Prichindei martie-aprilie 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ligia,hi,hi,hi,bine ca are cine sa-mi traduca,tu nici cu Dex-ul nu te-ai descurcat.Ca sa fii sigura ca totul e o gluma,ti-o si scriu,ca emoticoanele s-or vedea,nu s-or vedea,dar asta-i stilul meu de a glumi,usor ironic,si il aplic si la adresa mea.Si sa stii ca eu chiar m-am distrat,fara urma de rautate;asa,ca sa se stie,desi am observat ca ai simtul umorului si tii la gluma,dar pentru cititori
andruzza,multumesc.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

quote:
Originally posted by ligia13

Ca sa fiu sincera, inainte de a activa pe forumul asta nici nu stiam de acest neajuns in "dezvoltarea" mea.
Da inca mai am timp (sper) sa mai invat! Uite zuzu ma ajuta!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Te-ajut ,te-ajut ca nu degeaba oi fi facut si eu ceva filologieMai si fusei io anul trecut in Bv si te ratai...HMMM...(am dovezi)

Pana una alta,dragelor,am gasit ceva timp in haosul de azi(grill in curte cu 4 bucati plozi extra de la 3 la 8-9 ani si parintii aferenti de zici ca eram in filmele alea cu mafia italiana cand se strange toata "familia nostra")si am pus cele 2 clipuri cu Sofiuta si ceva pozici mai recente.
Linkul este acesta.Albumele sunt:Sofia videos si September 2006.
Pup si mai vin cand ma lasa mamzel care urla in bouncer

andira,cenia,sanatate puiutilor!

Edit:nu stiu unde am incarcat videoclipurile cu SofiaCaut si va lamuresc imediat.

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Astia de la photobucket si-au batut joc de rabdarea meaImaginati-va ca nu mi-au luat clipurile dupa ce facusem album si le incarcasem in el.Imi si confirmaseGiiizzzääääs!!!

Las ca va uitati la pozici si va anunt eu cand repar partea cu clipurile

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

zuzule, am vazut pozicile din septmbrie. Frumosi sunt mai, esti de invidiat. Bubu pupand-o pe micuta Sofia m-a dat gata!L-am vazut pe Bubu cum papa singur iaurtelu', e bestial! Si ce distractie pe el!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Suntem multe insomniace
Alexutu de vreo 10 zile e marait rau,am zis ca de la dinti si mi-a confirmat stomatoloaga ca se pregatesc cei de jos.dar asta-seara cred ca burtica il doare rau.de vreo 5-6 zile econstipat rau si nu i-am chimbat nimic in alimentatie,ba,mai rau,ii dau mai multe fructe ca doar-doar.face zilnic,dar foarte tare si foarte putin comparativ cu ce mananca.Ma gandesc ca o fi de la lapte?!Ati mai avut probleme cu Nan?

zuzu,si eu am incercat azi de 4 ori sa incarc un filmulet cu alex si n-am reusit.Am crezut ca gresesc eu ceva.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Am scris cu picioarele,dar Alex scanceste de 1/2 ora de burtica.

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamacita, dar acum il doare burti ca n-a facut? Un supozitor cu glicerina nu-l ajuta? Mititelu'

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

buna buna ..hop si eu...

Scuze ca nu am mai scris dar sincer nu ma prea simt in stare ..traversez o perioada foarte grea,dar stiu ca totul va fi ok intr-o zi va veni soarele si pe strada mea..am trecut eu si prin situatii mai grele ....anyway ...suntem bine sanatosi si asta e cel mai important ...o sa incerc in seara asta sa pun niste poze ...dar va anunt io ...Am citit mereu din umbra tot si am vazut poze ffffffffffff frumoase cu fiecare dintre voi ...

mamacita
..pupici pe burtica samurauilui si sper sa treaca burtica repede...am vazut poze cu un pitic tare dulcee si o mamica ffff frumoasa ...iar fetisoarele lui sunt tare dulcii.......ca sa nu iti spun ca m-am topit ca il ajuat el pe tati la gratare....Nu imi mai aduc 100% aminte ca dee is vreo 8 ani de cand am folosit Nan dar imi amintesc(vag e adevarat) ca avea concentratie mai mare de fier si ca doctorita ne-a spus ca ar putea da constipatie..dar a mers bine Sebi cu el pana pe la 1 an si 2-3 luni .....cat depre mirela(barbye) sincer nu stiu prea multe ..mi s-a ceut ajutorul financiar si cu mana pe suflet recunosc ca nu am putut sa il ofer ataunci am facut acest site si mesajul aferent care a ajuns in premiera la mamicile de martie-aprilie 2005....e un gest neinsemnat dar macar asa m-am facut si eu sper un pic uitila sociatatii...am incredere mare in comunitatea iar daca insasi mirela admin (desprecopii) a deschis subiectul e clar ca totul este intemeiat...si recunosc m-am aruncat cu capu inainte ..si cam tot ce s-a spus de rrox si andrruzza stiu si eu ..deci nu prea am ce sa completez

cenia,andira , sanatate piticilor sa se faca repede repede bine

zuzu....ca deobicei niste frumosi ...tu si gascha...abia astept sa vad si filmuletele ca m-am distrat de minune ultima data cu iaurtelul lui Bubu

Andrruzza nu mai stiu daca ti-am spus ca sunteti niste frumosi ..am vazut cand ai postat fumusete de poze de la munte ..sunteti niste frumosi,,,mai ales mamica si piticu ...iar peisajele mi-au bucurat inima

raresionut...pupici nemancaciosului de dimineata ...multumesc din suflet ptr ajutorul dat aseara fara tine nu as fi putut sa fac nimic

revin ......

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Gata ...am pus ceva pozne ......

Danna
imi pare rau de bubitele lui Sara... daca sunt ca negi ai potea sa intrebi la apotek sau chiar pe medic ptr ca stiu ca exista ( am vazut reclama la tv pe posturile belgiene ) ca este un spray care ii usuca si cad ...am vazut doar reclama nu stiu daca se aplica si copiilor sub 6 ani ....dar ai putea sa intrebi cine stie ...pupici frumoasei printese si mamicii ei ..la fel de frumoase..s-a facut o adevarata domnisoara cu o mutrita de fetita dulceeee

Crengutalil ma bucur sa va "revad...pupici micii vedete si un an scolar bun ptr Codrut

Pupici si numai urari de bine ..burticilor noastre dragi ......

Ma simt cam obosita asa ca o iau inspre patutz..sper sa pot sa dorm..va pup dulce si chiar daca nu scriu ..sunt aici in umbra citind tot si uitandu-ma la poze

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

mamacita, la noi la constipatie ajuta bine de tot perele si prunele. Din pacate si Radu ieri nu a avut scaun deloc, nu stiu ce s-a intimplat, cred ca motivul a fost si ca a refuzat lichidele ieri, noroc cu supa si laptele!
Voi beti Nan? Parca retinusem ca si voi ati trecut la Nestle Junior! (noi din asta consumam)

Aseara am uitat sa ma laud ,Radu da semne ca incepe sa vorbeasca, alta limba decat chineza
Incepe sa imite ce vorbim si unele chiar ii ies.
zice gigici(gadilici), pe-pe-ne , ba-na-na, pu-si, co co(cocosul),a reinceput sa spuna mama, ma striga frumos de ma topesc toata.
Oricum se straduieste si asta e f important!
Tocmai am vorbit cu bunica si mi-a spus ca Radu i-a daramat un stativ cu ghivece de flori, noroc ca nu pe el, dar i-a spart toate ghivecele si i-a rupt florile . Cica din greseala, s-a dezechilibrat si s-a prins de suportul de rufe , care a cazut pe stativul cu flori.

zuzunachi, mai da ce dragalsaha e Sofie! In poza cu bubu, amandoi cu suzeta , sunt mortali amandoi!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput