CIRESE de mai-iunie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
arleena spune:

azi am facut si noi 4 luni, am fost la vaccin si a plans copilu de numa.....si azi a fost cel mai plangacios de pana acuma.....sa fie oare de la vaccin??nu pot sa-mi dau seama....

deabia acum am reusit sa-l adorm(12:46) si ma mira faptul ca azi nu cred ca a dormit mai mult de 2 ore divizat in mai multe reprize de somn...tot suspina si il ia plansul....mi-e mila de el saracu...voi ati mai patit careva asa?
pe langa asta, de o saptamana incoaceadorme pe la 11-11:30 si se trezeste la 3 la 5 la 9 si in final pe la 12 face ochisori de tot
...ma termina inainte asa fain avea orarul de somn de la 10:30 -11 la 5-6 dimineata si apoi la 10 si dormea si de amiaz..acum si-a nenorocit orarul de somn si nu-mi dau seama de ce....oare nu se mai satura seara si de aia se to trezeste noapte???
la 4 luni avem 8050g si 68.5 cm....e foarte putin in comparatie u primele 3 luni dar e in grafic asa ca e ok....oricum e mare si asa ![]()
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Al meu iar a mancat doar 4 mese azi in total de 600 ml...cred ca la mine nu se pune problema de diversificare, se pare ca laptele asta "delactozat" ii ajunge si putin
Carmina, si noi am trecut de cateva zile pe lapte de soia, fara lactoza, pentru ca nu mai manca si avea crampe mari si nu mai dormea (un intreg ansamblu de simptome care l-au facut pe pediatru sa ne faca urgent vegetarian). Si astazi am calculat (de curiozitate) cat lapte a papat toata ziua....... 600 ml

. Nu m-am putut abtine sa nu iti zic asta, ca vad ca ne luptam amandoua cu aceeasi problema. Tu chiar crezi ca ii satura? Puiul meu ar trebui sa pape cam 900 ml (calculat la 150 ml pe kg, are 6 kg). Mi se pare cam putin... mai astept cateva zile sa vad, ca abia i-am schimbat laptele.Pupici
Monica
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul MarianPozici Alexutu
Ce mari suntem noi
www.babyhomepages.net/alexutu/index.php" target="_blank">Website Alexander Ryan
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
LYLY809 spune:
Salut cireshici! Noi am inceput de ieri diversificarea.Ieri a implinit Mocutza 100 de zile, adica 3 luni,osapt. si jumatate.
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png
a_daniela spune:
Buna ciresici,
Ieri am facut si noi vaccinul de 4 luni si n-am plans decat cand a intrat acul in piciorus. N-am avut nici un fel de reactii dupa.
Peste o saptamana incepem si noi diversificarea - la 4 luni si jumatate. Nu incepem pentru ca nu ne ajunge laptele, totul e bine si am fi putut bea laptic pana la 6 luni dar din pacate la 6 luni incep munca si vreau sa fie invatata deja cu alte alimente. Nu vreau sa am surprize si cred ca eu am mai multa rabdare si in plus ma informez mai mult despre diversificare decat mama mea care va fi bona. Asa ca vreau sa-i las bebeul deja invatat cu unele alimente.
Ieri doamna dr. ne-a dat urmatoarea schema de diversificare:
- prima masa, in jur de 7 dimineata - laptic de la mami;
- a 2a masa: mar 3-4 zile (suc) cate 3-4 lingurite. Dupa 4 zile introducem si sucul de morcovi. Cand ajunge sa bea 1/2 suc de mar + 1/2 suc de morcov in jur de 50-70ml adaugam pulpa (dupa 1sapt).
- a 3a masa: supa de radacinoase (morcov, albitura, telina). La inceput ii dau supa clara, iar cand ajung la 50-70ml supa ii adaug si pireu pasat, cate o lingurita pana ajunge sa fie mai consistenta.
Dupa ce am adugat pireul pot sa adaug in supita treptat: cartof, apoi carnita de pui. Cred ca ajungem sa adaugam astea pe la 5 luni si jumatate. La 6 luni deja pot sa-i dau supita de pui sau vita.
- masa 4: un iaurt simplu;
- masa 5 cereale. Cerealele mi-a spus ca sunt de 2 tipuri: cereale care se fac cu lapte si cereale care contin ele lapte si nu mai trebuie sa ma mulg. Eu pana acum nu m-am muls decat in primele zile cand aveam furia laptelui, dar de atunci nimic si nu stiu daca pot sa o fac fara pompa. Ati incercat cumva cerealele care contin ele laptic, sunt bune?
Mie schema mi se pare buna, dar dupa ce am citit pe aici ca morcovii contin nitriti si ca ar trebui introdusi mai tarziu, sunt putin cam in dilema cu ei. Am intrebat daca pot sa-i dau si banana si mi-a spus ca nu deocamdata, dar nu mi-a spus de ce.
Ce parere aveti despre aceasta schema?
Pupici
poze cu Bia[url]
daryana spune:
Ce vreme trista... azi am realizat ca nu mai e vara... Am trecut la pampers 3 ptr ca cu 2 aveam tot felul de accidente si mi se pare incredibil cat de repede cresc si cum se schimba bebitii astia, in doua luni jumatate s-a schimbat radical, ącum e un omlet mic...
A Daniela.. apropo de banane, avem un prieten care a lucrat o vreme n Grecia in distributie de banane, si mi-a povestit cm veneau verzi-verzi si le dadeau cu niste substante si se coc in cutii... no comment...Oricum si pe viitor dupa ce o sa introduceti banana, atentie sa nu atingeti cu aceeasi mana de pe coaja si miezul...
Cat dspre problema cu pompa.. mie mi-a salvat viata (am una manuala de la Avent)... am incercat o data si fara pompa si nu am reusit deloc.
Pozici David
amiss_zip spune:
Salut!
Cam liniste p'aici pe la ciresici.
Noi am iesit azi in parc foarte tarziu, abia la 20. si ne-am intors pe la 21.30. Petra a adormit afara si nu s-a trezit nici acum. Asa ca am pus-o in patut imbracata cum era afara
. Doarme foarte frumos si bine si mi-e mila sa o foiesc acum sa o dezbrac. Daca nu zice nimic banuiesc ca ii este bine.![]()
Mai, eu zic ca se simte lipsa Luanei
. E prea liniste
. Hmmm. Luana ne e dor de voi
!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
Cristina Cum a fost la botez???
Vreau si eu sa vad pozee!!!!
Multi pupici micutei crestine !! 

Si de voi ne este dor! Vreau sa o mai vad pe Ana Madalina 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
ralucis spune:
salutare! iaca am si eu oleaca de timp sa scriu ceva, copilu tocmai ce a adormit si l-am pus in patut. ieri ne-am intors de la mare, am prins o vreme de vis, soare, frumos, ne-am si odihnit putin, mai ales ca ilinca a cam dormit non-stop si se pare ca i-a placut in concediu impreuna cu mami si cu tati. ne-am intalnit si cu niste prieteni si cu finii nostri, a caror nunta a fost acum, pe 3, si a fost chiar bine. cand ma gandesc ca aproape toata lumea zicea sa nu plecam cu copil de 3 luni la mare... dar mai erau acolo si altii de aceeasi varsta, so... avantajul e ca ilinca papa doar san, ca altfel nu stiu cum ne descurcam. si pt ca a iesit asa de bine planuim si o iesire la munte tot in 3, cat de curand. cien stie unde e cazare mai buna la munte sa ne dea si noua un sfat. hai ca mai citesc si din urma, dar vad ca azi nu prea ati scris, mai fetelor!
amiss_zip spune:
Monicutza ce dulce si gingas este Alexutu. Este un bebelus foarte fin daca pot sa spun asa
. Multa sanatate si bucurii de la noi. 
amiss_zip spune:
ralucis asteptam poze