Cel mai bun sfat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

De la bunica sfaturi, cadn eram mica, fiindca nu a mai trait pana la nunta mea :
- la barbat sa-i lasi lantul lung sa creada ca-i liber
- in fata barbatului sa nu te tot vaieti (=plangi) ca nu te-o luat de beteaga (=bolnava) sa te vindece
- pe barbat sa nu-l certi cand e beat, ci a doua zi ca sa-l doara si mai tare capul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

N-am primit decat un sfat, de la o matusa (ceilalti s-au abtinut, probabil): sa nu-i spun nevestei ce fac eu la servici.
M-am si enervat pe ea, adica ce vrea sa spuna? Doar e nevasta mea!
In maxim o luna am aflat de parintii unui coleg (erau trecuti de 50 de ani), care divortau. Tipa isi gasise un cordaci, mai tanar, si nu-i convenea ca sotul se tot tinea de ea, sa o induplece sa vina acasa. L-a amenintat ca merge la servici si-l da in gat cu diverse chestii pe care le facuse ala si le povestise acasa.
Ciudata coincidenta cu ce zicea matusa...

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

data viitoare cind te-arunci cu capu'nainte intreaba un om batrin ce si cum.

copyright: unchiul meu.

Magga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

"Cele mai bune investitii pe care le poti face sunt cele care tin de tine."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

de la mama
"sa-l iei frumos, ca daca mai e si urat si se mai face si al dracului...te-ai ars"!
"sa nu-ti faci prietene mai aratoase ca tine si mai ales sa le aduci si acasa , ca ti-ai bagat pe draku'in casa!

de la tata socru'
ganditi-va si la ziua de maine, totdeauna sa aveti ceva bani deoparte"-pare aiurea, da' de multe ori stocku ne-a scos din belele
si mai imi amintesc

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

zii ca el si fa ca tine

cand vrei ceva pune problema in asa fel incat sa creada ca el a venit cu ideea

......de la bunica citire

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adella-63 spune:

In fiecare casa exista un bou si o belea.Sa faceti cu rindul.De la tataie citire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

quote:
Originally posted by adella-63

In fiecare casa exista un bou si o belea.Sa faceti cu rindul.De la tataie citire.

asta e tare...
n-am mai auzit-o!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolungu spune:

Dupa casatorie, mama unei cunostinte mi-a dat urmatorul sfat : "Cand iti pleaca sotul in delegatie, sa-i pui tot timpul in bagaj lenjerie curata si prezervative"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Asta este cel mai bun sfat......biserica.org

"Cat ar fi femeia de invatata, trebuie sa fie supusa barbatului. Ca barbatul este cap al femeii si Hristos cap al barbatului. In ordinea asta este ierarhia in familie."

Desigur, dincolo de motivul mesajului pe forum, caruia eu ii dau valoare de buna intentie, acest sfat este minunat.
Cititi printre rinduri, "ascultati" cu mintea, luati aminte cum s-ar spune.
Femeia trebuie sa fie si sa ramina femeie si barbatul trebuie sa fie si sa ramina barbat.
Mi-a luat ceva timp si filosofie sa inteleg asta dar cred, per ansamblu, ca a meritat!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput