Pt cele ce au pierdut o sarc. si acum sunt gravide

Pt cele ce au pierdut o sarc. si acum sunt gravide | Autor: mitzura

Link direct la acest mesaj

Am cateva intrebari pentru voi care ati pierdut o sarcina, iar acum sunteti din nou gravide:
-cate luni v-a spus doctorul sa nu mai ramaneti gravide?
- dupa cate luni ati inceput din nou sa incercati si cand ati ramas?
-ati primit vreo medicatie mai speciala la a doua sarcina sau ati facut controale mai dese?

Pe mine ma innebunesc astea sase luni cat mi s-a spus sa incerc sa nu raman insarcinata, pentru ca deja eu de acum ma simt bine. Prin alte tari am auzit ca medicii recomanda ca femeia sa incerce dupa primul ciclu de la chiuretaj, pentru ca se prinde mai repede. La voi cum a fost?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Dupa o sarcina pierduta la 2luni si jumateate , am ramas insarcinata dupa trei luni, si bb s-a dezvoltat normal, totul a fost OK.Din pacate aam pierdut sarcina din alte motive la 23 saptamani(col incompetent ).Acum dr. m-a sfatuit la fel 3 luni pauza obligatorie!
Bineinteles am inceput sa fac toate analizele inclusiv genetice.
lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Chiar nu mai sunteti nici una dintre voi in situatia asta sau n-aveti chef sa-mi raspundeti?
Pe mine ma obsedeaza subiectul asta, de aceea va rog sa va rupeti putin din timp si sa-mi spuneti despre cum a fost la voi. Pleeeeaaaase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

dupa prima sarcina pierduta mi-a spus sa fac pauza o luna, dupa a doua sarcina pierduta mi-a zis sa fac pauza doua luni sa se refaca organismul si 6 luni ca sa ma refac psihic. deci ...doua luni pauza
:-) psihic prefer sa ma refac "prin munca ". acuma depinde daca te-a chiuretat, cum te-a curatat etc.
eu, dupa ce am pierdut prima sarcina, am prestat 6 luni pina s-a intimplat din nou.
cele bune,
päpä

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Asa cum ai zis, in alte parti se recomanda 2 luni. Cel putin mie asa mi-a zis dupa o sarcina pierduta la 6 saptamini din motive necunoscute (si neinvestigate) - sa astept un ciclu, apoi pot sa incerc.
Succes si sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Mitzura nu fi disperata.

Eu am pierdut o sarcina in decembrie 2001 chiar de ziua mea. Poti sa-ti imaginezi cum e sa fie ziua ta si sa-ti petreci seara la spital, facindu-ti-se chiuretaj. Dar a trecut.

Atunci medicul mi-a spus sa ne ferim 6 luni sa nu ramin insarcinata. Dupa o pauza de 2-3 saptamini am inceput din nou incercarile. Am reusit la inceputul lui octombrie 2002. Pe parcursul sarcinii am fost de mai multe ori la medic, am luat alilestrenol , prenatal, forro-gradumet si acid folic si am incercat sa stau cit mai mult in concedii ca sa nu ma obosesc prea tare si sa pierd din nou sarcina. Voi naste in jur de 25 iunie.

Iti doresc sa iei cea mai buna decizie si te asteptam cum vesti bune. In orice caz nu te stresa. O perioada si eu eram stresata ca nu mai ramin si ca daca ramin insarcinata se intimpla iar sa pierd sarcina. Sper sa fie bine.

Cu drag Romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Dupa cum ti-am mai raspuns o data la alt subiect, am avut o sarcina oprita in evolutie la 8-9 saptamani. La spital, dupa chiuretaj, mi-au spus ca pot sa incerc dupa primul ciclu, ceea ce am si facut. Am ramas insarcinata imediat (am intelesc ca de obicei se ramane foarte repede imediat dupa un chiuretaj). In noiembrie am pierdut sarcina si la sfarsitul lui decembrie (cadou de Craciun) am ramas insarcinata. Am fost tinuta mai atent sub observatie, am facut si un pic de tratament cu alilestrenol si no-spa si totul a fost bine. Acum astept sa nasc zilele astea al doilea bebe. Vad ca tu tot intrebi si nu prea esti multumita cu perioada asta asa de mare de timp pe care ti-au recomandat-o ei. Daca iti doresti asa de mult, eu zic sa-ti pui nadejdea in Dumnezeu si sa incerci. Succes.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Am citit ce am scris si parca se intelege ca am ramas insarcinata repede si am pierdut si a doua sarcina. Nu asta am vrut sa spun. A doua sarcina, la o luna dupa cea pierduta, a decurs foarte bine.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Dupa ce am pierdut anul trecut o sarcina,mi-a spus medicul sa fac o pauza de 6 luni,timp in care se va reface uterul,dupa care pot incerca din nou sa raman.Asa am facut si in spetembrie anul trecut am ramas din nou.Am facut apoi tratament cu gravibinon timp de 8 saptamani....pentru mentinerea sarcinii..si inainte niste analize,in primul rand toxoplasmoza!
cam atat!

KORINA & BB STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Va multumesc pentru raspunsuri, mi-a mai venit inima la loc, ca am vazut ca sunt fete, care au inceput sa incerce din nou si dupa o luna. Acuma n-o sa incep chiar dupa o luna, dar dupa trei tot incep. Cred ca o sa fac cum spui tu adita, o sa-mi pun nadejdea in D-zeu si incerc din nou, mai repede, nu dupa sase luni.
Rosa, tu locuiesti in Romania? Si cum a fost cu incercarile, dupa sarcina pierduta, ai reusit?

Mergi la inceput