Bebelusi de ianuarie - februarie (89)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

15 grade?! oaleuuuuuuuuuuu. la mine in casa sunt 32, afara la umbra e superbine, dar la soare e deja cald

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ce n-as da sa fie si la noi asa ...
La mine merge netul ca naiba...pana am trimis mesajul ai mai scris tu inca unu.

Azi am sa-i fac lui Iarina supica de rosii sa vedem daca papa.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

.........si s-a lasat o liniste totala.....
merg si eu sa-i fac supica la Iarina......dar mai bag eu nasul pe aici

la toata lumea

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

ce-mi vad ochii........bebelaci cu problemute.......sper sa treaca cat mai repede toate relele si sa reveniti curand cu povesti cu nazdravanii.
si noi facem parte din secta,asa ca am senzatai ca au inceput si la noi dintisorii. de vazut nu se vede nimic,dar treziri noaptea(de cand nu se mai intamplase asa ceva......offf), 3 jucarici deodata in gura, marailei bizare.sper sa scapam repede de episoadele astea.....
eu am avut ieri un episod f ciudat.......tr sa mergem la nasul lui alexandre....normal ca eu m-am imbract in 3 min. trantesc ochelarii pe nas si plec. arunc un ochi in oglinda din lift si ma vad: patrata. m-au apucat ametelile........doamne, oi fi eu dama bine dupa nastere, dar chiar in halul asta!!!! cum de nu mi-am dat seama pana cum......vartej de-a binelea......mai aveam putin si ma busea plansul de cum aratam si mustrari de constiinta garla: cum pot fi atat de inconstienta. ajung afara....parca paseam in gropi, ametita rau in continuare........imi venea sa ma intorc acasa.......in fata mea un pom- si el era patrat si cam diform......ma loveste inspiratia si imi scot ochelarii - erau ai lui cristi. mai nasol e ca acum mi s-a pus in cap ca vreau inapoi greutatea aia a mea de la liceu si nu stiu cum voi face ca eu si curele nu ne cunoastem, n-am auzit. care aveti nevoie de impulsuri sa slabiti faceti o chestie de genul asta si va garantez ca socul e atat de mare ca nu va mai arde sa puneti gura pe nimic........daca n-ar fi sa alaptez si sa nu fiu constienta ca-mi fac rau cred ca as fi in stare sa fac si o asa tampenie dupa asemenea emotii.da acu stiu ..daca e sa ma porcesc peste limite imi pun ochelarii, arunc un ochi in oglinda si o sa-mi treaca foamea brusc. hai ca v-a ametit!!!!
monico si irino- va invidiez....sincer!!!

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

LA MULTI ANI MARIILOR SI MARIANELOR!!!

LA MULTI ANI SI BEBEILOR CARE FAC AZI NISTE LUNI!!!

a fetele da voi azi noapte n-ati avut somn...noi ieri am fost la vaccinyl de 6 luni si l a o vit d si a fost ok.fara nici un fel de reactie.ii dam fier cite 10 pic pe zi-fer sol

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana de France,pe mine nu m-a recunoscut tatal meu cand a vazut pozele de la botez In viata mea nu am aratat asa dar cauza nu este alimentatia,tii minte ca luam un sirop côntra arsurilor? De acolo mi se trage Alexandre sigur e asa din cauza dintisorilor, bebu meu este cam agitat noaptea si roade la urechile elefantului foarte mult Totusi este bine ca mananca fara probleme
Pupicei la bebelasi, sanatate celor cu probleme si La multi ani sarbatoritilor de astazi si din zilele trecute

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna!
La multi multi ani fericiti tuturor celor care azi isi serbeaza numele si in mod special o imbratisare si un pupic imens, din tot sufletul, pentru Maria de Andreea C!
Noi suntem tot mucosi, nu avem sanse la vaccin, poate la sfarsitul lunii!
Mor de ciuda ca nu am putut suna la Moni, sa vorbesc cu Irina, dar mi-au taiat nenorocitii astia de la Orange telefonul si, desi am platit ieri, nu ma lasa inca sa sun.

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

HELLLLOOOOOOOOOO
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI in primul rand!
Nu prea am timp de scris ca acu intra pe usa alti musafiri,neamuri de la Bihor ,dar promit ca pun ceva poze si va povestesc cat mai curand posibil ce si cum!

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

La multi ani Mariilor!

Vad ca sunt cativa copilasi bolnaviori, le doresc sa se faca repejor bine.

Doua zile n-am reusit sa ma inteleg cu feciorul meu. Vroia numai in brate, cum il puneam jos cum urla. Noroc ca am gasit in mine multa rabdare si ne-am jucat mult si ne-am dargalit si mai mult. E asa de scump cum ma cuprinde cu manutele de dupa gat si ma strange. Mai greu e cu parul ca daca m-a prins, cu greu il scot din mana lui. Ma topesc de dragul lui, ca si voi de altfel.
Azi e copil cuminte sta singur in patut si se joaca. Si-a facut si somnul de dimineata dupa cea papat. Asa ca ii pregatesc mancare la pachet si o luam frumos la picior sa plecam in Gradina Copou.

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Am vazut-o pe Ioana lui Anymony, cum inoata in cada.
O pupam pe Diana de Monica sa n-o mai certe pe mami ca vrea sa-i taie unghiile.
O salutam pe Raisa care-l trage pe Matrix de urechi si pentru mama ei o floare
Ali cum stai cu mutatul?
Mirela vin-o in tara ca mai degraba te rezolva medicii de aici. Va doresc sa aveti un drum cat mai usor. Sa doarma Dani mult sa nu simta drumul greu.
Ana de Franta, sa-ti traiasca micul crestin. Haiasa faza cu patrafirul parintelui.

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput