Fetelor am nevoie de o opinie

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pork spune:

Ina ...vorbesti prostii, si ai o atitudine aroganta, asa cum te-am cunoscut de acu vre-o 2 sau 3 anisori. NU VREAU sa discut cu tine...opinia ta personala NU ma intereseaza dupa cum nu m-a interesat nici opinia ta despre New Zealand (o am pe a mea, de la fatza locului).
... Dar ca sa revin la subiect...pe fata o cunosc de vre-o 14 ani, si a fost ceva intre noi de-a lungul anilor, cand am avut prima realtie eram prea tineri, eu cel putin si nu stiam ce vreau, ne-am despartit au trecut 8 ani peste noi, ne-am reantalnit intamplator...in anii astia si la 30 de ani un am nu are doar un viitor ci si un trecut sentimental care pe ea o apasa. Noi am facut cam de toate...(tu BabyBlue pe Alex nici nu l-ai sarutat macar)...si ne-am facut inclusiv planuri de a ramane impreuna. Pe urma nu stiu ce s-a intamplat...parca a lovit-o trenul...mi-a cerut 2 lucruri...timp si rabdare. Vorbim zilnic la telefon sau pe mess...uneori e bine, alteori fac eforturi mari sa ma stapanesc, sa nu inchei totul cu o singura fraza. Chiar aseara era sa o fac...nu e usor deloc...sa te invite la o conversatie dupa care sa-ti dea raspunsuri in 2 peri. Dar asta e ...e in egala masura si o lupta cu mine insumi.

Mergi la inceput

Da stiu...asa a fost si pt noi o perioada...dupa care trebuie sa ma multumesc cu messul si cu telefoane...in 8 din 10 cazuri le da ea si ma contacteaza ea, si cred ca o voi lasa in 10/din 10 cazuri de acu inainte, daca va mai continua relatia asa cum e. La un moment dat i-am propus sa nu mai vorbim o vreme...pe urma ma-a contactat spunandu-mi ca am pt ce sa astept. Ce vrei sa fac?...normal ca nu-mi convine situatia asta si stiu si eu cum procedeaza o femeie care iubeste...nu ma imbat cu apare rece, de asta poti sa fi sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

de ce nu rupi orice leagtura cu ea? inclusiv mess, tel.
nu o mai cauta. da-i timpul de care are nevoie. in realitate.

Mergi la inceput

...asta incerc sa fac, dar cel putin pana acum daca nu o sunam ma suna ea.

Mergi la inceput

daca te suna spune-i sa nu te mai sune ca EA VREA TIMP!!!!

Mergi la inceput

poate ca asta ar fi o solutie buna-transanta, dar pe undeva ar insemna ca o neglijez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

sunteti dependenti unul de altul, sau ea e dependenta. Relatia voastra e ca un drog...Poate de aia cere si timp- sa vada cum e fara tine... dar nu poate sa vada cum e - e un cerc vicios

Mergi la inceput

Eu nu sunt dependent de ea desi o iubesc, iar ea nu e dependenta de mine, asta in mod sigur. Chiar nu stiu ce vrea, cred ca nici ea nu stie ce e in capul ei, dupa cum mi-a si marturisit-o. Nu imi dau seama cat timp poate sa dureze toata situatia asta in coada de peste (nici in caruta nici in teleguta)...probabil nu prea mult.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pork

poate ca asta ar fi o solutie buna-transanta, dar pe undeva ar insemna ca o neglijez.

cum sa o neglijezi cand ea iti cere sa o lasi un timp????? a fost cererea ei. respecta-i cererea.

pork, sa stii ca unor femei nu le plac barbatii care nu stiu ce insemnatate are cuvantului NU

Nu chiar inseamna NU!!! adica daca ti-a zis sa o lasi un timp LAS-O!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

Dar cum se numeste faptul ca te suna desi ti-a zis s-o lasi in pace?
Cand te suna iti spune ceva concret sau te intreaba ce mai faci? Spune-i sa aiba curajul sa ia o hotarare, se distruge singura gandindu-se ce sa faca. din punctul ei de vedere situatia poate sa dureze la nesfarsit. Poate daca pleci definitiv, ea nu mai are alternativa si problema ei s-ar rezolva. Dar sunt convinsa ca i-ar parea rau sa pleci. Eu te felicit ca esti langa ea. Ajut-o cumva sa se hotarasca, daca as stii cum... poate m-as ajuta si eu pe mine.

Mergi la inceput