Bebelusi de ianuarie - februarie (89)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MIRELUTZA bine vii in Romania!Crezi ca mai conteaza cat costa pampersul si borcanelele aici... important este ca se gasesc. Nu stiu daca are rost sa umpli bagajele cu "consumabile" de genul asta. Sau poate renteaza daca din Spania le iei la jumatate de pret fata de ceea ce se gaseste in Ro.
Dani sa nu sufere de dintzisori prea mult, pe drum. Si eu am maaaari emotii sa nu il apuce crizele prin avion, aeroport.. desi Nicolas este destul de pasnic.

si de la noi pt toti bebenacii sa nu mai sufere de durerile de dintzisori. Uffffff dragii de ei cat chin pe ei ( si pe noi). Mai rau e ca nici nu prea avem cum sa ii ajutam .

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ali mamina de iarina

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

'Neata, noi suntem cam matinale azi...
Ana,

Fetelor v-am pupat si va doresc o zi superba , nu stiu daca o sa mai pot intra azi ca am de lucru de nu ma voi plicti .

la mamici si pitici.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

la multi ani sarbatoritilor de azi adica papuselelor:Selin,Roxana Elena si frumuselului Andrew Kyle sa fiti sanatosi puiutilor frumosi.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Buna dimineataaaaaaaaa!

La multi ani SELIN, ROXANA si ANDREW!

E deja joi! Ce ma bucur! Maine e vineri si vine weekendul. POate joc si eu la Loto saptamana asta ca m-a umplut fi-miu de kk toata saptamana. Azi dimineata ii iesise kk din pampers pe saltea si pe mocheta!
Eh, alte noutati?! N-avem.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

O mica pauza am luat dar ....vad ca nu e nimeni prin zona... mi-am pus si eu o titulatura.
Dca tot nu e nimeni pe aici ma apuc iar de treaba
pupici

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

io is tare suparat,am avut o noapte de cosmar,nu am dormit 1/2 de ora adunat toata noaptea ,david a tusit toata noaptea a plans i-a curs nasul,fornaia la greu,nici nu putea respira saracul,azi bagam in functiune batista bebelusului
am fost la dr dimineata e tare rosu in gat,racit tot,luam antibioticele si azi noapte i-a iesit si cel de al 6 lea dintisor,in sf.
io is chiuna de somn, ma ustura ochii in cap,o sa incerc sa dorm cand doarme si el daca o dormi
ali dar ce treaba ai draga?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Anasol, mititelul de el , dar unde a racit asa de tare ? Eu zilele aste n-am prea scos fata din casa din cauza vintului ca si mie mi-e o frica de raceli. Bine ca a scapat macar de problema dintisorului.
Ali, spor la treaba! da chef ai ? Ca si eu am da facut curatenie si nu prea am chef , dar e musai asa ca... va las si eu.
La multi ani! sarbatoritilor de astazi!

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

n-a vrut sa pape fructele,creca din cauza gatutului,zic si io,a papat in schimb laptic mai caldut 240ml,sa vedem ce-o face cu legumele
mie mi-e asa rau,imi vine sa vomit,creca de la oboseala

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Inca o pauza...
irinatunza daca am chef? nuuuuuu....dar tre sa strang de pe aici ca nu e cine altcineva:sotul la lucru,mama la lucru , soacra CIUCIU.Si asa ca incet,incet o sa termin si eu.
Anasol la piticut sa treaca repede raceala si felicitari pentru dintisor. Vezi? de aia imi era si mie frica sa o scot pe pitica mea afara pe vant. Sanatate amandorura.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput