Prichindei martie-aprilie 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Fetelor, ca sa vedeti pozele cu Benny...intrati in linkul ei de la Poze cu pitici voinici.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Danna_j, superba declaratia ta. Tu scrii mai rar, dar intotdeauna atat de frumos.

Cenia, sanatate Daviduc-ului cel frumos, si concediu minunat in 3. Cum reactioneaza David la aceasta schimbare ?

Rareionut, poate s-a plictisit sa pape la fel in fiecare zi. Mihai manca cereale cu lapte (cu lingurita), iar cand si-a redus semnificativ portia, am schimbat pe biberonul/cana de lapte simplu (adica doar foarte putine cereale). Mai nou, si varianta asta ne da ceva pb, asa ca dupa ce nu mai vrea sa bea, il las sa puna bucati de biscuite in canita si apoi sa le pape asa.

Mamacita, noi am folosit doar gama Nan, n-am avut probleme cu constipatia sau cu burtica. Poate alt tip de lapte l-ar ajuta ? Miere ai incercat ? Mai stiam de prune uscate, lasate in apa peste noapte si papate apoi pe stomacul gol. Dar poate remediile astea nu sunt pentru un prichindel.
Spitalul privat va avea tot profil de maternitate ? Ca stiam ca legea nu permite inca.

Pisi, mamacita, e clar, voi sunteti mai bataioase decat mine. N-am tacut nici eu, dar sunt convinsa ca am fost mult prea finuta pentru ditamai obrazul gros. Eu i-am multumit pentru atentia acordata siluetei mele si l-am asigurat ca nu e cazul sa-mi poarte el de grija.

Ma apuc acum de vizionat de poze, si apoi de lucru.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Alessia tare frumos mai este Benny.Are niste ochi superbi,iar de falcute ce sa mai zic.Tare poza cu "ce E-uri o contine".Si ariciul este tare frumos,cand am vazut prima poza am crezut ca ai reusit sa pozezi soarecele,dar era de fapt un arici tare simpatic pentru voi!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

L-am admirat pe:
- Benny motociclistul. Alessia, asa de mare pare deja Benny !
- Elegantul Alexut. Mamacita, mie mi se pare ca s-a schimbat foarte mult, cel putin la fata. Si mi-am dat seama ca nu l-am retinut zambind in pozele mai vechi. Are chiar un zambet dragalas dar si smecheros. Iar colectia de palarii m-a dat gata, mai ales cea neagra.

Mergi la inceput

Poftiti la [/url] 110

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Vrem si noi in clubul vostru... mai ales TAVI (21.04.2005).Tavi s-a nascut gata barbatoi, cu o greutate de 4,400 kg si 58 de cm. A fost uriasul din maternitatea Polizu. Ce sa va mai spunem despre noi, acum e deja un baietel maricel si foc de nazdravan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Natasika, te asteptam la capitolul 110, vezi ca e mentionat mai sus.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput