Cum o fi mai tarziu .....
daca acum e asa un dezastru?
Monica are 7 luni si 1 saptamana si merge in premergator sau sustinuta de manuta.
Trage de punga de gunoi.
Am gasit-o cu crema de ghete in mana (noroc ca n-a apucat sa bage in gura), dar a bagat in gura peria!!
A mancat (nu chiar de tot, a mai lasat ceva) o foaie de hartie pe care erau niste numere de tel. importante.
Taraie telefonul prin casa tinandu-l de receptor (il scoate din priza - oare m-o fi cautat cineva azi?)
Acum vreo luna a mancat frunzele trandafirului japonez si pe urma a facut diaree. Trandafirul a decedat.
Zilele trecute se uita luuung la WC. Nici nu vreau sa ma gandesc.
Avem in camera o comoda, cu lucrurile ei, care nu are manere, trebuie sa tragi de cheie ca sa deschizi usa - de dimineata nu mai era cheia. Am scotocit o vreme si am plecat la servici. Bona a gasit cheia in sanul copilului cand a schimbat-o!
Ce mai urmeaza?
bb Monica si Sorana
Raspunsuri
angi_gemeni spune:
Imi place copilul tau!!! Mie asa-mi plac copiii, nu mototoi!!! Unde-l pui acolo sa stea.
Eu i-am dus luni pe gemeni, la mama mea , la serviciu, si au facut "putina" ordine prin hartii, au tras de telefoane si firele de la calculator, au umblat la butoanele de la caloriferul electric(nu stiu daca va mai merge).
Bine, ai mei sunt mai mari(1 an si 3 luni), dar lasa fata in pace! Bine ca este vioaie!!!! Inseamna ca este sanatoasa tun!
Angi si gemenii
Camelia spune:
Sa-ti spun ce urmeaza: mananca din cosul de gunoi (am prins-o pe Teodora exact cand se pregatea sa savureze o coaja de paine culeasa din gunoi), da telefoane (suna la Deutesche Telekom , chiar am s-o urmaresc sa vad cum face ca eu nu stiu sa sun la aia), "pune" CD-uri (a reusit sa faca praf CD ROM-ul) sau ascunde CD-urile sub covor , inchide DVD-player-ul taman cand ne uitam noi la film si , cu o totala lipsa de respect fata de munca mea, reseteaza PC-ul exact cand scriu eu ceva important!
Distractiile preferate: sa mute vasele din bucatarie in baie si sa arunce cu carlige de rufe in taica-sau
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Anina_n spune:
Sa vezi ce va fi cand va merge fara premergator si cand va incepe cu cataratul pe orice este mai inalt decat podeaua !
Nina & Nina-Cristina (1 an si 3 luni)
bubi spune:
buna Sorana,
avem fete de aceeasi varsta! monica e mai mica decat Mara cu 4 zile! nici Marutza micutza nu are o clipa de liniste! Vrea sa apuce tot ce e in raza vizuala si sa le guste pe toate! Daca o tii de subrat mai mult alearga decat merge, dar foarte dezorganizat! e scumpa foc! zice mama, tata, papa.... Acum ne ies dintisorii de sus (avem 2 jos), unul deja a strapuns gingia (cu greu, sange) si il asteptam si pe al doilea. si ea maltrateaza florile la care ajunge! singura noastra problema e somnul din timpul zilei-chair daca e foarte obosita, nu se lasa si nu vrea sa adoarma. Mai nou nu mai are rabdare nici in carucior. Plecam cu ea la plimbare in carucior si ne intoarcem cu ea in brate....
ne asteptam sa fie din ce in ce mai bine, hihihi..
bubi
SANATATE MULTA!
cl spune:
Fetelor, asta e abia inceputul! Stati sa vedeti peste un an-doi! Lasati copiii in pace, este normal, sunt curiosi si descopera lumea. Sunt sanatosi si vioi si asta este tot ce conteaza.
,
Claudia si Alex(4ani si 4 luni)
Theodora spune:
E LESNE DE INTELES CE SE INTIMPLA LA MINE IN CASA!!!!!!!
Jocul preferat:CALCULATORUL! Mai exact tastatura! Cind sint in jur nu pot face nimic,am unul in dreapta si unul in stinga si ma lupt cu minutele lor ca sa nu o atinga,rar reusesc! Si mie i-mi reseteaza tocmai cind mi-e lumea mai draga,odata am scris un mesaj lung,cam jumate de ora...s-a dus pe apa Simbetei! E lesne de inteles ca nu l-am rescris!
Vorbesc la telefon,inchid si deschid tv si cd,se catara pe canapele,scot punga de gunoi de la birou si pun cosul in cap,"citesc" orice revista le cade in mina,musca de ...covor,deschid sertarele de la noptierele de linga pat,atunci cind uit sa pun ceva,de obicei un scaun,in fata!!!
Mai vreti??? LISTA CONTINUA!
Din fericire sint si momente cind sint la ei in camera si cam jumatate de ora uita ca exista si altceva pe lume decit ei!!! Se joaca singurei,vorbesc,rid in hohote! Am un monitor si o camera de supraveghere de cind aveam magazinul si ma gindesc sa o instalez si sa-i urmaresc cum se joaca!
NEXT!
Theodora, Alexandros, Yannis
LOVE U ALL
sorana spune:
Sa va traiasca nazdravanii!
Nu ma plangeam propriu-zis, as fi nefericita daca ar fi apatica si posomorata, mai bine asa ca rade tot timpul. Dar ma gandesc cu groaza ce urmeaza - mai ales de frica de a nu isi face rau in vreun fel.
Pentru Bubi - noi inca ne chinuim la primii dintisori, nu avem inca nici unul.
Si Monica zice mama si tata dar nu neaparat cui trebuie (mi-a zis si mie tata, iar mama e oricine sta cu ea: bona, o prietena, socrul meu, etc).
Isi "canta" sa adoarma.
Cand merge are intr-adevar o singura viteza - repede inainte.
bb Monica si Sorana
danis spune:
in afara de toate astea pe care le-ati povestit, anda stie de foarte multa vreme sa desfaca capacele (scuzati cacofonia!) de la orice, sa desurubeze orice, asa ca e peericol!!
Daniela si bb Anda