii niciodata si nu-l poti schimba ca e defect. Inteleg ca adoptia nu e pentru toata lumea si nu blamez pe nimeni care nu alege calea asta. Mi s-a parut deplasata explicatia ta, atita tot.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
enina34 spune:
Desi am spus ca nu mai raspund nici unui mesaj de genul acesta, as vrea sa mai lamuresc un singur lucru pt cele care chiar isi permit sa vorbeasca fara sa aiba habar de viata cuiva.
Draga Ramona J, AM AVUT UN COPIL SI L-AM PIERDUT DIN CAUZA UNEI PROBLEME DE SANATATE. Nu mai arunca cu vorbe, tu stii ce suferinta am eu si prin ce am trecut?Poate o sa spui ca o merit pt ca imi caut fericirea in bratele altor barbati si pt asta nu merit nimic.Ei bine,NU! Vad ca sunt oameni care nu au nimic sfant pe lumea asta decat pe ei insisi. Nu vad de ce pt un lucru pe care nu il aprobi aduci in discutie ceva atat de important precum un copil si sunt sigura ca femeile de pe acest site stiu ce inseamna asta...mai mult decat poate indura cineva. Oricum,asta am avut de spus.Bucura-te de copilul tau si voi toate bucurati-va, asa cum v-am mai spus, fara nici o ipocrizie, de tot ce aveti si, ganditi-va mai bine la ce se afla in viata unui om,fara a va erija in judecatori.
Ramona J spune:
Imi pare rau pentru ce ti s-a intimplat, nu doresc asta nimanui. Eu ma refeream la raspunsul tau legat de adoptie, imi pare rau daca asta te-a dus cu gindul la altceva. M-a surprins raspunsul tau, pentru ca stim cu totii ca nu avem garantii in viata nici in privinta casniciei, nici a copiilor...
Eu iti doresc sa fii fericita, fara nici o ipocrizie. Nu am scris sa te critic, ci sa te trag putin de mineca.
In viziunea mea ce vrei tu sa faci e ca si cind maturi si ascunzi gunoiul sub covor. Ti-am spus parerea mea cinstita dar tu esti libera sa procedezi cum crezi. Nu te cunosc personal si nu am nimic de pierdut sau de cistigat din asta.
Dar ma deranjeaza cind ma trimiti la cratita pentru felul in care gindesc, pentru ca la rindul tau nici tu nu stii destule despre mine.
Ba chiar iti imaginezi ca sint o fraiera ca nu "gust" din fructul oprit sau ca ma complac intr-o casnicie. Casnicia nu e un calvar pentru toata lumea, sa stii.
Sper sa iti gasesti linistea si fericirea. Poate nu era cazul sa postezi aici, nu erai pregatita sa auzi si alte pareri. Nu e usor sa fii criticata, dar as fi preferat sa nu improsti cu noroi, sa fi ramas la schimbul civilizat de idei.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
panialinka spune:
am fost intr-o situatie similara:eu 2 copii,el 2 copii,bineinteles amandoi casatoriti,ii multumesc lui dumnezeu ca am facut alegerea corecta.a trecut un an de la ultima noastra intalnire cand ne-am jurat ca ne vom regasi chiar si peste 20 de ani,nu trece zi fara sa ma gandesc la el dar ar fii fost corect sa sacrific fericirea copiilor mei si a copiilor lui ptr fericirea mea?ar fii fost corect sa fac sa sufere sotul meu si sotia lui ptr noi?NU NU NU.asta m-ar fii facut,ne-ar fii facut 2 egoisti,iar sentimentul de vinovatie ar fii umbrit relatia noastra.asa ca iata-ma alaturi de sotul meu si copii mei,si chiar daca suspin dupa EL,dorm linistita noaptea stiind ca am facut alegerea CORECTA.
RaluD spune:
In engleza traduceti, va rog.
Desi bag mana in foc ca nu se numara printre cele cinci limbi pe care le cunoasteti. Ole!
A, si inca o chestie: nu trebuie sa fii bisericos ca sa fii moral, nu trebuie sa ai un batz in fund ca sa fii curat. Si poate ca unii, paradoxal pentru dv, chiar sunt - cu sinceritate - si apele tulburi in care va place sa va scaldati nu ii atrag deloc - tot sincer.
Am ras cu hohote la amenintarea dv. Thank you, you made my day.
Voi continua sa va citesc mesajele, zvarcoleala dv suparata este extraordinar de haioasa.
Nu va cunosc personal, dar, asa cum spuneam, din vorbele si mesajele unui om ii poti aprecia oarecum cultura.
Fiecare pasare pe limba ei piere, q.e.d.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/
RaluD spune:
Panialinka, bravo tie. Vei vedea ca, dupa o vreme, nu vei mai suspina dupa el. Fluturasii aceia trec si exista lucruri mai durabile decat ei.
Sa fiti sanatosi!
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/
paula2003 spune:
enina34, daca ai deschis subiectul si tot ai vrut sa discuti, de ce acum ai inceput sa-ti stergi mesajele? Nu-i frumos!
Paula & Alexa(13.12.1003) & Paul(03.01.2006)
nume spune:
Enina, nu scriu ca sa te dojenesc. Daca sentimentele voastre sunt atat de puternice si abstracte, fara nici o coloratura concreta, nu mai cauta aprobarea nimanui. Nu exista norma care sa tina piept unei mari iubiri.
Daca insa povestea voastra e ancorata in concret(cum cred ca e cazul); cere sfaturi concrete. Si ti se vor da. Sunt sigura. Spune `` ce credeti fetelor?, suntem in situatia asta si mi-a zis asta si asta``. Ai beneficia de experienta de viata a tuturor.
Cand starnesti controverse de ordin moral(filozofic pana la urma), nu te poti astepta la raspunsuri transante. Fiecare e liber sa aiba propria opinie. Si pana la urma nu e relevant daca cineva are dreptate.
Eu am convingerea ca ai mare nevoie de aprobare si admiratie. De validare. Asta am inteles eu. Si asta inseamna ca de fapt esti amarata...si singura. Daca e asa, spune clar. Nu spune (pe scurt) ``sunt grozav de metaforica, desteapta, independenta, frumoasa si bogata si va fac un hatar ca va povestesc de sentimentele mele nobile cand de fapt nu ma intereseaza ce spuneti voi``...
( Probabil ca faci greselile astea de comunicare si cu cei apropiati.) Faptul ca ai pus problema gresit a sfarsit prin a irita pe toata lumea, inclusiv pe tine, ca n-ai primit ce-ai vrut...
La un moment dat ziceai ca poti sa faci fata discutiei cu reprezentanti ai oricareiei clase sociale. Si am apreciat ca fiind de mare rafinament intelectual. Foarte putini oameni sunt capabili de chestia asta.
Secretul ca sa reusesti e sa nu ai complexe si sa tratezi toti oamenii pe picior de egalitate.
nume