ce mai pot face?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Va multumesc foarte mult la toti pentru sprijinul moral pe care mi-l dati. Stiu ca aveti dreptate cand imi spuneti ca nu merita si sa merg inainte, dar imi este foarte greu. In primul rand sunt foarte singura aici, nu-l am decat pe Vlad, si uneori bietul copil plateste pentru zilele mele negre. Imi pare rau dupa aia si ma bufneste plansul cand stiu cat sunt de nedreapta cu el.
Cel mai greu imi este pentru ca stiu ca sotul meu este bolnav, are o boala care nu se poate vindeca, ci doar se poate trata si ma gandesc ca oare peste timp sa nu regret ca am plecat de langa el cand i-a fost mai greu. Desi sunt sigura ca daca ar fi fost invers situatia el nu ar fi gandit asa.
Eu tot astept sa se intoarca, sa-si dea seama ca a gresit enorm de mult fata de mine, dar, desi o stie, este prea mandru ca sa accepte ca a gresit.
Uneori ma apuca disperarea caci nu stiu ce sa mai fac, as vrea sa pot da timpul inapoi si sa nu plecam niciunul in Spania ca sa putem trai cu aceeasi dragoste ca inainte, dar este prea tarziu.
Mi-a placut enorm de mult ceea ce ati spus: DA-MI DOAMNE PUTEREA SA SCHIMB CE POATE FI SCHIMBAT, TARIA SA ACEPT CE NU POATE FI SCHIMBAT SI INTELEPCIUNEA SA FAC DIFERENTA.
Am copiat fraza asta si mi-am lipit-o la mine pe birou la munca sa pot prinde puteri de unde nu am si sa merg inainte. Sper sa nu va suparati pe mine pentru asta.
Imi dati mai multa putere decat va puteti imagina. Desi nu va cunosc personal va consider prietenii mei, singurii mei prieteni cu adevarat. Sper sa-mi dati voie sa o fac.
Multumesc enorm de mult.
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by dianaintruder

stiu, dar nu pot, poate in timp o sa pot, poate dumnezeu isi intoarce fata si catre mine si imi da curaj, si posibilitati mai multe, si poate tot auzindu-va pe toate ca trebuie sa ma rup am sa pot. Unele fete mi-au scris crudul adevar, unele mai dure altele mai intelegatoare

diana

Diana, ti-am raspuns la subiectul tau! Aici vreau doar sa iti spun ca gresesti (parerea mea) daca crezi ca "tot auzindu-va pe toate ca trebuie sa ma rup am sa pot"... noi iti putem insira un milion de motive (Rezonabile si Rationale!) sa il lasi. Pana nu te vei convinge tu ca e timpul sa-l lasi, noi vorbim, cumva... nu chiar in vant... dar pe acolo...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/93f2re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Bine ai venit pe DC!

Imi pare rau sa aud prin ce treci...eu zic ca sfaturile primite de la fete sunt f bune si nu as face decat sa ma repet.
Dar tot ce vreau sa iti spun e ca iti urez multa tarie si sa te ajute Dumnezeu sa iei cea mai buna decizie.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns himera spune:

Draga Onyxy,imi pare rau ca vad atata suferinta si cred eu ca cea mai mare suferinta o are Vlad, care nu intelege de c nu mai are o familie, de ce parintii se certau si mai ales nu intelege de ce mami plange si nu prea mai are timp sa se bucure de el.
Copii sunt tare sesibili la certurile dintre parinti si mai ales de suferinta pe care o vad pe chipul parintilor.
Imi dau seama cat de greu iti este singura tie ,printre straini, cu un copil mic si nevinovat,care a fost adus pe lume pentru a certifica dragostea care va unit. Stiu ca poate nu iti va place sa auzi ceea ce iti voi spune,dar poate cred eu ca este bine sa auzi si parerea strainilor despre aceasta situatie.
Parerea mea este ca acest barbat nu are capacitatea sa se daruiasca unuei singure femei,el are nevoie mereu de confirmarea masculinitatii si acest lucru il obtine cominanduse cu tot felul de persoane, dar este si ipocrit deoarece stie ca el greseste,dar tot pe tine se razbuna, pentru ca tu esti singura care ii suporti hachitele. Din cate am inteles el f repede isi gaseste cate o partenera si apoi incepe sa te acuze pe tine si sa-ti vorbeasca urat,dar dupa ce relatia nu prezinta incredere se intoarce si se comporta o perioada frumos,dar cu proxima ocazie recidiveaza.
In general aceste persoane desi ne creeaza o impresie frumoasa la inceput, nu au capacitatea de a mentine o relatie deoarece ei sunt instabili sunt mereu in cautare si mai ales daca ai spus ca este bolnav s-ar putea ca intentionat sa te indeparteze de langa el.
Parerea mea este ca esti o femeie implinita deoarece ai reusit sa fii MAMA, multe femei si-ar dori sa traiasca aceasta experienta, dar din diverse motive nu reusesc, de aceea cred ca in momentul de fata ar trebui ca Vlad sa fie nr1 in viata ta .
In momentul in care ai sa reusesti sa te linistesti, deabia atunci vei vedea si alte oportunitati in viata ta.
Ai un copil minunat, care merita toata atentia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

In dragoste si rzboi totul e permis!Daca poti sa-l mai iubesti, sa-l ierti lupta tu cu toate armele pentru el,caci lupti si pentru fericirea lui Vlad!sa nu-ti pese de verisoara caci ea nu a avut sentimente pentru tine cand s-a combinat cu sotul tau!Eu as arunca-o ca pe un nimic!E vorba de o familie despartita din cuza unei femei care isi atinge propriile interese trecand peste tine si peste Vlad!Gandeste-te la fericirea ta , a lui Vlad nu-i lasa nici o secunda unul langa celalalt!Asta daca poti sa-l mai iubesti ,sa il mai ierti ,sa mai ai incredere in el!Lupta pentru ce e al TAU!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Azi m-am trezit cu gandul sa merg mai departe fara sa ma uit in urma, dar cand l-am auzit pe Vlad la telefon, MAMI CAND VINE PAPA ACASA, CA VREAU SA FIM IMPREUNA CA O FAMILIE, mi s-a rupt inima si mai rau.
Ma gandesc ca poate sunt o egoista pentru ca ma gandesc la mine si nu la copil. Desi ma vede plangand si stie ca este din cauza tatalui sau, tot stie ca vrea sa fie cu amandoi. Serile trecute cand a sunat tatal lui sa-i spuna NOAPTE BUNA l-a interbat: Papi, tu o mai iubesti pe mami? Si el i-a raspuns DA.
Si atunci si mai putin intelege bietul copil ca daca mami si tati se iubesc, de ce nu sunt impreuna?

Nu mai stiu ce sa mai fac, sunt din ce in ce mai confuza.
Ajuta-ti-ma.

Onyx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Ultima sperantza este sa stai jos cu sotul tau si sa vorbesti despre asta.Sa-i spui ca la-ai iertat pt tot ceea ce a facut si ca vrei sa mai incerci odata ca il iubesti sa vezi care este si parerea lui.
Desi dupa mine nu merita numai pt faptul ca te-a inselat cu verisoara ta si nu stiu daca poti uita,de iertat poate dar de uitat nu cred,e o rana adanca in sufletul tau si nu stiu cat de bine se va vindeca.

Mergi la inceput