Nesimtirea!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by Soleil

Nadia, da' poate ca sotul tau l-o pune sa faca asa

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Nu cred. De fapt, sunt 100% sigura ca nu!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/93f2re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Nadia, draga, da' de ce nu te relaxezi tu putintel macar cand "ai lume", ca sa zic asa?
Sa stai si tu taclale, sa te simti si tu bine in compania musafirilor in loc sa stai cu ochii pe ei ca pe butelie ca au lasat in urma lor un firicel de praf?
Ca tu curatenie oricum faci, chit ca a fost cineva pe-acolo sau nu. Faci pentru ca iti place sa faci. Daca nu ti-ar placea, ai face si tu ca multe dintre noi, asa, omeneste, nu sa stai sa lustruiesti toata ziulica.
Io acuma ma intreb cand o sa le ceri sa frece si buda in urma lor daca cumva ii apuca nevoile pe la tine prin casa .
Si as zice ca pe langa papucii aia sterili, sa le dai si niste halate si manusi ca au praf pe haine si pe maini

Zau asa, las-o si tu mai moale, da-o-ncolo de treaba ca viata nu-i facuta pentru nimicuri de-astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Soleil
Dar o cauti cu luminarea...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Soleil, draga, chiar nu am chef de ironii. As aprecia daca te-ai abtine.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Draga mea, este tocmai ce-ti spuneam...

Dar, asa cum spune fetita mea: "daca nu vei, nu vei"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

eu nu ma descalt si nici pe altii nu-i descalt. E drept ca nici prea multi musafiri nu am. Asa ca mi-e greu sa te inteleg, Nadia, dar ma gindesc la vecinii mei indieni sau chinezi, care se descalta toti in fata usii. Cind ma duc la ei si vad pantofii insirati la intrare, pe dinafara casei, ma descalt si eu. Asta e regula casei, o respect. Asa ca am concluzionat: Nadia are dreptate!!!
Totusi, poate amicu' are un crush pe tine si de aceea te tachineaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miau-miau

eu nu ma descalt si nici pe altii nu-i descalt. E drept ca nici prea multi musafiri nu am. Asa ca mi-e greu sa te inteleg, Nadia, dar ma gindesc la vecinii mei indieni sau chinezi, care se descalta toti in fata usii. Cind ma duc la ei si vad pantofii insirati la intrare, pe dinafara casei, ma descalt si eu. Asta e regula casei, o respect. Asa ca am concluzionat: Nadia are dreptate!!!
Totusi, poate amicu' are un crush pe tine si de aceea te tachineaza.

multumesc! Cat depsre crush... C'mon! Doar nu suntel in clasele primare si daca ma trage de par e ptr. ca ma place... brrrrr nici nu vreau sa ma gandesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Nadia,eu te inteleg,dar cred ca totusi exagerezi cu obsesia asta pt curatenie....Insa te inteleg,regulile casei sunt regulile casei si trebuiesc respectate(in principiu eu ma descalt peste tot,doar daca mi se spune ca pot intra asa incaltata intru).Si te inteleg ca este greu sa stai sa faci curat si sa freci la pardoseala cand ai putea sa citesti ceva,sa te bucuri mai mult de viata.Am stat intr-un ap.unde era parchet in living si pe holuri si erau vreo 3 pasi pe care-i faceam zilnic uneori de mai multe ori pe zi ,aspiram,stergeam cu mopu si apoi lustruiam..groaznicccc...macar in camere unde era mocheta dadeam doar cu aspiratorul..Insa daca cei care veneau se descaltau bine,daca nu eu nu le ziceam nimic,chit ca tocmai lustruisem pe jos.(cei care-mi calca pragul sunt prieteni,rude apropiate,deci persoane importante pt mine,nu stau sa ma stresez pt o chestie de genu' cand pot sa ma bucur de vizita lor)
Pune un afis la intrare cu chestia asta..poate poate..Si ai putea sa-ti rogi sotul sa-i spuna prietenului ca inainte sa vina sa sune,daca nu-ti plac vizitele astea.Iar daca nu merge nicicum singura solutie pe care o vad eu este ca cei doi sa nu se mai intalneasca acasa la voi.
succes.
Edit:uite sa fiu sincera cred ca daca o persoana mi-e antipatica n-as mai fi asa ingaduitoare.De ex.sotul meu avea un prieten pe care eu nu-l sufeream..dar nah,il toleram,sau macar ma straduiam..insa de multe ori ma scotea din ale mele(gen daca venea si eu tocmai facusem curat..imi atragea atentia ca acolo nu e sters bine,sau se autoservea din frigider,chestie care ma irita la maxim si multe altele)

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Leditia
Edit:uite sa fiu sincera cred ca daca o persoana mi-e antipatica n-as mai fi asa ingaduitoare.De ex.sotul meu avea un prieten pe care eu nu-l sufeream..dar nah,il toleram,sau macar ma straduiam..insa de multe ori ma scotea din ale mele(gen daca venea si eu tocmai facusem curat..imi atragea atentia ca acolo nu e sters bine,sau se autoservea din frigider,chestie care ma irita la maxim si multe altele)

POZE

Asa, asa... si??? Ce-ai facut? Te rog, spune-mi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Nadia eu sunt in toronto tu?

Mergi la inceput