Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 30
notquiteso spune:
test. daca merge, multumesc fetelor, ca io mi-s miniantitehnicus :D
POZE
Varsta bebe
eloise spune:
Not... mergeeeee! Poti testa daca merg linkurile/prescurtarile date inainte de a trimite msj, dand comanda "Vizualizeaza" atunci cand raspunzi la subiect, si apare o fereastra unde ti se infatiseaza mesajul intocmai asa cum va aparea pe forum, dai click sa vezi daca-ti merg linkurile si prescurtarile, daca merg acolo, vor merge si pe forum
Eloise
34+ cu 
EU
Virsta bebe
lullabay spune:
Eloise m-am lamurit si cred ca am sa trag o fuga ca nu e departe de mine!!!!!!!!Multumesc.
scumpik eu una am vazut numai patuturi de la 3 milioane in sus..chiar vis-a-vis de siraj e un magazin cu mobila aveau un patut..mie nu mi-a placut, finisaje aiurea...3 milioane...iar restul le-am vazut la 4,5-6 mil.
Mexxa esti o fericita..auzi sa vad ce mi-a lasat sotul in frigider...iti spun eu ce mi-a lasat..nimic...eventual un bilet.."mi-e foame"!!!![]()
Mirabelac e aiurea 2 saptamani in spital....dar e pt o cauza nobila!!Rezisti tu 2 saptamani..cand te gandesti ca o sa ai bebeul langa tine,curand!!!Si apoi..parca tu esti la Elena Doamna,nu?Tudorul e aproape :)))mai tragi o fuga pana la mall :)))))
Pufy nu fi suparata nu o sa se intample nimic...fara Ovi..si eu am fost asa de rau stresata cand a plecat dr la congres si uite nu s-a intamplat nimic..trece repede weekendul

39+ 
mexxa spune:
lullabay acum sa iti zic ce am gasit eu in frigider....era un aer rece cand deschideai usa si se auzea un strigat GGGOOOLLLL

.
Am avut noroc de doua oua
care nu le-am mancat ieri si de o bucatica de cas....un colt de paine...nu prea multa ca pe urma ii era frica ca ma ingras.![]()
_
35+
Mihai Sebastian
poze
Mult a fost, putin mai este...
notquiteso spune:
Eloise, draga mea, pai daca singurul meu neuron in functiune este preocupat de galuste si ardei, cum vrei sa ma prind eu cum e cu vizualizarile astea? Tot astept vesti de la alessia... sper ca e ok. Mi-e oarecum.. sa o sun acuma. Astept sa dea ea semne.
POZE
Varsta bebe
eloise spune:
Si neuronul meu tot cu d-ale gurii e obsedat. Eu care sustineam la inceputul sarcinii ca nu exista pofte (in afara de cele cauzate de carentze minerale) si ca sunt doar mofturi si pretexte ca sa-ti scoli barbatul la 3 dimineata zbierand "Vreau fragi cu friscaaaa". ei, acum mi s-a intors, ca tot ce vad sau aud, poftesc. cu predilectie, dulciuri. de exemplu, ma uit pe pozele de la nunta cuiva: poftesc la tortul miresei (eu care nu eram deloc cu torturile), dorm la pranz si visez chec (si vreau chec atat de naprasnic incat cobor si-mi cumpar de la vel pitar), zice Cami ceva de fondante, caut fondante in tot cartieru'(si nu gaseeeesc
)
Sper, dupa aceasta enumerare, sa nu ma linsheze fetele abstinente
Eloise
34+ cu 
EU
Virsta bebe
Monique_new spune:
mexxaM-am distrat copios
de frigiderul tau.O fi la moda acum cu meciurile astea.
Poftim noi ce poftim acum dar sa vedeti dupa ce o sa poftim niste SOMNNN![]()
Eu am terminat cu gateala pe ziua de azi.Sint am "cracanata" ,mai mult mi-a luat spalatul aragazului
Cred ca i s-a luat si bebelinei ca acum abia da semne de joaca![]()
POZE
Monica
40 sapt
lullabay spune:
Mexxa 

..super amuzant..mai ales la faza cu ingrasatul!!!
De ce a trebuit sa pronunti cuvantul "cas"??????

39+ 
CamiSol spune:
Eloise uite un
sa treaca poftele. Pai fondante gasesti pe la cofetarii... la noi la Galati sunt in piete si se vand la kg...
Vreo mamica desteapta sa schimbe capitolu'? Ultima data parca tu Eloise l-ai schimbat
.
Cami
36+ cu
Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la