In somn.....

In somn..... | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Am ramas uimita acum 2 zile cand mi-a povestit barbata-meu ce fac eu in somn. Stiu ca atunci cand eram mai mica aveam obiceiul sa vorbesc in somn, dar se pare ca de viciul asta am scapat in timp.
Mi s-a mai intamplat sa nu-mi aduc aminte o discutie purtata seara sau dimineata, atunci cand eram inca adormita, dar sa fac ceva, pe perioade lungi de timp (10-15 minute) si sa nu-mi aduc aminte nimic a doua zi, nu mi s-a intamplat niciodata.
Faza dura a fost ca el era convins ca eu eram treaza, si nu pricepea de ce m-am comportat asa, sincer am si acum dubii ca el m-a crezut cand i-am spsu ca nu-mi aduc aminte absolut nimic din ce s-a intamplat.
El spune ca l-am trezit din somn cu mangaieri si alte tandreturi, apoi i-am raspuns la dezmierdarile lui, dupa care brusc, l-am impins departe de mine (i-am tras si un picior zdravan, zice el) si m-am intors pe partea cealalta, continuandu-mi linistita somnul. Eu nu-mi aduc aminte absolut nimic din toate astea (care zice el ca ar fi durat 10-15 minute). Si-mi zice ca nu-i nici prima noapte cand fac asta, dar ca e prima data cand am fost atat de agresiva.

Oare e cazul sa merg la psihiatru? Ati mai patit asa ceva in somn?

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mickyyy, mie mi se intampla frecvent sa fac diverse lucruri cand sunt pe jumatate adormita si sa nu-mi aduc aminte de ele decat cand imi povesteste Mihai. Am un prost obicei: sunt foarte morocanoasa si daca incearca sa ma trezeasca il iau la palme si la picioare. Daca incepe sa ma si ia in brate sau sa ma mangaie si-o ia sigur pe coaja. Partea proasta e ca nici el nu s-a invatat minte inca.
In schimb ni se intampla destul de des sa facem dragoste adormiti bustean si cu greu sa ne amintim a doua zi
Asa ca astept si eu cu interes raspunsurile la acest subiect.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Androix, mai greu dar macar tu iti aduci aminte .
Eu de obicei ma trezesc foarte repede (cu 2 copii mici, e si greu sa nu ma trezesc, in general la primul scancet sunt in picioare), spre deosebire de el, unde e de munca minute intregi dimineata ca sa-l pot dezlipi de pat. Si ori de cate ori e nevoie, cu o simpla bataie pe umar, m-am trezit, fie ca e 2 noaptea sau 7 dimineata.
Asta ma surprinde, daca el zice ca am facut atat de multe lucruri in acel interval (dragoste n-am facut, dar am facut altele), cum de nu m-am trezit absolut deloc??

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Asteapta raspunsuri mai profesioniste, da' pana atunci din ce am citit eu zicea ca ce visam sau facem in somn nu are nici-o treaba cu psihiatria!
Eu zic, ca e pe fondul unei oboseli accentuate si e cazul sa incerci sa lasi fraiele mai usor. Cu doi copii mici, e de munca, nu gluma!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput