Bebelusi de ianuarie - februarie (89)
Raspunsuri - Pagina 21
monica70 spune:
Diana mi-a papat o cutie de Almette (fara doua liguritze ca mi-am bagat si eu botul) cu ceva rosii (fara semintze cica) nu foarte mult ca ea voia Almette-ul.Masa s-a finalizat cu o coaja de paine - ca sa pot sa mai trag si eu cu ochiul pe DC.
Eu nu ii dau zilnic carne sau ou,mai ratez cate o zi...ca azi, cand a papat doar legume la amiaza.Maine avem pulpa de pui,poate n-o mai fi asa seaca - pieptul nu prea i-a placut.Dar ma laud deja iar cu 2 mese de lapte de cand m-am intors de la serviciu!!! 
Imi pare rau de bebeii cu probleme,Vladimir cu ochiu si David cu raceala,sper sa fie ok cat mai curand!
La fel de grevistu' de TIBI,lasa-l un pic,isi revine el singur! Asa e dupa raceala,,,
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
marchplayer spune:
Buna seara fetele!!!
La multi ani sarbatoritilor zilei! sa cresteti mari puisori!!
Sanatate ginerului bolnavior!!! sa se faca bine repejor. Bine ca te-ai dus tu Ioana la Kids sa stiu si eu cum este. Nu mai fac deplasarea.
sanatate si lui david. Imi pare rau ca este asa de racit
vacanta placuta Liliano! sa te distrezi si pentru noi putin!!
Eu am avut noroc, Ioana n-a plans prea tare cand i-au iesit dintii, cel putin la aia de jos nici n-am stiut ca ies, doar i-am vazut afara:) Si sus i-au iesit 4 odata si a fost ok, este rezistenta micuta!
Noi plecam la plimbarici acum ca s-a plicti rau Ioana cu mamaie...
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
anasebe spune:
No, l-am trecut pe tibi si pe lapte fara lactoza...uf, mi-e ciuda ca nu am facut-o mai devreme. Deci acum ii dau smecta si lapte d-asta. Mai trebuie sa fac ceva? Stiti?
Moni Nici eu nu ii dau lui Tibi zilnic carne sau ou. IN fond nici eu nu manac zilnic carne sau ou, nu cred ca e absolut necesar. Dar, asta-i parere personala.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
monica70 spune:
Ana,pai nici eu nu mananc zilnic ou sau carne
,mie oricum nu mi-a recomandat pediatra nimic (in afara de laptele de vaca 

).Doar pe la trei-patru luni cand a vazut ca ma lamentez ca nu prea are kg, a zis ca ar trebui sa incep sa ii dau mancare.Punct.Si nici n-am intrebat-o ce si cum.Ca doar exista DC
Imi pare rau ca v-a calcat virusu ala rau
N-am priceput chestia cu laptele fara lactoza?!? Parca orezul,morcovul era contra diareei si ceaiul de menta (obligatoriu cu zahar) Atat stiu...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
nicoleta raducu spune:
Salutare secta...
Deci..noi am disparut din motive de necajeala...
Daria a avut enterocolita...
FETELE..GRIJA..ESTE EPIDEMIE!!!!Manifestari:scaune moi,lipsa pofta mincare solida,stare subfebrila,apoi febrila,paloare,transpiratie caput...
Noi am scapat...i-am facut examen la cacuta..dar atentie:coprocitoza(coprocultura) parca ii zice...nu examenul ala banal de caca...deci nu examen coproparazitologic...Si i-a iesit...i-au facut antibiograma..si i-am dat ceclor si ecoflorina...
Acum e ok...
Abia astept s-o cintaresc..ca dupa ce ca era ea micuta....sper sa nu mai si slabeasca!!!
Asa ca Anuta...bine ai facut...ca NAN FARA LACTOZA PAPAM SI NOI MOMENTAN....dar,parerea mea..sa faceti si o coprocultura....
In rest...deja am coborit gratarul jos de tot..ca ne ridicam in picioare pe patut....
Daca cerem minutele sa mergem papa...se intinde cu bratele...
Si mai nou,buni a invatat-o sa paseasca..
In ritmul asta..cred ca o va lua in picioare destul de devreme...
Zicem brrr...pa pa...ba..da...A zis ta-ta...Ma...
Cam asta....
A..uitam..dupa beleau aia..a facut si o alergie..i-au iesit bubite marunte..am dus-o imediat la dermato..si am scapat a doua zi..o spal cu un gel de la Avene si cremuta TRIXERA..tot de la Avene...
Printre altele..am inceput si serviciul...iar de dari se ocupa buni...pe care o iubeste muuult...
Sa vad de sapt viitoare,ca buni trebuie sa plece pina acasa...si va sta cu tati..apoi..mai vedem...
Asta facem noi...
Va pup dulce pe toata secta/.....
Ursoaica spune:
Naspa!!!!!!!!!
Ana ia vezi nu are si Tibi????

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
pufumic spune:

Uuuuf! Sanatate Dariei si lui Tiberica!
Eu am reusit sa fac una lata. Am uitat sa iau lapte
Pe la opt cica sa-i fac kidului un biberon. Stupoare. Lapte cam ioc. Abia am razuit vreo 3 masuri de pe fundul pungii si cu vreo doua de cereale (tot de pe fundul pungii, c-asa mi se intampla mie, toate odata) am incropit de-o masa. Faza tare e ca m-a sunat barbatu-meu fix cand achitam laptele la farmacie, sa ma intrebe ce mai facem. Starniu, ca de regula da mailuri. I-o fi trimis fi-su vreun mesaj telepatic?![]()
Ursu, cum ti-a iesit ieri pestele?
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
anasol spune:
anasebe- noi cand am avut probl am procedat asa vreo 3,4 zile pana a revenit cu scaunul la normal si chiar mai multe zile e indicat am papat numai orez cu morcov,dimineata la pranz si seara restul lapte ca asta baga noaptea in el lapte si i-am dat tot fara lactoza hn25 de la milupa,dar este si humana fara lactoza si altele
laptele nu-l facea cu apa ci cu mucilagiu de orez(o lingura de orez la 1/2 l apa)in rest ceiut de menta amestecat cu smecta(unul pe zi) si 2 pliculete hidrasec-asta pt deshidratre ca de la diaree se deshidrateaza ,cat mai multe lichide ,cam atat si am scapat relativ repede in 2 zile a facut cc tare ,dar io l-am mai tinut la regim inca vreo 2
si apoi alimentatia bagata treptat si laptele la fel
asa am facut noi acum vezi si tu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:
pufumic-ce mai face ochisorul lui vladi?
anasol spune:
io mai bantui pe aici ca la 12 tre sa-i bag antibioticul,el de abia a adotmit ,a facut un show,in sensul bun,foarte distractiv tipul in seara asta,fara maraieli,sa vad ce-o fi la noapte
mamici ce aveti copii cuminti ce dorm TOATAnoaptea va invidiez![]()