Va mai ganditi la prima dragoste ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

da. fara alte comentarii...

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

eu ma gandesc la el... prima iubire mai degraba cred ca ma gandesc la mine la varsta aia, si daca imi apare zambetul ala tamp pe moaca nu e de dorul lui, ci al meu in timpul ala!

nu cred ca am de ce sa-l sterg din lista de amintiri, mai ales ca a fost ceva pur platonic... si frumos. si nu ne-am certat nicium, doar ca... s-a terminat!
acum mai vorbim din cand in cand pe mail, avem familii fericite amandoi!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

grecia 2006

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Da... ....cu prin banci....biletele....cata puritate
Vise frumoase de copii.....

fluturasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Da , ma mai gandesc. Nu pentru ca sotul meu n-ar fi perfect pentru mine ci pentru ca am trait niste ani impreuna si pentru ca alaturi de el am invatat ce-i dragostea. Sunt fericita, iubita, iubesc si am tot ce-i trebuie unei femei realizate sentimental si familial, mai ales ca in curand voi avea si o bebelusa.

putzuruca 36+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Da, zambind, gandindu-ma la ce idiot a fost si ce m-am mai stresat eu. Fara pic de nostalgie, daa nu pot sa spun ca l-am uitat, ca nu il mai recunosc. Dar nici un pic de sentimente. Parerea mea e ca o dragoste se vindeca prin alta dragoste. Si cand gasesti pe cineva care in ochii tai e mai bun ca celalat si il iubesti pe acesta nou, dispar cu totul sentimentele pentru fostul. Dar asta nu inseamna ca nici nu iti mai aduci aminte de cum il cheama.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Da, m-am gindit multa vreme si anul asta l-am revazut, pe el, prima mea dragoste, dupa 10 ani, complet schimbat, divortat, cu copil, cu vreo 10 kg in plus si cu capul in nori. Si m-am lecuit.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Da, ma gandesc: de ziua mea si de ziua lui , cand ne felicitam reciproc .

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Imi face placere sa ma gandesc la prima dragoste.A fost frumos dar foarte adolescentin totul.Si acum gand ma intalnesc cu persoana respectiva mi se taie picioarele.Cred ca este un reflex pentru ca marea mea dragoste este sotul meu.
Nu cred ca faptul ca te gandesti la prima dragoste inseamna ca nu iti iubesti acualul partener sau nu esti multumit de actuala relatie.Sunt doar amintiri.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

DA,ma gandesc si la prima dragoste(adolescentina) si la prima iubire si la trecutul meu.Fiindca fac parte din mine,din viata mea .Am renuntat la ei pentru actualul sot.Si da,ma mai gandesc si fiindca uneori imi lipseste ce aveam atunci.

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

DA,ma gandesc si la prima dragoste(adolescentina) si la prima iubire si la trecutul meu.Fiindca fac parte din mine,din viata mea .Am renuntat la ei pentru actualul sot.Si da,ma mai gandesc si fiindca uneori imi lipseste ce aveam atunci.

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput